NL / FR

DS PROFESSIONAL

VOLG UW INSPIRATIE

DS PROFESSIONAL

HOOGSTPERSOONLIJK, AUTHENTIEK PROFESSIONEEL

 

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen of een vloot beheert, het DS BUSINESS GAMMA is precies wat u nodig heeft. Het DS Business gamma is ontworpen om perfect te beantwoorden aan de eisen en verwachtingen van professionele gebruikers.

Onze modellen dompelen u onder in een wereld waar elegantie en intelligentie hand in hand gaan. De DS 3, DS 4, DS 4 Crossback en DS 5 Business bieden elk een ander antwoord voor wie meer van zijn auto verwacht. Meer plezier en standing, dankzij de stijl en rijsensaties, en meer verfijning.


Ontdek het gamma DS BUSINESS GPS met haar valoriserende uitrustingen en DS BUSINESS EXECUTIVE met haar superieure afwerkingsniveau en lederpack. Onze twee DS Business gamma’s zullen u vast en zeker charmeren, want ze zijn speciaal ontworpen voor wie op zoek is naar het comfort en de veiligheid van een full option wagen.

De optimaal uitgeruste DS Business wagens worden aangeboden tegen erg scherpe prijzen en met een extreem laag VAA (Voordeel Alle Aard). Ze onderscheiden zich ook met bijzonder interessante verbruiks- en CO2-emissiewaarden.


Onze DS-verdelers verzekeren u bovendien het beste onthaal en de beste service. Hun Business-specialisten geven u deskundig advies, ontvangen u altijd zo snel mogelijk voor het onderhoud van uw DS en verzekeren uw mobiliteit 24u/24 met vervangwagens. U vindt er precies wat uw business drijft: onderscheid door persoonlijk contact en veeleisendheid voor een optimale tevredenheid.

Ontdek een gamma voertuigen en diensten die geïnspireerd zijn op de DS-mythe.

*Aanbieding voorbehouden voor Professionals, geldig gedurende het hele jaar 2017 op alle opties van het gamma van DS Automobiles (behalve het Business-gamma en de DS 7 Crossback), niet geldig op de accessoires.