NL / FR

DS 3 CROSSBACK

Een concentraat van technologieën op uw maat

Prijs Vanaf 23 400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 399 €/maand

 

DS ACCESS

Een nieuwe manier om uw wagen te openen

Uw wagen herkent u vanop afstand

Met de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet langer uit uw tas of zak te halen om uw auto te openen of te vergrendelen.

Deel de toegang tot uw auto vanaf de MyDS-app

Omdat eenzelfde auto vaak door meerdere bestuurders wordt gebruikt, hebben we de DS 3 CROSSBACK uitgerust met de functie DS SMART ACCESS, die u in staat stelt om de toegang tot uw wagen met een klik te delen via de MyDS-app.

PROXIMITY KEYLESS Entry & Start

1,50 meter: dat is de afstand waarop de DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt PROXIMITY KEYLESS Entry & Start automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe. U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen.

 

Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld. Zo hoeft u uw sleutel niet meer uit uw zak of tas te halen om de auto te ontgrendelen of vergrendelen.

  

Geniet van nog meer comfort dankzij het handenvrije contactsysteem. Eens u aan het stuur zit, volstaat een druk op de Start/Stop-knop op het stuurwiel om uw DS 3 CROSSBACK te starten of de motor stil te leggen.

DS SMART ACCESS*

Omdat eenzelfde auto vaak door meerdere bestuurders wordt gebruikt, hebben we de DS 3 CROSSBACK uitgerust met de functie DS SMART ACCESS*, die u in staat stelt om de toegang tot uw wagen met een klik te delen via de MyDS-app. Ook kunt u niet alleen de toegang tot de deuren of de koffer maar ook het gebruik van de wagen naar wens toestaan, plannen en intrekken.

De functie DS SMART ACCESS* stelt u in staat om uw DS 3 CROSSBACK te openen en te starten via de MyDS-app.

 

*Later beschikbaar

DS PILOT

Een voorsmaakje van autonoom rijden

DS DRIVE ASSIST

DS PARK PILOT

HEAD-UP DISPLAY

Zelf rijden of zich laten rijdenMeer weten
DS DRIVE ASSIST
Uw wagen parkeert zich voor uMeer weten
DS PARK PILOT
Wend uw ogen nooit af van de weg

Meer weten
HEAD-UP DISPLAY

DS SAFETY

Veiligere ritten

DS MATRIX LED VISION

AUTOMATISCHE NOODREMHULP

VERKEERSBORDENHERKENNING

Verlichten zonder te verblindenMeer weten
DS MATRIX LED VISION
Het nieuwste noodremsysteemMeer weten
AUTOMATISCHE NOODREMHULP
Uw auto detecteert verkeersbordenMeer weten
VERKEERSBORDENHERKENNING

DS LOUNGE

DS LOUNGE groepeert een aantal functies om u het ultieme comfortpeil te bieden.

Een krachtigere klank met een rustgevende zuiverheid

Dompel u onder in een nieuwe wereld van emoties en geniet van een perfecte klankweergave dankzij ons hoogtechnologische FOCAL Electra®-systeem.

Hifisysteem FOCAL Electra®

Een krachtigere klank met een rustgevende zuiverheid

In samenwerking met de Franse specialist FOCAL, al jarenlang een partner van het merk, hebben onze ingenieurs en technici dit ongeëvenaarde hifisysteem met twaalf luidsprekers en een vermogen van 515 watt ontwikkeld. De luidsprekers werden oordeelkundig verspreid over het hele interieur om u onder te dompelen in een uitzonderlijke klank. Dat resulteerde in een unieke klanksignatuur en een uitermate nauwkeurige klankverspreiding.

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICE OP MAAT