NL / FR
Limited Edition

DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC

Jeniet vanaf u van deze exclusiviteit, enkel beschikbaar online.

VERFIJNING DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC

VERFIJNING

Ontdek de nieuwe beperkte reeks DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC, die verfijning aan technologie koppelt. Zonder te raken aan het DNA, de stijl en de talloze personaliseringsmogelijkheden van de DS 3 CROSSBACK,

verenigt de DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC technologieën van de nieuwste generatie met een interieur in edele materialen.

Exclusiefs voordeel

Configureer uw DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC online en profiteer van exclusieve kortingen !

Profiteer van een voordeel van 850€ incl. BTW inbegrepen in de totale prijs van uw opties !

Geniet bovendien van een extra voordeel van 500€ incl. BTW op uw DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC voor elke bestelling on line in mei !


CHIC EN HOOGTECHNOLOGISCH STANDAARD EXTERIEURUITRUSTING

17” alu velgen ‘MADRID’

De 17” gediamanteerde alu velgen ‘MADRID’ in glanzend zwart zijn standaard op de DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC en geven de beperkte reeks een extra dynamische en moderne toets.

Parkeersensoren voor- en achteraan

Geniet van eenvoudige parkeermanoeuvres dankzij de sensoren in de voor- en achterbumper. Een geluidssignaal waarschuwt u wanneer een eventuele hindernis zich te dicht bij uw DS 3 CROSSBACK bevindt.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Uw wagen herkent u vanop afstand. Dankzij de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet meer uit uw zak of tas te halen om de auto te ontgrendelen of vergrendelen.

Verzonken deurgrepen

Deze speciale reeks is standaard uitgerust met vlak aansluitende deurgrepen. Die technologie, afkomstig van de concept-car DS X E-TENSE, is uniek in dit autosegment. De handgrepen worden ontplooid met behulp van de sleutel of automatisch bij het naderen van de auto wanneer deze is uitgerust met PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START.

Radiatorrooster

Deze beperkte reeks heeft een fijn afgewerkt matzwart radiatorrooster. 

Donkergetinte ruiten

Ook beschikt de DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC over donkergetint glas voor de achterzijruiten en de achterruit om uw comfort en dat van uw passagiers naar een hoger niveau te tillen. Reis in stijl met onze nieuwe beperkte reeks.

COMFORT & CONNECTIVITEIT STANDAARD INTERIEURUITRUSTING

DS-inspiratie BASTILLE met lederen zetels

De DS-Inspiratie BASTILLE biedt een uniek design voor klanten die resoluut willen breken met de stijlconventies en die hun wagen gebruiken als een middel om hun eigen, extravagante persoonlijkheid uit te drukken. Voor meer verfijning kunt u genieten van een lederen bekleding in Basalte Zwart.

Digitale radio DAB+

Ons geconnecteerde navigatiesysteem, dat zich rechtstreeks laat bedienen via het 10,3”-scherm, omvat tal van diensten ontwikkeld door TomTom, waaronder realtime verkeersinformatie, weerberichten, brandstofprijzen, parkings en hun prijzen, en waarschuwingen voor gevarenzones. Profiteer ook van een optimale radio-ontvangst dankzij de digitale radio.

SOS & pechverhelping

Dankzij de ‘SOS & Assistance’-module wordt uw DS-verkooppunt geïnformeerd over de technische gegevens nog voor u uw DS aan het verkooppunt toevertrouwt. Zo kan het verkooppunt de werkzaamheden aan uw DS voorbereiden en wordt u sneller en efficiënter geholpen.

Stuur bekleed met volnerfleder

Het stuur, dat met de hand werd bekleed met volnerfleder, toont zich elegant en hoogtechnologisch tegelijk. Zo stelt het u in staat om het audiosysteem, uw geconnecteerde smartphone met Bluetooth, de weergave van het digitale instrumentenbord en de spraakherkenning van de wagen te bedienen.

