NL / FR

DS 3 CABRIO AANBIEDING

Overname

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

Een onweerstaanbaar design

Guitig & sensationeel

Met zijn gebeitelde stijl en markante lijnen verleidt de DS 3 vanaf de eerste aanblik. Onze ontwerpers hebben een auto getekend die zijn karakter bevestigt in verscheidene originele details: een ‘zwevend’ dak, een haaienvin die zijn koetswerk extra kracht bijzet, een hypnotiserende signatuur, een brede waaier aan sportieve velgen... Het silhouet van de DS 3 laat geen twijfel bestaan over zijn persoonlijkheid en bevestigt zijn karakter.

Meer info

(5) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 01/07/2019 tot 31/07/2019, voor een nieuwe DS 3 Cabrio SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S Automatic 110 PK 3D zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 5.500 incl. BTW.

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bus 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA  019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.

 

De aanbieding hang af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 01/07/2019 en 31/07/2019. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.  

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT