NL / FR

DS 3 Cabrio

Ontdek de nieuwe technologieën

 

UITGESPROKEN TECHNOLOGISCH

De DS3 Cabrio is uitgerust met een 7”-aanraaktablet* met kleurenscherm die vlot toegang geeft tot de verschillende functies: gps-navigatie, radio & media, internet, smartphone-connectiviteit, Mirror Screen & MyDS, rij-instellingen en -functies. Dit kleurenscherm bevindt zich binnen handbereik, voor een maximaal gevoel van veiligheid, comfort en harmonie met de andere elementen van het dashboard.

*Naargelang de versie

RESOLUUT GECONNECTEERD

Met Mirror Screen* kunt u heel veilig de compatibele apps van uw smartphone bedienen op de 7”-aanraaktablet van de wagen. Deze functie steunt op twee verbindingstechnologieën: MirrorLink® (Android) en Apple CarPlay™. Eens u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u via de spraakherkenning uw reisweg opvragen, telefoneren, sms’en of muziek afspelen vanaf uw smartphone of via specifieke toepassingen (Spotify e.d.). Zo blijft u onderweg in contact met de wereld en de weg.

*Naargelang de versie

16 seconden, meer tijd heeft u niet nodig om volop van de zon te genieten! Het stoffen dak kan met een knop op de dakconsole worden geopend of gesloten, tot bij een snelheid van 120 km/u. Drie standen zijn mogelijk: horizontaal, volledig en een tussenstand. 

EEN GEVOEL VAN CONTROLE EN VEILIGHEID

Veiligheid staat bovenaan het prioriteitenlijstje van DS. Daarom rusten we onze auto’s uit met voorzieningen en accessoires die uw veiligheid en die van uw passagiers ten goede komen.

Reis in alle sereniteit met uw DS3 Cabrio dankzij de nieuwste veiligheidsuitrusting.

AIRBAGS

• Frontale airbags vooraan, met sleutel uitschakelbaar aan passagierszijde

• Zijdelingse airbags ter bescherming van de borstkas van de bestuurder en voorpassagier

• Gordijnairbags voor de voorste en achterste plaatsen.

RIJHULPSYSTEMEN

CRUISE CONTROL EN SNELHEIDSBEGRENZER

ACHTERUITRIJCAMERA

HILL START ASSIST

REIS IN ALLE RUST MET DE DS 3 CABRIO

DS Connect Box inclusief pack SOS & Assistance

Bandendrukcontrolesysteem

ABS + Noodremhulp (BAS)

Active City Brake

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT