NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS 3 CROSSBACK

Een ruimte gewijd aan comfort

Prijs Vanaf 26 950 € BTWI

Of Prijs Vanaf 399 €/maand

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

Raffinement en knowhow

Laat u omringen door een typisch Frans raffinement in het interieur van de DS 3 CROSSBACK. We hebben namelijk bijzondere aandacht besteed aan het edele karakter van de interieurmaterialen en de verfijning van elk detail.

Een uniek design

Onder het aanraakscherm ontvouwt zich een middenconsole met een spectaculaire inrichting. Ze sluit zich aan bij de typische stijl van ons merk met gevoelige bedieningselementen en de twee centrale verluchtingsroosters kregen de vorm van diamanten.

De kunst van personalisering

Als ode aan Parijs blijft het interieur van de DS 3 CROSSBACK trouw aan de kern van DS’ designfilosofie: personalisering en raffinement. Personaliseer het interieur van uw wagen naar uw evenbeeld door een van onze vijf universums of ‘DS inspiraties’ te ki

360°
DS BASTILLE
DS OPERA
Rivoli
Performance Line

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 3 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS Automobiles: personalisering en raffinement.

 
  • Een gevoel van welzijn

    Geniet van een ultiem comfort, ook tijdens lange ritten.

We hebben het interieur van de DS 3 CROSSBACK zo ontworpen dat alle informatie en alle bedieningen rechtstreeks toegankelijk zijn.

Een volledig digitale bestuurdersplaats

Dankzij onze hoogtechnologische en bijzonder intuïtieve bestuurderspost kunt u zich maximaal concentreren op de essentie: uw rijplezier.

U bent de baas aan boord

Bedien de functies van uw wagen vanaf het 10,3” grote HD-aanraakscherm en raadpleeg alle rijgegevens op het digitale 7”-scherm.

 

Voor een ongeëvenaard comfort kunt u de weergave van rijgegevens op het scherm zelfs naar wens personaliseren: snelheid, brandstofpeil, kilometerteller, rijhulpsystemen, navigatie, enz.

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAP