NL / FR

DS 3 CROSSBACK
TOITS DE PARIS

Limited Edition

Prijs Vanaf 28700 € BTWI

[cle1: KV_HEADER_DESKTOP_1JPG Lang:NL]
 

PARIJSE VIBES DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Limited Edition

Deze Limited Edition, een ode aan de emblematische Parijse daken, is geïnspireerd op het grijsblauwe zink dat hen typeert. De DS 3 CROSSBACK meet zich elegante grijstinten aan die zowel langs de buitenkant terug te vinden zijn, in de unieke dakkleur, als binnenin in de zetelbekleding. Speciale badges en de nieuwste technologieën geven blijk van een modern en sculpturaal ontwerp. 

POSTUUR & KARAKTER STANDAARD EXTERIEURUITRUSTING

Specifieke TOITS DE PARIS-badges en -‘side marker’

Om dit exclusieve model te signeren, ontwierpen onze stylisten badges met de iconische gebouwen van Parijs. Die zijn bedrukt in zwart en chroom en ademen de sfeer van de stad uit, waar u ook heen gaat. 

Nieuwe dakkleur Carat Grijs

Deze nieuwe kleur is te danken aan de vakkennis van onze kunstschilders, en haalt inspiratie uit de nuances van zink en leisteen die terug te vinden zijn in de daken van Parijs. Dit blauwachtige grijs vangt het licht op om het silhouet van de DS 3 CROSSBACK te versterken.

18” aluvelgen ‘SHANGAI’

De gediamanteerde SHANGHAI-velgen in HARIA Grijs werden geselecteerd omwille van hun subtiele harmonie met het dak in Carat Grijs, en versterken de uitstraling van deze Limited Edition.

Radiatorrooster met verchroomde omlijsting

Het fijn vormgegeven radiatorrooster met uiteindenin chroombevestigt het elegante en eigentijdse karakter van de DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS.

Verzonken handgrepen

Als optie is deze editie uitgerust met verzonken handgrepen die perfect aansluiten bij de lijnen van de wagen. De handgrepen worden ontplooid met behulp van de sleutel of automatisch bij het naderen van de auto wanneer deze is uitgerust met PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

Uw wagen herkent u vanop afstand. Dankzij de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet meer boven te halen om de auto te ontgrendelen of vergrendelen.

KNOWHOW Precisiewerk en fascinerende nuances

DS 3 CROSSBACK Toits de Paris

De kleur Carat Grijs is ontwikkeld door onze schilders na urenlang creatief onderzoek en weerspiegelt het karakter en de glans van de Parijse daken. De kleur verandert naargelang het licht en accentueert de lijnen van de wagen. 

MODERN & GEÏNSPIREERD STANDAARD INTERIEURUITRUSTING

DS 3 CROSSBACK Toits de Paris Interior

Dashboardsierlijsten en deurpanelen in Basalte Zwart

Voor het interieur van deze Limited Edition kozen onze teams voor een bekleding in Basalte Zwart met geschubd motief: een originele en elegante keuze die het dashboard en de deurpanelen siert. 

Zetels in leder, Basalte Zwart.

De als optie verkrijgbare generfde lederen binnenbekleding in Basalte Zwart tilt het design van de zetels naar een nog hoger niveau met zijn getextureerde patronen en subtiele afwerkingen. Deze vormt een elegante wisselwerking tussen het interieur en exterieur van de auto.

Stuur bekleed met volnerfleder

Het stuur, dat met de hand werd bekleed met volnerfleder, toont zich elegant en hoogtechnologisch tegelijk. Zo kunt u het audiosysteem, uw geconnecteerde smartphone met bluetooth, de weergave van het digitale instrumentenbord en de spraakherkenning van de wagen bedienen. 

Geconnecteerd navigatiesysteem

Raadpleeg vanaf uw bestuurderspost gemakkelijk het geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning en zijn diensten ontwikkeld door TomTom, waaronder realtime verkeersinformatie, het weerbericht en waarschuwingen voor gevarenzones. Profiteer optioneel ook van een optimale radio-ontvangst.

Dodehoekcontrole

Rijd in alle sereniteit dankzij ons systeem dat verkrijgbaar is als optie. Het waarschuwt u via een verklikker op uw zijspiegels wanneer er zich een voertuig in uw dode hoek bevindt. 

Actieve rijstrookwaarschuwing

Bijzonder handig op de snelweg. Dit rijhulpsysteem corrigeert automatisch uw traject door progressief tegen te sturen om u terug op uw rijstrook te brengen.

Onzichtbare radioantenne

Verchroomde DS Wings

Verchroomd radiatorrooster vooraan

18” aluminium velgen “SHANGHAI”

Donkergetinte achterruit en zijruiten achteraan

BINNENKANT

Opbergzakje achteraan de rugleuningen van de voorzetels

Sierlijsten in TEP Basalte Zwart op het dashboard en de deurpanelen

‘Clous de Paris’-guilloches

Led-plafondlampje met aanraakbediening, led-leeslampjes achterin, ledverlichting in de voetruimte

Afstandsbediening met DS-rastermotief.

Versnellingspookknop in glad leder (met automatische versnellingsbak)

Versnellingspookknop in volnerfleder en balg met sierstiksels in Tramontane (op manuele zesversnellingsbak)

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

Frameloze zelfdimmende binnenspiegel (op E-TENSE-versies)

Stuurwiel bekleed met volnerfleder

UITRUSTING

Parkeersensoren achteraan

Opbergzakje achteraan de rugleuningen van de voorzetels

Zonneklep aan passagierszijde met make-upspiegel en led-verlichting

Led-plafondlampje, led-leeslampjes achterin, led-verlichting in de voetruimte

Handgrepen achteraan

Digitale radio

Manuele hoogteregeling voor passagierszetel vooraan

Voorzetels met hoge dichtheid

DS 3 CROSSBACK Toits de PAris
E-TENSE

En als u 100% elektrisch rijdt?

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS met al zijn technologische en geraffineerde uitrustingen is verkrijgbaar in een 100% elektrische versie met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE TOITS DE PARIS.