NL / FR

DS 7 CROSSBACK

De nieuwe SUV van DS, die op 28 februari werd onthuld, is de belichaming van de Parijse innovatie en knowhow en pronkt met zijn exclusiviteit.  Bekijk de onthulling van de DS7 CROSSBACK die plaatsvond in hartje Parijs, in de buurt van de Pyramide du Louvre.

Binnenkort de limited edition DS 7 CROSSBACK

Wees de eerste om de limited edition DS7 CROSSBACK online te bestellen. Dit unieke model kan in avant-première online worden gereserveerd.

Een charismatisch design

Herkenbaar, zowel overdag als 's nachts

   

De charismatische, gespierde en sensuele DS7 Crossback sublimeert zijn kracht en zijn edelheid met zijn typische details, zoals een verticale en statusverhogende voorpartij, een opvallende DS Wings-grille en een unieke lichtsignatuur.


Laat u verrassen door deze buitengewone SUV, die zich onderscheidt door zijn présence en zijn proporties die onmiddellijk een gevoel van ruimte en gemoedsrust oproepen.

De DS ACTIVE LED VISION koplampen, aangevuld met de verticale led-DRL's, bezorgen de DS7 Crossback een unieke en hypnotiserende lichtsignatuur. De led-modules van de koplampen vooraan, die gefacetteerd werden als juweliersstukken, stralen een purper licht uit zodra de auto wordt geopend en draaien vervolgens 180°.

Een fascinerende blik

Zijn technologische Full LED 3D achterlichten, die voorzien zijn van een ongezien schubbenpatroon, fascineren vanaf de eerste oogopslag en maken de DS7 Crossback nog aantrekkelijker. 

Twee 12" schermen voor een innovatieve interface

     

Het eerste HD aanraakscherm biedt u toegang tot het beste van de connectiviteit: navigatie, multimediafuncties, Mirror Screen of DS Connect.

Het tweede, volledig personaliseerbare aanraakscherm centraliseert de informatie die u rechtstreeks in uw gezichtsveld wilt zien verschijnen. Deze schermen duiden op de ingebouwde technologie van de DS7 Crossback en vereenvoudigen en verrijken uw mobiliteitservaring.

De unieke uitmuntendheid van de Franse knowhow

Vijf inspiraties voor een interieur naar zijn imago

Het hedendaagse, chique, moderne en verfijnde interieur is een uitdrukking van de Franse knowhow. U zult kunnen kiezen uit vijf DS-Inspiraties die voldoen aan uw smaken en behoeften. Deze Inspiraties zijn de weerspiegeling van uw temperament en brengen uw persoonlijkheid tot uiting.

Ontdek de 5 DS-inspiraties

De elegantie van de edele materialen

Elk detail, elk materiaal (echt hout, Alcantara, volnerfleder en nappaleder) van deze DS-Inspiraties werd zorgvuldig uitgekozen en bewerkt, en voldoet aan de hoge ambachtelijke kwaliteit.

De DS7 CROSSBACK is een weerspiegeling van de Parijse innovatie en knowhow, door de specifieke zorg die werd besteed aan het gebruik van de edele materialen zoals het nappaleder, het kristal of de guilloches 'Clous de Paris'.

"Elk materiaal en elk detail getuigt van de inspiratie Haute Couture: zijn verzorgdheid en zijn sensualiteit, tot in het kleinste detail" 

Thierry Metroz

De obsessie voor detail

Originele creatie:   exclusief horloge B.R.M R180

De majestueus geplaatste B.R.M R180 komt al draaiend op zichzelf uit zijn juwelenkist zodra de auto gestart wordt

Het geluid in zijn zuiverste vorm

De ingenieurs en designers van DS en FOCAL® hebben samengewerkt om de architectuur en de structuur van het interieur zo goed mogelijk aan te passen aan de vereisten van de geluidsperfectie.

Hightech voor meer efficiëntie en gemoedsrust

Sensaties opwekken tijdens het rijden

    

De DS7 CROSSBACK is vanaf de lente van 2019 verkrijgbaar met de krachtige, hybride en herlaadbare E-TENSE-motor, 300 pk, 4-wielaandrijving en 60 km in zero emission-modus, voor uitstekende prestaties en efficiëntie. Dankzij een ingenieuze en unieke architectuur worden het ruimtegevoel van de passagiers en de kofferinhoud gevrijwaard. 

De DS7 CROSSBACK tilt het concept van gemoedsrust steeds naar een hoger niveau door de nieuwe benzinemotor THP 225 S&S, gekoppeld aan de nieuwe 8-trapsautomaat (EAT8), te introduceren. 
 

Deze nieuwe automatische versnellingsbak wordt in wereldpremière ingebouwd in de SUV van DS en is ook verkrijgbaar in dieselversie met de BlueHDi-motor van 180 pk om snel en quasi onmerkbaar te schakelen.

DS PILOT, een stap dichter bij het autonoom rijden

    

De bestuurder assisteren en hem tegelijk op elk moment de kans laten om terug de controle over zijn voertuig over te nemen, dat is de ambitie van de DS CONNECTED PILOT.


De DS CONNECTED PILOT is uitgerust met de ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control) die de snelheid en de afstand ten opzichte van uw voorligger regelt. Bovendien positioneert het de DS 7 CROSSBACK ook precies in zijn rijstrook volgens uw keuzes en gewoonten door in te werken op de stuurbekrachtiging, via de functie LPA (Lane Position Assist).

DS SAFETY, waakzaamheid op elk moment

     

DS NIGHT VISION: een betere zichtbaarheid 's nachts


Door u 's nachts een geoptimaliseerde zichtbaarheid te garanderen zorgt DS NIGHT VISION - voor het eerst beschikbaar in een voertuig van dit segment - voor een betere leesbaarheid van de weg.


Zijn in de grille ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers, fietsers en dieren op de weg tot op 100 m. Op het 12" scherm visualiseert u de onmiddellijke omgeving van uw voertuig en ziet u de naderende gevaren verschijnen in een rood kader, afhankelijk van hun niveau van kritikaliteit.

DS LOUNGE: dynamische gemoedsrust

     

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: de DS-ophanging van de 21e eeuw

 

Geïnspireerd door de hydropneumatische innovatie die indruk heeft gemaakt, hebben onze ingenieurs en technici de actieve ophanging via camera op punt gesteld: DS ACTIVE SCAN SUSPENSION.


Deze innovatieve technologie detecteert en anticipeert op de negatieve (holtes) en positieve oneffenheden (bulten) van de weg door de schokdempers constant te sturen voor uw beste comfort.

RESERVEER VANAF NU ONLINE UW DS 7 CROSSBACK LA PREMIERE

Wees de eerste om deze unieke DS7 CROSSBACK te bestellen.

DS Automobiles staat uw beschikking

Vind een DS 7 CROSSBACK verkooppunt