NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK

Technische kenmerken

Prijs Vanaf 23400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 389 €/maand

 

DE AFMETINGEN VAN DS 3 CROSSBACK

AFMETINGEN VAN DE AUTO (IN MM)

Lengte exterieur 4118
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1802/1988
Hoogte exterieur 1534
Wielbasis 2558
Overhang voor 860
Overhang achter 700
Elleboogbreedte in de voorste zitplaatsen 1410
Elleboogbreedte in de achterste zitplaatsen 1367
Lengte koffer 666 à 2045 (achterste zitbank neergeklapt)
Breedte koffer (tussen wielkasten) 1021
Bruikzame binnenhoogte 550 sous tablette (tot 910 onder dak)

LAADVOLUME (IN M3 VDA-NORM)

Inhoud bagageruimte: Min / max 350 L tot 1050 L (achterste zitbank neergeklapt)
Maximum aantal zitplaatsen 5

De DS 3 CROSSBACK is een stadswagen in hart en nieren en verzoent zijn compacte afmetingen met een uitzonderlijk plaatsaanbod. 

Blijf op de hoogte

Ruimte voor u

Om u alles te bieden wat u nodig hebt, voorzagen we verscheidene praktische en functionele opbergvakken, een inklapbare achterbank en een koffer van 350 liter.

Technologie ten dienste van uw veiligheid

De DS 3 CROSSBACK is op het hele gamma standaard uitgerust met  een noodremsysteem tot 85 km/u, een actieve rijstrookassistent en verkeersbordherkenning.

Dankzij deze geavanceerde technologieën, ontworpen door onze ingenieurs, behaalt de DS 3 CROSSBACK de maximumscore van 5 sterren in alle Euro NCAP-tests.

De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAP