NL / FR

EEN ZELDZAAM OBJECT

Droomt u van een uniek model dat uw zin voor esthetiek en innovatie evenaart? Ontdek dan onze even geraffineerde als hoogtechnologische Beperkte Reeks DS 3 CROSSBACK 'La Première'.

  • EEN FLAMBOYANT INTERIEUR

    De inspiratie DS Opéra wordt gesublimeerd door de schitterende de

Zelf rijden of gereden worden

Ga lange ritten in alle sereniteit aan dankzij het hoogtechnologische DS DRIVE ASSIST-systeem. Dit innovatieve systeem, dat tot 180 km/u actief blijft, positioneert uw wagen nauwkeurig op zijn rijstrook en past uw snelheid aan die van uw voorligger aan.

Bij vertraagd verkeer laat deze technologie uw wagen ook stoppen en weer vertrekken.

Uw wagen parkeert zich voor u

Dankzij het DS PARK PILOT-systeem parkeert uw wagen zich alleen zonder dat u het stuurwiel of de pedalen hoeft aan te raken.

Voortaan dient u nog maar een ding te doen om uw wagen te parkeren: de ‘Park’-toets ingedrukt houden en wachten tot de magie haar werk doet. Ons systeem detecteert parkeerplaatsen die voldoende groot zijn voor de DS 3 CROSSBACK terwijl u er voorbij rijdt, en dat bij snelheden tot 30 km/u. Vervolgens parkeert het de wagen parallel met of haaks op de weg.

Wend uw ogen nooit af van de weg

Snelheid, snelheidsregelaar/-begrenzer, verkeersborden, rijhulpsystemen en navigatie: alle essentiële gegevens worden weergegeven op het head-up display zodat u uw blik nooit meer hoeft af te wenden van de weg.

Deze technologie, die werd ontleend aan jachtvliegtuigen, projecteert alle essentiële gegevens in kleur op een transparante lamel in uw gezichtsveld.

EEN ONDERSCHEIDENDE STIJL

Zonder te raken aan het DNA en de identiteit van de DS 3 CROSSBACK, onderscheidt de Beperkte Reeks ‘La Première’ zich door zijn raffinement en exclusieve, verzorgde details.

Verlichten zonder te verblinden

Dankzij de DS MATRIX LED VISION-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u ‘s nachts met grootlichten zonder andere automobilisten te verblinden. Om voortdurend een optimale verlichting aan te houden, passen deze intelligente koplampen hun lichtbundel automatisch aan volgens de verkeersomstandigheden, die worden gedetecteerd door de camera bovenaan de voorruit.

De DS MATRIX LED VISION-koplampen bestaan uit drie led-modules voor de dimlichten en een MATRIX BEAM-module voor de grootlichten. Die laatste is opgesplitst in vijftien identieke en onafhankelijke segmenten, die progressief oplichten en weer uitgaan naargelang de gedetecteerde rijomgeving.

PROXIMITY KEYLESS Entry & Start

1,50 meter: dat is de afstand waarop de DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid detecteert. Wanneer u nadert, ontgrendelt PROXIMITY KEYLESS Entry & Start automatisch uw wagen en komen de tot dan toe onzichtbare deurgrepen naar u toe. U dient alleen nog de deur te openen en plaats te nemen.

Wanneer u van uw wagen wegloopt, gebeurt het omgekeerde: de handgrepen worden ingetrokken en de wagen wordt automatisch vergrendeld.

Geniet van nog meer comfort dankzij het handenvrije contactsysteem. Eens u aan het stuur zit, volstaat een druk op de Start/Stop-knop op het stuurwiel om uw DS 3 CROSSBACK te starten of de motor stil te leggen.

Deel de toegang tot uw auto vanaf de MyDS-app

Omdat eenzelfde auto vaak door meerdere bestuurders wordt gebruikt, hebben we de DS 3 CROSSBACK uitgerust met de functie DS SMART ACCESS, die u in staat stelt om de toegang tot uw wagen met een klik te delen via de MyDS-app.

Later beschikbaar

De functie DS SMART ACCESS stelt u in staat om uw DS 3 CROSSBACK te openen en te starten via de MyDS-app. Ook kunt u niet alleen de toegang tot de deuren of de koffer maar ook het gebruik van de wagen naar wens toestaan, plannen en intrekken.

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT