NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

DE EXPRESSIE VAN TECHNOLOGISCH DESIGN

Gekleed in 3D en toch helemaal reëel

Bij DS is avant-garde de rode draad die de designers, technici en ingenieurs van het huis inspireert. Op basis van technologieën die resoluut innovatief zijn in de auto-industrie, zoals de 3D Skin en het parametrische Design, hebben we een exclusieve, moderne en subliem avant-gardistische limited edition ontworpen.

GEOMETRISCHE ZUIVERHEID

DS3 Dark Side - Design 3D

Een chique en gedurfde stadsauto

Bij de eerste oogopslag lijkt de DS 3 Dark Side gesneden te zijn uit een sombere, brute en ruwe materie. Maar al snel zullen de subtiele geometrische motieven u intrigeren, alsof ze in de huid van de auto gegraveerd zijn. Zij roepen op tot contact. U zult uw hand er niet kunnen van weerhouden de auto aan te raken.

Een uniek kleed dat getuigt van de innovatieve spirit van onze DS-teams die voor het eerst twee technologieën hebben samengebracht: de subtiele combinatie van een zelfklevende grafische folie en getextureerde lak.  Een gesublimeerde bekleding die u compromisloos unieke sensaties bezorgt en gemakkelijk te onderhouden is. 

FUTURISTISCHE CREATIES

De alliantie tussen sensualiteit en technologie

De DS3 Dark Side is voorzien van een radicale esthetiek. Een sensuele en opmerkelijke stijl.

We hebben de sierranden van de bedieningen voor het openen van de deur binnenin en de plip van de DS3 Dark Side vormgegeven door het parametrische ontwerp en de 3D Titane-afdruk te combineren. Dat is hightech die ons in staat gesteld heeft om onze creativiteit in alle vrijheid uit te drukken. Grote nauwkeurigheid van uitvoering werd gekoppeld aan modern design, om te komen tot een unieke stijl met aandacht voor elk detail. 

DS3 Dark Side - 3D Skin garnituur

EXTERIEURUITRUSTINGEN

3D Skin garnituur

DS3 Dark Side - getextureerde kleur

Ontdek onze getextureerde kleur Shark Grijs, een realisatie van onze beste specialisten uit de DS-ateliers. Deze kleur onthult zijn hele persoonlijkheid op basis van het lichteffect en biedt een verrassende touch dankzij de innovatieve materialen die gebruikt werden. De DS-identiteit komt vol trots tot zijn recht tot op de flanken van de auto en de koffer met stickers onder de lak die doen denken aan ons logo, tekenen van een opmerkelijk exterieurdesign.

Trendy buitenspiegels

DS3 Dark Side - buitenspiegelkappen

Vul de ruimte tussen schaduw en licht op met verchroomde buitenspiegelkappen en -armen. Een materiaaleffect tussen schaduw en licht met de bekleding van de carrosseriekleur.

Avant-gardistische look

DS3 Dark Side - DS LED VISION koplampen

De DS LED VISION koplampen en de achterlichten zijn in deze brute materie gesneden en vallen op met hun hypnotische complexiteit. Bovendien bieden ze u een perfectie zichtbaarheid in alle situaties.

DS3 Dark Side - Tweekleurige bekleding
DS3 Dark Side - Velgen

Tweekleurige bekleding

De DS3 Dark Side is voorzien van een Aluminium Grijs dak. 

Strakke velgen

Bevestig uw durf met de 17" BELLONE lichtmetalen velgen met diamanteffect.

 

INTERIEURUITRUSTINGEN

3D-print voor de unieke onderdelen

DS3 Dark Side - 3D sleutel

Ontdek de combinatie van titaan en de 3D-print van unieke onderdelen op uw sleutel en op de sierranden van de deurhandgrepen. Deze voorwerpen zijn echte kunstcreaties en zijn volledig vervaardigd uit titaan, een licht en onveranderlijk metaal. Ze fascineren op basis van de zuiverheid, de finesse, de complexiteit en de diepte van hun structuur. Een perfecte combinatie tussen elegantie, moderniteit en exclusiviteit.

Een verfijnd en betoverend interieur

DS3 Dark Side - Interieur Design

Neem plaats in een interieur van nobele metalen en hoogwaardige uitrustingen met generfd lederen zetels en een dikke vloermat die voor een ongezien welzijn zorgen. Geniet van het autorijden met een volnerflederen stuurwiel en een lederen versnellingspook, voor een luxueus interieur.

Mirror Screen

DS3 Dark Side - Mirror Screen

Bij DS willen we maximaal voldoen aan uw dagelijkse behoeften. Geniet van de compatibele applicaties van uw smartphone zonder de ogen van de weg af te wenden dankzij Mirror Screen met Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

DS3 Dark Side - Tactiele Navigatie
DS3 Dark Side - Airconditioning

Pack Tactiele Navigatie

Haal met ons Pack Tactiele Navigatie voordeel uit een tactiele tablet met een groot 7" scherm en een ergonomische interface voor een intuïtief gebruik in alle veiligheid. Geniet van de DS Connect Box met een waaier aan diensten die bedacht werden voor uw veiligheid en uw comfort.

Automatische airconditioning

Een elektronisch gestuurd comfort met de automatische airconditioning, voor een comfort ten dienste van uw gemoedsrust en die van uw passagiers.

DS-atelier

Ontmoet onze experts

Onderzoeken, bedenken, ontwerpen om uiteindelijk te vernieuwen …

Duik in het hart van het DS-atelier waar alle kennis van onze ontwerpers is ingezet bij de vormgeving van de DS3 Dark Side. Ontdek de wereld achter de schermen bij de productie van dit unieke voorwerp dat is vormgegeven door parametrisch design en 3D-titanium-printing.
Van de sleutel tot de deurafdekkingen in titanium is elk onderdeel met de grootste zorg en alle kennis van het DS-huis overdacht en ontworpen.

Het materiaal beheersen om de technologie te overstijgen: dát is de essentie van de kennis in onze werkplaatsen.ONTDEK DE MOTOREN VAN DE DS 3 DARK SIDE

Plezier als gedragslijn

Geniet van dynamische sensaties dankzij onze PureTech- en BlueHDi-motoren met een geoptimaliseerde CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

De motoren van de DS3 Dark Side staan zowel voor kracht als voor efficiëntie.

PureTech 110 S&S MAN Dark Side

PureTech 130 S&S MAN6 Dark Side

Blue HDi 115 S&S MAN6 Dark Side

DE DS 3 DARK SIDE IS SLECHTS EEN FACET VAN DE PERSONALISATIE VAN DE DS 3

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten.

 

(1) Totale prijs BTWi met alle kortingen inbegrepen, waaronder de korting (2) , de voorwaardelijke EcoTech premie (3).

 

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler.

 

(3) DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke EcoTech premie voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overnamepremie. Bij aankoop, bedrag inclusief BTW, van een nieuwe DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 en DS 4 Crossback bieden wij u 1.250 € en bij aankoop van een nieuwe DS 7 Crossback 2.000 €. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Niet geldig op Business versies.


(5) DS Automobiles biedt u een extra voordeel bij aankoop van een nieuwe, onmiddellijk beschikbare DS, bedrag inclusief BTW. Wij bieden u tot 5.000€ bij aankoop van een DS 5, voordeel berekend op basis van een DS 5 SPORT CHIC benzine 1.6 THP S&S auto6 165 pk, waaronder de korting (2) en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 3.000 €. Wij bieden u tot 4.400 € bij aankoop van een DS 4, voordeel berekend op basis van een DS 4 SPORT CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk, waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.200€ voordeel op onze DS 4 CROSSBACK, voordeel berekend op basis van een DS 4 Crossback SO CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk , waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.300€ voordeel op onze DS 3, voordeel berekend op basis van een DS 3 DARK SIDE benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk, waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Wij bieden u tot 4.200€ d'avantage sur nos DS 3 Cabrio. Voordeel berekend op basis van een DS 3 Cabrio SPORT CHIC benzine 1.2 PureTech S&S 110 pk, , waaronder de korting (2), de voorwaardelijke EcoTech premie (3) van 1.250 € en de voorwaardelijke stockpremie (4) van 1.500€. Aanbieding geldig voor particulieren, tot 30 april. Zolang de voorraad strekt.

 

(6) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1 tot 31 mei 2018, voor:
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 MAN BE CHIC, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 1.850 incl. BTW in.
- een nieuwe DS 3 Cabrio 1.2 PureTech 110 S&S MAN Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 1.850 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Limited Edition DARK Side, zonder opties, met een 1ste huur van € 2. 500 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 BVM Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 1.850 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.2 PureTech 82 MAN Limited Edition Connected Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.
- een nieuwe DS 3 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Limited Edition DARK Side, zonder opties, met een 1ste huur van € 2. 500 BTW in.
- een nieuwe DS 4 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 3.000 BTW in.
- een nieuwe DS 4 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 3.000 BTW in.
- een nieuwe DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 3. 000 BTW in.
- een nieuwe DS 5 1.6 BlueHDi 115 S&S MAN6 Be Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.
- een nieuwe DS 5 Performance Line, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.

 

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.

 

De aanbiedingen (1), (2) ,(3), (4) en (5) hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 31 mei 2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

VIND UW VERKOOPPUNT

Diensten op maat