NL / FR

Configurator DS 7 CROSSBACK

 

Personaliseer uw nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK met onze DS-configurator! Stem uw nieuwe SUV, die ook als hybride verkrijgbaar is, af op uw verwachtingen en behoeften: afwerkingsniveaus, motoren, uitrusting, design … Gun uzelf de nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK zoals u hem wenst!

 

Beschikbare uitvoeringen voor de DS 7 CROSSBACK

 

Uw SUV is verkrijgbaar in verschillende versies: BASTILLE, BUSINESS, BASTILLE +, PERFORMANCE LINE, PERFORMANCE LINE +, RIVOLI en de beperkte reeksen LIGNE NOIRE en LOUVRE. Al deze uitvoeringen bieden een standaarduitrusting en hoogwaardige accessoires om aan al uw verwachtingen te voldoen.

 

Uitgebreide keuze aan motorversies

 

Welke uitvoering u ook kiest voor uw DS 7 CROSSBACK, u kunt steeds opteren voor een PureTech-benzinemotor, een BlueHDi-diesel of de oplaadbare hybrideversie E-TENSE. Om u een maximaal comfort te garanderen, stelt de DS 7 CROSSBACK u op alle versies een achttrapsautomaat ter beschikking.  

 

Een interieur- en exterieurdesign dat bij u past

 

Uw DS 7 CROSSBACK laat zich naar wens personaliseren dankzij tal van keuzemogelijkheden: interieursfeer, kleur van het koetswerk en het dak, velgen. Til uw DS 7 CROSSBACK naar een hoger niveau door hem tot uw evenbeeld te maken.

 

Afmetingen van de DS 7 Crossback

 

Uw DS 7 CROSSBACK is 4.573 mm lang, 1.906 mm breed met ingeklapte buitenspiegels en 1.625 mm hoog. De hybride SUV biedt een ruim koffervolume van 555 liter. Bovendien beschikt de DS 7 CROSSBACK over tal van opbergvakken voor meer functionaliteit en comfort.

 

Uitrusting van de DS 7 Crossback

 

Om u nog meer welzijn en veiligheid te garanderen, beschikt de DS 7 CROSSBACK over een uitgebreide uitrusting op maat van de gekozen versie: parkeersensoren voor- en achteraan, voorverwarming van de wagen via een smartphone of via het 12”-aanraakscherm, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, revolutionaire ophanging, een led-lampje dat aangeeft dat de wagen zuiver elektrisch rijdt en een regeneratieve remfunctie die de energierecuperatie tijdens het vertragen verbetert.