NL / FR
DS 7 Crossback La Première

DS 7 Crossback La Première

Limited Edition DS 7 CROSSBACK La Première

DS 7 Crossback La Première

Een zeldzaam object

      

DS wekt verlangen op naar zijn eerste in Frankrijk ontworpen en geproduceerde SUV door een exclusieve versie van de DS 7 CROSSBACK voor te stellen.

U droomt van een uniek model dat beantwoordt aan uw behoeften van esthetiek en innovatie? Ontdek dan de even verfijnde als technologische DS 7 CROSSBACK.

Een voorrecht voor de fans van maximale avant-garde

Neem als eerste plaats achter het stuur van de limited edition DS 7 CROSSBACK La Première.

Uw DS 7 Crossback La Première zal rechtstreeks bij u of in de DS Store geleverd worden vanaf februari 2018 (voor de dieselmotoren) of maart 2018 (voor de benzinemotoren).


Indien u een professionele gebruiker bent (vrij beroep, zelfstandige, onderneming of bestuurder van een firmawagen), vragen wij u contact op te nemen met één van onze DS verkooppunten om uw limited edition DS 7 Crossback La Première te reserveren.

DS 7 Crossback La Première
DS 7 Crossback La Première - Koetswerkdesig

Behoefte aan een meer zintuiglijke benadering? Ontdek de DS 7 CROSSBACK La Première via een ongeëvenaarde virtual experience, dankzij de DS Virtual Vision. Duik met een virtual reality-headset – beschikbaar in de DS Store – onder in de wereld van de limited edition om alle details te ontdekken. 

Carrosseriekleuren, edelheid van de materialen, hightech, u zult worden ondergedompeld in het hart van onze knowhow. Een resoluut innovatieve en avant-gardistische benadering.

 

Een charismatisch design

DS 7 Crossback La Première - Velgen

Een object van begeerte dat alle andere doet verbleken

     

De DS 7 CROSSBACK valt op met zijn esthetiek: 

- Een verticale en statusverhogende voorpartij, die kracht en edelheid uitstraalt, versterkt door een geribbelde motorkap, een opvallende DS WINGS-grille en een unieke lichtsignatuur (DS ACTIVE LED VISION en verticale DRL's), 

- 20’’ PARIS lichtmetalen velgen, een DS-monogram en exclusieve La Première-badges,

- Een elegante carrosseriekleur Artense grijs, Nacré wit of Perla zwart.

DS ACTIVE LED VISION

Een opvallende look vooraan

     

De led-modules van de koplampen vooraan, die gefacetteerd werden als juweliersstukken, stralen een purper licht uit zodra de DS 7 CROSSBACK La Première wordt geopend en draaien vervolgens 180°. Een unieke signatuur die voor een ongeëvenaard en betoverend visueel plezier zorgt.

DS 7 Crossback La Première - DS Active led vision

DS 3D-ACHTERLICHTEN

DS 7 Crossback - Achterlichten

Gesofisticeerde lichten achteraan

     

Ook de achterlichten dragen bij tot de sterke identiteit van de lichtsignatuur van deze nieuwe SUV van DS. Deze 3D Full LED-achterlichten zijn voorzien van een ongezien schubbenpatroon, een nieuwe onderscheidende en karakteristieke toets. 

La Première: een gedistingeerde stijl

3 chique en exclusieve kleuren

Een flamboyant interieur

Unieke uitmuntendheid van de Franse knowhow

     

Laat u verrassen door deze SUV, die zich onderscheidt door zijn présence en zijn geoptimaliseerde proporties die onmiddellijk een gevoel van comfort en ruimtelijkheid oproepen.

DS 7 Crossback La Première - Koetswerkdesig

Dompel uzelf met de DS 7 CROSSBACK La Première onder in de knowhow van onze meesters-zetelbekleders door u om te laten omringen met edele materialen (Nappaleder, kristal, chroom met guilloche…).

Een exclusieve DS-inspiratie, volledig behangen – van de platte kant van het stuur tot de zetels – met een diepe Art Rubis kleur, doorspekt met verfijnde details:

- Horlogebandconfectie van de zetels verfraaid met een 'Point Perle'-couture

- Nappaleder voor een gepatineerd effect.

De elegantie van de edele materialen

DS 7 Crossback La Première - Velgen

Elk detail, elk materiaal van deze DS-Inspiratie werd zorgvuldig uitgekozen en bewerkt, en voldoet aan de hoge ambachtelijke kwaliteit.

     

Deze materialen werden aangebracht op grote kwalitatieve oppervlakken: een exclusieve zintuiglijke ervaring, van het dashboard tot de deurpanelen, zonder de consoles en de zetels te vergeten. 

Exclusieve B.R.M R180 horloge, stuur volledig omwonden met leder, grote 12’’ schermen, PolyAmbient-interieurverlichting, Hi-Fi FOCAL Electra®, al deze aandacht voor het kleinste detail draagt bij tot de serene sfeer aan boord.

De obsessie voor detail

De obsessie voor detail

DS 7 Crossback La Première - BRM Horloge

Exclusieve draaiende B.R.M R180 horloge

      

Het merk DS zet zijn partnerschap met B.R.M. Chronographes verder.

Deze grote fabrikant van Franse horloges heeft een exclusieve horloge ontworpen, de B.R.M R180. De majestueus geplaatste horloge komt al draaiend op zichzelf uit zijn juwelenkist zodra de DS 7 CROSSBACK gestart wordt. Zijn naalden geven automatisch het exacte uur aan. 

PolyAmbient-verlichting

     

Dankzij de PolyAmbient-verlichting geniet u van een onthaal in de Carmin-kleuren en personaliseert u uw sfeerstemming door de verlichting van de deurgrepen te kiezen evenals de intensiteit ervan.

DS 7 Crossback La Première - Koetswerkdesig

Zetels in Art Rubis Nappaleder

      

De horlogebandconfectie van de zetels in Art Rubis Nappaleder wordt verfraaid met een 'point perle'-couture, en zeer bijzondere knowhow ontwikkeld door onze meesters-zetelbekleders.

Garant voor een serene rijdynamiek

DS 7 CROSSBACK La Première is alleen verkrijgbaar met de twee krachtigste motoren van het DS 7 CROSSBACK

     

Verkrijgbaar met de BlueHDi 180 S&S en de THP 225 S&S, gekoppeld aan een nieuwe automatische 8-versnellingsbak (EAT8). 

-Diesel:  de BlueHDi-technologie van zijn 2.0 l dieselmotor combineert vermogen met efficiëntie, dankzij een lage CO2-uitstoot van 128g* en geoptimaliseerde NOx-waarden die voldoen aan de strengste Europese Euro 6.2-normen.  Deze motor met 180 pk en een koppel van 400 Nm zorgt voor maximaal rijplezier en -comfort.

 

-Benzine: de THP 1.6 l met 225 pk combineert tot in de perfectie soepelheid en karakter met een beheerste CO2-uitstoot van 137g** 

* Uitstoot volgens keuring EU (voorlopige schatting in afwachting van keuring EU) 

DS Pilot: op weg naar het autonoom rijden

DS CONNECTED PILOT

     

Dit systeem combineert ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control) en LPA (Lane Positioning Assist) om semi-automatisch te kunnen rijden, met name op de snelweg. DS CONNECTED PILOT beheert de snelheid en de afstand van de DS 7 CROSSBACK ten opzichte van zijn voorliggers en zorgt ervoor dat het voertuig in zijn rijvak blijft rijden op de door de bestuurder gewenste plaats.

Het rijden met volle gemoedsrust wordt gevrijwaard, zonder onnuttige stress, of overbodige bewegingen.

DS Urban Pack (DS PARK PILOT en 360° Vision)*

      

Dankzij deze nieuwe rijhulptechnologie parkeert het voertuig zich automatisch, zowel met de rijrichting mee als dwars op de rijrichting, zonder dat u manueel het stuur en de pedalen moet bedienen.

DS PARK PILOT detecteert een parkeerplaats door er gewoon langs te rijden, en dit tot 30 km/u. 

De 360 Vision vult dit systeem aan door de obstakels in de onmiddellijke omgeving weer te geven op de centrale 12" touchscreen.

*Optie beschikbaar in 2018

 

DS Safety

DS Night Vision Pack (DS NIGHT VISION en Vision 360)*

     

Een geoptimaliseerde zichtbaarheid 's nachts


DS NIGHT VISION maakt dat u de weg beter kunt lezen wanneer het donker is. De infraroodcamera in de grille vooraan detecteert voetgangers, fietsers en dieren op het wegdek en zorgt ervoor dat u de gevaren beter kunt onderscheiden.

360° vision: Deze functionaliteit geeft op de centrale 12" touchscreen de potentiële obstakels weer in de onmiddellijke omgeving van de auto

*in optie


DS DRIVER ATTENTION MONITORING

     

Onoplettendheid wordt niet geduld


Dit systeem houdt permanent het gezicht van de bestuurder in het oog en analyseert het om tekens van vermoeidheid of verstrooidheid te detecteren.

DS ACTIVE LED VISION

    

Zien en gezien worden


Tijdens nachtelijke ritten past de lichtbundel van de DS ACTIVE LED VISION-koplampen zich aan, in de breedte en in de verte, aan de omstandigheden op de weg en aan de snelheid van het voertuig. 

DS ACTIVE LED VISION bestaat uit een led-hoofdkoplamp en drie draaiende led-modules. Afhankelijk van de stuurhoek, en van de snelheid van het voertuig en van de weersomstandigheden, draaien deze laatste van links naar rechts en van rechts naar links. De 3 modules van elke koplamp kunnen zelfs kantelen. 

Zo wordt het bereik van de verlichting verkleind of vergroot. De bundel wordt op zijn beurt verbreed of versmald om de wegdekranden meer of minder te verlichten. 

DS Lounge

Dynamische gemoedsrust

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

    

De DS-ophanging van de 21e eeuw, een actief systeem dankzij een camera die de oneffenheden in de weg detecteert en erop anticipeert door de schokdempers permanent te sturen. 

Panoramisch open dak*

     

De DS 7 CROSSBACK kan uitgerust worden met een breed panoramisch dak met elektrisch verduisteringspaneel zodat de cabine kan baden in frisse lucht en een uitgebreide lichtinval. 

*in optie

DS SENSORIAL DRIVE*

     

De optionele DS SENSORIAL DRIVE tilt de rijervaring aan boord naar een hoger niveau. Deze uitrusting is verkrijgbaar in twee sferen (Cashmere en Titanium) en versterkt uw zintuigen door onder andere te spelen met het geluid van de motor, specifieke schermanimaties, de activering van het Dynamische Pack of de configuratie van de massage- en de automatische schokdempingsfuncties van de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION.

*in optie

DS ConnectedCAM*

      

De DS ConnectedCAM is een camera die is ingebouwd in de voet van de binnenspiegel.

Deze camera zorgt voor het:


♦ automatisch opslaan van de video-opnames bij een incident (30 s ervoor, + 1 min erna)

♦ nemen van foto's van het exterieur van uw voertuig

♦ delen van foto- en videocontent op de sociale media en per e-mail

Het gebruik van deze camera moet conform de reglementering van het betreffende land gebeuren (naleving van de privacy, verkeersreglement, enz.). DS garandeert niet dat de opnames aanvaard zullen worden als bewijsmateriaal. 

*in optie

Uitgebreide automatische bi-zone airconditioning*

   

De automatische bi-zone airconditioning maakt een verfijnde afstelling van de verwarming en van de ventilatie van het voertuig mogelijk dankzij een bedieningsinterface ter hoogte van de 2e rij.


*In optie.

 

 

FOCAL ELECTRA®*

     

Het hoogkwalitatieve hifi-systeem van de DS 7 CROSSBACK, dat luistert naar de naam FOCAL ELECTRA®, is uitgerust met exclusieve technologieën en bevat 14 ingebouwde luidsprekers, zorgvuldig verdeeld over de cabine voor een optimale ruimtelijke weergave.

Het systeem bestaat uit: 

-Tweeters : Technologie van omgekeerde koepels in aluminium, voor een optimale spreiding van de klank en uiterst gedetailleerde hoge tonen

Woofers / middentonen en middenkanaal: Polyglass-technologie voor een evenwichtige en precieze klank

-Subwoofer: Driedubbele spreekspoeltechnologie Power FlowerTM, voor een duidelijke en dynamische weergave van de lage frequenties

*in optie

*en option

Word één van de allereerste bestuurders van dit uitzonderlijke voertuig