NL / FR

DS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIE

DS 4 GERAFFINEERDE TECHNOLOGIEDS Automobiles zet zijn groei voort. Na DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK en DS 9 is DS 4 het vierde model in het gamma met een nieuw avant-gardistisch design.

In een belangrijk strategisch Premium C-segment, innoveert DS 4 met zijn unieke silhouet, verkrijgbaar in drie versies: DS 4, DS 4 CROSS en DS 4 PERFORMANCE LINE.

DS 4 valt op door zijn charismatisch ontwerp, aangedreven door ongeëvenaarde expertise en geavanceerde technologie.

Een winstgevend merk waarvan het marktaandeel over de hele wereld groeit, ondanks een ongekende gezondheidssituatie. DS Automobiles versnelt zijn ontwikkeling met DS 4, gebouwd op een betrouwbare basis met zijn unieke en wereldbefaamde expertise op het gebied van elektrificatie. Het nieuwe Premium C-aanbod maakt gebruik van verfijning en de nieuwste technieken om nieuwe volgers voor zich te winnen.

 

"DS 4 werd ontworpen om de contouren van het Premium C-segment opnieuw te definiëren en richt zich tot klanten die worden aangetrokken door twee carrosserievormen: de nieuwe, ambitieuze Coupé-SUV en de traditionele compacte hatchback. In elke fase van het design heeft het idee om deze twee segmenten aan te spreken onze beslissingen gestuurd."
Marion David – Product Director , DS Automobiles