NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

De mode als inspiratiebron

Om de Beperkte Reeks DS 3 Black Lézard vorm te geven, hebben onze ontwerpers en ambachtslui zich geïnspireerd op de jongste trends uit de wereld van de mode, haute couture en lederwaren.
Met zijn hemelbekleding in de stijl van een reptielenhuid belichaamt de stadswagen meer dan ooit de avant-gardistische stijl van het merk.

DS 3 Black Lézard

SUBLIEM AVANT-GARDISME

Personalisering op maat

Als vrucht van een artisanaal procedé heeft de zogeheten "Lézard"-afwerking betrekking op de hemelbekleding, de bovenkant van de deuren, de bovenkant van de interieurflanken, de omlijsting van het dak en de spoiler. Aan de basis ligt een minutieuze afwerking die perfect aansluit bij de koetswerkkleur: Perla Nera Zwar.

Aandacht voor details

Om het contrast tussen het hoogwaardige, zelfklevende materiaal, dat visueel erg dicht bij luxueus hagedissenleer aanleunt, en de rest van het koetswerk kracht bij te zetten, zijn de voorruitstijlen en de deurstijlen uitgevoerd in de kleur Perla Nera Zwart.
Elke DS 3 Black Lézard geniet een bijzondere afwerking: de hele personalisering, meer bepaald de plaatsing ervan, gebeurt met de hand. Zo is er twee uur nodig om de daksticker van een wagen te plaatsen.

DS 3 Black Lézard - Front car

EXCLUSIEVE SLEUTELHOES

Voor nog meer exclusiviteit wordt de Beperkte Reeks DS 3 Black Lézard geleverd met een onuitgegeven sleutelhoes.


Dit hoesje in echt leder werd vervaardigd door een traditioneel atelier in Frankrijk. Het intense zwart van het gladde leder sluit perfect aan bij de geraffineerde klep met hagedismotief.

BUITENUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Avant-gardistische blik

DS 3 Black Lézard - DS LED Vision

De DS LED Vision-koplampen staan in alle omstandigheden garant voor een opvallende lichtsignatuur en een perfecte zichtbaarheid.

Gespierde velgen

DS 3 Black Lézard - Rims

De gediamanteerde 17” lichtmetalen velgen "APHRODITE" verzekeren een unieke en hoogwaardige stijl.

Glanzend zwart

DS 3 Black Lézars - Mirror Sheel

De buitenspiegelkappen in de kleur Onyx Zwart met verchroomde basis getuigen van de voortdurende aandacht voor details. Ook de glanzend zwarte voorruitstijlen, die perfect aansluiten bij de dashboardsierlijst, dragen bij tot dat gevoel.

BINNENUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Sprankelend dashboard

De diepte en schittering van de glanzend zwarte dashboardsierlijst straalt vanaf de eerste aanblik welzijn en kwaliteit uit.

weefsel "Grand Rayados"

DS 3 Black Lézard - Seat

Het interieur in Basalte Zwart nerfleder en de dikke voetmatten dompelen u onder in een universum van ultiem comfort.

Automatische airconditioning

DS 3 Black Lézard - GPS

De comfortuitrusting omvat onder meer een automatische airconditioning voor een serene rijervaring in alle omstandigheden.

Technologie binnen handbereik

DS 3 Black Lézard - GPS

Aanraaktablet met groot 7”-scherm en navigatie: een ergonomische interface voor een intuïtieve bediening in alle veiligheid.

Standaard Auto Pack

DS 3 Black Lézard - Interior

Het standaard gemonteerde Auto Pack omvat de automatische ontsteking van de koplampen en ruitenwissers, verwarmbare buitenspiegels, enz.

Parkeerhulpsysteem

DS 3 Black Lézard - GPS

Manoeuvres worden een stuk eenvoudiger met het parkeerhulpsysteem voor- en achteraan en de parkeercamera.

ONTDEK HET MOTORGAMMA VOOR DE DS 3 BLACK LÉZARD

Rijplezier als rode draad

Profiteer van dynamische sensaties dankzij onze PureTech-motoren die de CO2-uitstoot en het verbruik optimaliseren.
De DS 3 Black Lézard wordt geleverd met motoren die kracht aan zuinigheid koppelen.
 
BENZINE
PureTech 110 Manual
PureTech 110 Automatic
PureTech 130 Manual

DS 3 BLACK LÉZARD IS SLECHTS EEN PERSONALISERINGSMOGELIJKHEID VOOR DE DS 3

Diensten op maat

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten.

 

(1) Totale prijs BTWi met alle kortingen inbegrepen, waaronder de korting (2) , de voorwaardelijke EcoTech premie (3).

 

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler.

 

(3) DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke EcoTech premie voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overnamepremie. Bij aankoop, bedrag inclusief BTW, van een nieuwe DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 en DS 4 Crossback bieden wij u 1.250 € en bij aankoop van een nieuwe DS 7 Crossback 2.000 €. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Niet geldig op Business versies.


(5) DS Automobiles biedt u een extra voordeel bij aankoop van een nieuwe, onmiddellijk beschikbare DS, bedrag inclusief BTW. Wij bieden u tot 5.000€ bij aankoop van een DS 5, voordeel berekend op basis van een DS 5 SPORT CHIC benzine 1.6 THP S&S auto6 165 pk, waaronder de korting (2) en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 3.000 €. Wij bieden u tot 4.400 € bij aankoop van een DS 4, voordeel berekend op basis van een DS 4 SPORT CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk, waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.200€ voordeel op onze DS 4 CROSSBACK, voordeel berekend op basis van een DS 4 Crossback SO CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk , waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.300€ voordeel op onze DS 3, voordeel berekend op basis van een DS 3 DARK SIDE benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk, waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.200€ d'avantage sur nos DS 3 Cabrio. Voordeel berekend op basis van een DS 3 Cabrio SPORT CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 110 pk, , waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Aanbieding geldig voor particulieren, tot 30 april. Zolang de voorraad strekt.

 

(6) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1 tot 30 april 2018, voor:
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 MAN BE CHIC, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 1.850 incl. BTW in.
- een nieuwe DS 3 Cabrio 1.2 PureTech 110 S&S MAN Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 1.850 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Limited Edition DARK Side, zonder opties, met een 1ste huur van € 2. 500 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 BVM Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 1.850 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 MAN Limited Edition Connected Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Limited Edition DARK Side, zonder opties, met een 1ste huur van € 2. 500 BTW in.
- een nieuwe DS 4 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 3.000 BTW in.
- een nieuwe DS 4 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 3.000 BTW in.
- een nieuwe DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 3. 000 BTW in.
- een nieuwe DS 5 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.
- een nieuwe DS 5 Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.

 

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.

 

De aanbiedingen (1), (2) ,(3), (4) en (5) hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 30 april 2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.