NL / FR

DS 3 CROSSBACK

Technische kenmerken

Prijs Vanaf 23 400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 399 €/maand

 

De DS 3 CROSSBACK is een stadswagen in hart en nieren en verzoent zijn compacte afmetingen met een uitzonderlijk plaatsaanbod. 

Blijf op de hoogte

Ruimte voor u

Om u alles te bieden wat u nodig hebt, voorzagen we verscheidene praktische en functionele opbergvakken, een inklapbare achterbank en een koffer van 350 liter.

Technologie ten dienste van uw veiligheid

De DS 3 CROSSBACK is op het hele gamma standaard uitgerust met  een noodremsysteem tot 85 km/u, een actieve rijstrookassistent en verkeersbordherkenning.

Dankzij deze geavanceerde technologieën, ontworpen door onze ingenieurs, behaalt de DS 3 CROSSBACK de maximumscore van 5 sterren in alle Euro NCAP-tests.

NEDC (New European Driving Cycle)

De verbruiks- en CO2 -waarden worden gemeten volgens de nieuwe WLTP-cyclus (EU-verordening 2017/948) en de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om de vergelijkbaarheid met andere voertuigen te verzekeren. Neem contact op met jouw verkooppunt voor meer informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2 emissies kan je de desbetreffende gids raadplegen, die beschikbaar is op de website “Énergivore” en gegevens bevat over alle nieuwe personenwagens https://www.energivores.be/Intro_Car.aspx?lang=NL.

 

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures)

Het aangegeven brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-goedkeuring (EU-verordening 2017/948). Vanaf 1 september 2018 worden nieuwe voertuigen ontvangen op basis van de Globally Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure voor het meten van het brandstofverbruik en CO2 -uitstoot. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de eerder gebruikte testprocedure. Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO2 -emissies gemeten met de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die gemeten met behulp van de NEDC-procedure. Het brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van specifieke uitrusting, opties en soorten banden. Zorg ervoor dat je dichter bij jouw verkooppunt komt voor meer informatie.

 

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAP