NL / FR

Configurator DS 3 CROSSBACK

 

Waan uzelf in uw nieuwe SUV DS 3 CROSSBACK dankzij de DS-configurator. Personaliseer uw nieuwe wagen volgens al uw wensen en behoeften met onze configurator: afwerkingen, motoren, uitrusting, design, enz. Boetseer uw nieuwe DS naar uw evenbeeld!

 

Beschikbare uitvoeringen voor de DS 3 CROSSBACK

 

De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: MONTMARTRE, BASTILLE, PERFORMANCE LINE, BUSINESS, PERFORMANCE LINE + en RIVOLI, alsook in de beperkte reeksen FAUBOURG en LOUVRE. Al deze uitvoeringen worden aangevuld met uitrusting en accessoires om aan al uw eisen te voldoen.

 

Verschillende motorversies mogelijk

 

Naargelang de gekozen uitvoering zal uw DS 3 CROSSBACK verkrijgbaar zijn met een PureTech-benzinemotor, een BlueHDI-diesel of een elektrische E-TENSE-motor. Ook krijgt u de keuze tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak en een achttrapsautomaat.

 

Een interieur- en exterieurdesign dat bij u past

 

Uw DS 3 CROSSBACK laat zich naar wens personaliseren dankzij de talloze mogelijkheden: keuze van de interieursfeer, de kleur van het koetswerk en het dak, en de velgen. Til uw DS 3 CROSSBACK naar een hoger niveau door het universum te kiezen dat aansluit bij uw karakter.

 

Afmetingen van de DS 3 Crossback

 

Voor uw comfort is de DS 3 CROSSBACK 4.418 mm lang, 1.988 mm breed inclusief buitenspiegels en 1.534 mm hoog. Met een koffer van 350 liter en tal van opbergvakken biedt de DS 3 CROSSBACK heel wat praktische en functionele ruimte.  

 

Uitrusting van de DS 3 Crossback

 

Om uw welzijn en veiligheid aan boord te verbeteren, biedt de DS 3 CROSSBACK een uitgebreide uitrusting die aansluit bij de gekozen versie: PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, DS DRIVE ASSIST, automatische noodremhulp, enz.