NL / FR

NIEUWE DS 3 & DS 3 Cabrio GIVENCHY LE MakeUp

Het elegante huwelijk van de knowhow en de grote Modehuizen

Een ongeziene versie van de Nieuwe DS 3, die als limited edition wordt aangeboden en de vrucht is van het partnerschap tussen beide merken, wordt hier in avant-première voorgesteld. In samenwerking met het Stijlcentrum van DS Automobiles heeft Nicolas Degennes de modellen van de Nieuwe DS 3 – Berline en Cabrio – gepersonaliseerd door een chique en vrouwelijke afwerking te ontwerpen die de teint van elke bestuurster zal doen glimmen. 

Le Rouge, Noir Couture en Le Prisme Visage, drie iconische producten van de lijn GIVENCHY LE MAKE UP zijn geïntegreerd in deze auto met unieke stijl. Elke koper zal ook een onuitgegeven nagellak krijgen in de kleur van de dakhemel.

De Nieuwe DS 3 GIVENCHY LE MAKE UP belichamen op die manier de knowhow van twee Franse Modehuizen met een passie voor creatie en oog voor detail.

"Ik begon te dromen dat deze auto u mooi zou maken… Mooi door de kleur en de reflecties op uw gelaat, mooi door het dynamisme van dat roze dat doet glimlachen, mooi dankzij Givenchy Le Makeup..."    

Nicolas Degennes   

NIEUWE DS 3 GIVENCHY LE MakeUp: ONTMOETING TUSSEN TWEE CHIQUE ICONEN

30 exemplaren: opwinding gegarandeerd!

U bent een moderne en actieve vrouw  die veel oog heeft voor geavanceerde esthetiek. U zult onder de indruk zijn van de Nieuwe DS 3 GIVENCHY LE MAKE UP -berline of cabrio-: Een ware reis in de luxe en de elegantie.

 

De sublieme witte parelmoer carrosseriekleur van deze exclusieve en sensuele auto zorgt voor een uniek mat effect. Dit exclusieve kleed met reliëf geeft de auto een verrassende korrelige toets.

Uitrustingen van de limited edition

Dak

opaal witte carrosserie en Whisper dak voor de DS 3 en DS 3 Cabrio opaal witte carrosserie met een zwart canvasdak en Whisper dakbogen

buitenspiegelkappen

Buitenspiegelkappen in Whisper witte kleur voor de Nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio GIVENCHY Le MakeUp.

Velgen

17" Aphrodite velgen

Een interieur in geanodiseerd roze

Voorwerp van een verzorgde personalisatie: een moderne en onderscheidende luxe

Het interieur van de DS 3 en DS 3 Cabrio GIVENCHY LE MAKE UP, dat poëzie en glans in het dagelijkse leven van de vrouwen brengt, ontvangt u in een verfijnde sfeer:

- dashboardband in geanodiseerd roze, 

- centrale armsteun met een specifieke opbergruimte 'make-upkit GIVENCHY LE MAKE UP',

 - make-upspiegeltjes met unieke ledverlichting.

 

Een technologisch interieur

centrale armsteun 'make-upkit'

make-upkit GIVENCHY LE MAKE UP: mascara Zwart Couture, poeder Prisme Visage, en  lippenstift Le Rouge

Make-upspiegeltjes

Led-retroverlichting van de make-upspiegeltjes

Dashboard

Geanodiseerd roze dashboardband

Zetels

Zetels in zwart nerfleer

Rijhulp

Hulp bij achteruit parkeren

Overtapijt

Dik overtapijt met GIVENCHY Le Makeup lederonderdelen 

Innovatieve diensten, efficiënte PureTech-benzinemotoren

Op vraag van de vrouwen is het rijden met deze auto intuïtiever en maakt hij ook hun dagelijkse leven gemakkelijker dankzij de parkeerhulp achteraan en de hill start assist.

Zonder de hightech connectiviteit te vergeten dankzij de 7" touchscreen en zijn geconnecteerde diensten: 

- DS Connect Box en zijn bijbehorende Pack, Mirror Screen (voortaan compatibel met Apple CarPlay™) en MyDS.
 

Ontdek de motoren 1.2 PureTech 82 MAN en 1.2 PureTech 110 S&S MAN.

 

EEN PARTNERSCHAP DAT LUXE EN ELEGANTIE SAMENBRENGT een ongeziene limited edition met de Nieuwe DS 3 e DS 3 Cabrio GIVENCHY Le MakeUp

In samenwerking met het Stijlcentrul van DS Automobiles heeft Nicolas Degennes de modellen van de Nieuwe DS 3 – Berline en Cabrio – gepersonaliseerd door een chique en vrouwelijke afwerking te ontwerpen die de teint van elke bestuurster zal doen glimmen.

 

Le Rouge, Noir Couture en Le Prisme Visage, drie iconische producten van de lijn GIVENCHY Le MakeUp zijn geïntegreerd in deze auto met unieke stijl.

Er zal ook een onuitgegeven nagellak in de kleur van de dakhemel aangeboden worden.

 

De Nieuwe DS 3 GIVENCHY Le MakeUp belichamen op die manier de knowhow van twee Franse Modehuizen met een passie voor creatie en oog voor detail.

DE KNOWHOW VAN TWEE FRANSE MODEHUIZEN