Middenconsole

De middenconsole met ‘Clous de Paris’-guilloches (techniek afkomstig uit de wereld van de luxehorloges) omvat een draadloze lader voor uw smartphone (naargelang de compatibiliteit) en een automatische elektrische parkeerrem.

Handenvrij starten

Vertrek in alle eenvoud dankzij de vrije startknop vlak onder de bedieningselementen. Onder het navigatiescherm vindt u de diamantvormige aanraaktoetsen van de automatische airconditioning, telefoon, radio, compatibele apps voor de wagen, geluidsregeling.

EXTERIEUR

Onzichtbare radioantenne

Verchroomde DS Wings

Matzwart radiatorrooster

17” lichtmetalen velgen ‘MADRID’

Verchroomde sierlijst op de kofferklep met CROSSBACK-opschrift en verchroomde ‘oogleden’ met DS-logo

Donkergetinte achterruit en achterzijruiten

INTERIEUR

Opbergzakje achteraan de rugleuningen van de voorzetels

Sierlijsten in TEP Basalte Zwart op het dashboard en de deurpanelen

‘Clous de Paris’-guilloches

Led-plafondlampje met aanraakbediening, led-leeslampjes achterin, ledverlichting in de voetruimte

Afstandsbediening met DS-rastermotief.

Versnellingspookknop in glad leder (met automatische versnellingsbak)

Versnellingspookknop in volnerfleder en balg met sierstiksels in Tramontane (op manuele zesversnellingsbak)

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

Zetels in nerfleder in Basalte Zwart

Dikke voetmatten voor- en achteraan

Stuurwiel bekleed met volnerfleder

UITRUSTING

Centrale armsteun

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Parkeersensoren voor- en achteraan

Opbergzakje achteraan de rugleuningen van de voorzetels

Draadloze lader

3D Navigatiesysteem met 10'' - aanraakscherm

Zonneklep aan passagierszijde met make-upspiegel en led-verlichting

Led-plafondlampje, led-leeslampjes achterin, led-verlichting in de voetruimte

Handgrepen achteraan

Digitale radio

Manuele hoogteregeling voor passagierszetel vooraan

Beschikbare motoren

BENZINE

PureTech 130 Automatic

 

DIESEL

BlueHDi 110 Manual

DS 3 CROSSBACK

BlueHDi 110 Manual CONNECTED CHIC

EASY WAY DS

VANAF 279 € / maand (1)

48 maanden

Na een aanbetaling van 5.764€

en met een laatste van 11.660€

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

(1) Representatief voorbeeld van het product  Easyway met een duurtijd van 48 maanden aan een JKP van 1.99% voor een verkoopprijs van 37,000.00 € : voorschot van 5,642.85 €, te financieren bedrag van 31,357.15 €, 47 maandelijkse afbetalingen van 429.00 € en een laatste afbetaling van 12,950.00 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot) 33,113.00 €. Kosten in het totaalbedrag van het krediet inbegrepen: 0 €. Vaste debetrentevoet van 1.99%. Aanbieding geldig van 01/05/2021 tot 31/05/2021.  Easyway is een voorstel van lening op afbetaling opgemaakt door PSA Finance Belux N.V. (lener), Bourgetlaan 20-1 te 1130 Brussel, KBO nr.: 0417.159.386, tel.: 02/370 77 11, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, e-mailadres: psafinance@psa-finance.com, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier.

Illustratief voorbeeld  van een Ballon Krediet van 48 maanden aan JKP 1.99%voor een DS 3 CROSSBACK CONNECTED CHIC BlueHDI 110 Manual, Voor de nettoprijs van 29,150.00 € : voorschot van 5,764.33 €, te financieren bedrag van 23,385.67 €, 47 maandelijkse afbetalingen van 279.00 € en een laatste afbetaling van 11,660.00 €, totaal verschuldigd bedrag door de consument (per definitie zonder voorschot)  24,773.00 €.

Adverteerder: Citroën België Luxemburg (invoerder en kredietbemiddelaar), KBO nr. 00448.813.060, Bourgetlaan 20 te 1130 Brussel, tel. 078/151615