NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK

Een concentraat van technologieën op uw maat

Prijs Vanaf 23400 € BTWI

Of Prijs Vanaf 389 €/maand

 

DS 3 CROSSBACK is ontworpen voor uw comfort en bevat de meest geavanceerde technologieën van dit moment. Het begint allemaal buiten, met de nieuwe verzonken deurgrepen die worden ingezet wanneer u nadert en wegloopt.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie

Uw voertuig herkent u van een afstand

Dankzij de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet langer uit uw tas of zak te halen om uw auto te openen of te vergrendelen.

Een nieuwe manier om toegang te krijgen tot uw auto

Wanneer u minder dan 3 meter verwijderd bent, komt de auto automatisch tot leven en licht op. Op 1,5 meter ontgrendelt de auto en de portiergrepen, tot dan onzichtbaar, glijden sierlijk uit. 

 

Het principe is hetzelfde als u wegrijdt: op 2 meter worden de portiergrepen ingetrokken en vergrendelt de auto zichzelf automatisch zonder dat u iets hoeft te doen.

DS PILOT

Een voorsmaakje van autonoom rijden

DS DRIVE ASSIST

HEAD-UP DISPLAY

Zelf rijden of zich laten rijdenMeer weten
DS DRIVE ASSIST
Wend uw ogen nooit af van de weg

Meer weten
HEAD-UP DISPLAY

DS SAFETY

Veiligere ritten

DS MATRIX LED VISION

AUTOMATISCHE NOODREMHULP

VERKEERSBORDENHERKENNING

Verlichten zonder te verblindenMeer weten
DS MATRIX LED VISION
Het nieuwste noodremsysteemMeer weten
AUTOMATISCHE NOODREMHULP
Uw auto detecteert verkeersbordenMeer weten
VERKEERSBORDENHERKENNING

DS LOUNGE

DS LOUNGE groepeert een aantal functies om u het ultieme comfortpeil te bieden.

Een krachtigere klank met een rustgevende zuiverheid

Dompel u onder in een nieuwe wereld van emoties en geniet van een perfecte klankweergave dankzij ons hoogtechnologische FOCAL Electra®-systeem.

Hifisysteem FOCAL Electra®

Een krachtigere klank met een rustgevende zuiverheid

In samenwerking met de Franse specialist FOCAL, al jarenlang een partner van het merk, hebben onze ingenieurs en technici dit ongeëvenaarde hifisysteem met twaalf luidsprekers en een vermogen van 515 watt ontwikkeld. De luidsprekers werden oordeelkundig verspreid over het hele interieur om u onder te dompelen in een uitzonderlijke klank. Dat resulteerde in een unieke klanksignatuur en een uitermate nauwkeurige klankverspreiding.

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICE OP MAAT