NL / FR

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten.

 

(1) Salonprijs incl. btw op 1/2/2018 met afhouding van alle onvoorwaardelijke kortingen.

(2) DS Automobiles biedt u een EcoTech-korting voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De “EcoTech”-premie is niet cumuleerbaar met de premie voor de ondersteuning van de terugname. Bij aankoop van een nieuwe DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 en DS 4 Crossback (behalve de Business-versies) bieden wij u 1.250 € incl. btw; en bij aankoop van een nieuwe DS 5 en DS 7 Crossback (behalve de Business-versie) € 2.000 incl. btw. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig.

(4) Offerte Opties: DS biedt u 2.000 btwi opties op DS 3 en DS 3 Cabrio (behalve DS 3 & DS 3 Cabrio Performance, Black Spécial en BRM),1.500 btwi opties op DS 4 & DS 4 Crossback en 2.500€ btwi opties op DS 5.Behalve DS 7 Crossback, behalve accessoires, behalve Business versie. Meer informatie vindt u bij uw DS-verdeler.

De aanbiedingen (1), (2) en (4) hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en die besteld worden tussen 01/2/2018 en 28/2/2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

 

PRIVATE LEASE : U zorgt voor de brandstof. Wij doen de rest
Met PRIVATE LEASE opteert u als particulier om te huren en weet u exact waar u heen gaat.
Uitgezonderd de brandstof is alles inderdaad inbegrepen:

- het gebruik van uw wagen
- taksen (BIV en verkeersbelasting)
- de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en totale schadedekking van het voertuig
- het onderhoud, de vervangstukken en een vervangwagen
- zomerbanden
- garantie van de constructeur gedurende de volledige contractduur en bijstand op de weg


*Aanbieding   Private Lease op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1/2/2018 tot 28/2/2018 voor een nieuwe DS 3  1.2 PureTech  82 MAN Limited Edition Connected Chic, zonder opties, met een 1ste huur van € 2.500 BTW in.


Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l'Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.

DS 3 CONNECTED CHIC, ODE AAN DE STAD

Een chique en trendy stadsauto

Sinds zijn oprichting in 2014 heeft DS indruk gemaakt, met zijn zin voor verfijning maar ook met zijn hightech afwerkingen. Met de 'limited edition' DS3 Connected Chic brengen onze teams van ontwerpers en ingenieurs hommage aan uw technologische gevoeligheid.

DS3 Connected Chic

EXTERIEURUITRUSTINGEN VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC

Verchroomde sierranden en velgen

Een verfijndheid die benadrukt wordt door de 16" Aristée zwarte lichtmetalen velgen met diamanteffect en verchroomde zijdelingse sierlijsten.

Tweekleurig dak

Tweekleurig Onyx zwart dak met donkergetinte zijruiten achteraan en achterruit.


INTERIEURUITRUSTINGEN VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC

De ervaring van DS binnen handbereik

DS Connect Box

DS3 Connected Chic Caméra de recul

Geniet van de applicaties van uw smartphone zonder de ogen van de weg af te wenden dankzij Mirror Screen met Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

Auto Pack

DS3 Connected Chic Pack Auto

Zorg voor nog meer gemoedsrust met het Auto Pack dat bestaat uit automatische lichten, automatische ruitenwisser vooraan, zelfdimmende binnenspiegel en met plip inklapbare buitenspiegels.

Veiligheid

DS3 Connected Chic Connect Boite de Vitesses

Profiteer van de DS Connect Box en zijn dienstengamma, zoals de gegeolokaliseerde nood- en bijstandsoproepen (DS Assistance).

Plezier als gedragslijn

PureTech- en BlueHDi-motoren die zorgen voor rijplezier en dynamische sensaties en tegelijk een geoptimaliseerde CO2-uitstoot en een geoptimaliseerd verbruik kunnen voorleggen:

 

PureTech 82 MAN
PureTech 110 S&S MAN
BlueHDi 100 S&S MAN

DS 3 CONNECTED CHIC IS SLECHTS EEN FACET VAN DE PERSONALISATIE VAN DE DS 3