NL / FR

DS 3

Ga voor een onweerstaanbare ervaring

Prijs Vanaf 21 295 € BTWI

Of Prijs Vanaf 249,00€/maand

[cle1: DS_3_HUB Lang:NL]
 
DS3 - Voiture

Een expressief design

Chic & trendy

Met zijn gebeitelde stijl en markante lijnen verleidt de DS 3 vanaf de eerste aanblik. Onze ontwerpers hebben een auto getekend die zijn karakter bevestigt in verscheidene originele details: een ‘zwevend’ dak, een haaienvin die zijn koetswerk extra kracht bijzet, een hypnotiserende signatuur, een brede waaier aan sportieve velgen... Het silhouet van de DS 3 laat geen twijfel bestaan over zijn persoonlijkheid en bevestigt zijn karakter.

Overname

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

Koetswerkkleuren voor de DS 3

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Banquise Wit
1
Belle-île Blauw
1
Pégase Geel
1
Rubi Rood
1
Whisper
1
Aluminium Grijs
1
Shark Grijs
1
Perla Nera Zwart
1
Parelmoerwit
1
Inktblauw

Alle velgen voor de DS 3

1
BELLONE WIT
AIRFLOW
ASHERA
BELLONE GRIJS
ASHERA WIT
ARISTEE Topaze bruin
Citroen DS3 blanche- voiture citadine
Citroen DS3 blanche- voiture citadine
Citroen DS3 blanche- voiture citadine
 • Meervoudige persoonlijkheid

 • DS 3 - Roues

  Kies een DS 3 op uw maat. Laat u verleiden door zijn uitgesproken persoonlijkheid en stem hem af op uw wensen dankzij de vele personaliseringsmogelijkheden: dak, koetswerk, buitenspiegelkappen, velgen en nog veel meer.

 • Het compacte en dynamische silhouet van de DS 3 is getooid met tal van chroomaccenten die hem tot een unieke, expressieve en verleidelijke wagen maken. Bovendien worden zijn karaktertrekken versterkt door zijn achterkant met driedimensionale led-lichten.

Bevestig uw persoonlijkheid met de beperkte reeksen van de DS 3

Gesofistikeerd en wendbaar: een onnavolgbare stijl

 • Zijn unieke persoonlijkheid wordt benadrukt door opvallende stijldetails zoals zijn hypnotiserende blik met DS Led Vision-koplampen, het DS Double Wings-radiatorrooster en de gordellijn met haaienvinmotief.
 • image
 • image
 • image
 • image

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT