NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

Overname

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

De mode als inspiratiebron

Om de Beperkte Reeks DS 3 Black Lézard vorm te geven, hebben onze ontwerpers en ambachtslui zich geïnspireerd op de jongste trends uit de wereld van de mode, haute couture en lederwaren.
Met zijn hemelbekleding in de stijl van een reptielenhuid belichaamt de stadswagen meer dan ooit de avant-gardistische stijl van het merk.

DS 3 Black Lézard

SUBLIEM AVANT-GARDISME

Personalisering op maat

Als vrucht van een artisanaal procedé heeft de zogeheten "Lézard"-afwerking betrekking op de hemelbekleding, de bovenkant van de deuren, de bovenkant van de interieurflanken, de omlijsting van het dak en de spoiler. Aan de basis ligt een minutieuze afwerking die perfect aansluit bij de koetswerkkleur: Perla Nera Zwar.

Aandacht voor details

Om het contrast tussen het hoogwaardige, zelfklevende materiaal, dat visueel erg dicht bij luxueus hagedissenleer aanleunt, en de rest van het koetswerk kracht bij te zetten, zijn de voorruitstijlen en de deurstijlen uitgevoerd in de kleur Perla Nera Zwart.
Elke DS 3 Black Lézard geniet een bijzondere afwerking: de hele personalisering, meer bepaald de plaatsing ervan, gebeurt met de hand. Zo is er twee uur nodig om de daksticker van een wagen te plaatsen.

DS 3 Black Lézard - Front car

EXCLUSIEVE SLEUTELHOES

Voor nog meer exclusiviteit wordt de Beperkte Reeks DS 3 Black Lézard geleverd met een onuitgegeven sleutelhoes.


Dit hoesje in echt leder werd vervaardigd door een traditioneel atelier in Frankrijk. Het intense zwart van het gladde leder sluit perfect aan bij de geraffineerde klep met hagedismotief.

BUITENUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Avant-gardistische blik
Gespierde velgen
Glanzend zwart
DS 3 Black Lézard - DS LED Vision
DS 3 Black Lézard - Rims
DS 3 Black Lézars - Mirror Sheel

De DS LED Vision-koplampen staan in alle omstandigheden garant voor een opvallende lichtsignatuur en een perfecte zichtbaarheid.

De gediamanteerde 17” lichtmetalen velgen "APHRODITE" verzekeren een unieke en hoogwaardige stijl.

De buitenspiegelkappen in de kleur Onyx Zwart met verchroomde basis getuigen van de voortdurende aandacht voor details. Ook de glanzend zwarte voorruitstijlen, die perfect aansluiten bij de dashboardsierlijst, dragen bij tot dat gevoel.

BINNENUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Sprankelend dashboard
weefsel "Grand Rayados"
Automatische airconditioning
DS 3 Black Lézard - Seat
DS 3 Black Lézard - GPS

De diepte en schittering van de glanzend zwarte dashboardsierlijst straalt vanaf de eerste aanblik welzijn en kwaliteit uit.

Het interieur in Basalte Zwart nerfleder en de dikke voetmatten dompelen u onder in een universum van ultiem comfort.

De comfortuitrusting omvat onder meer een automatische airconditioning voor een serene rijervaring in alle omstandigheden.

Technologie binnen handbereik
Standaard Auto Pack
Parkeerhulpsysteem
DS 3 Black Lézard - GPS
DS 3 Black Lézard - Interior
DS 3 Black Lézard - GPS

Aanraaktablet met groot 7”-scherm en navigatie: een ergonomische interface voor een intuïtieve bediening in alle veiligheid.

Het standaard gemonteerde Auto Pack omvat de automatische ontsteking van de koplampen en ruitenwissers, verwarmbare buitenspiegels, enz.

Manoeuvres worden een stuk eenvoudiger met het parkeerhulpsysteem voor- en achteraan en de parkeercamera.

ONTDEK HET MOTORGAMMA VOOR DE DS 3 BLACK LÉZARD

Rijplezier als rode draad

Profiteer van dynamische sensaties dankzij onze PureTech-motoren die de CO2-uitstoot en het verbruik optimaliseren.
De DS 3 Black Lézard wordt geleverd met motoren die kracht aan zuinigheid koppelen.
 
BENZINE
PureTech 110 Manual
PureTech 110 Automatic

DS 3 BLACK LÉZARD IS SLECHTS EEN PERSONALISERINGSMOGELIJKHEID VOOR DE DS 3

Meer info

(1) Totale prijs BTWi per 1 februari 2019, korting (2) inbegrepen, . De voorwaardelijke stockpremie (3)  is NIET inbegrepen. Zolang de voorraad strekt. Meer informatie bij uw DS STORE.

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw DS STORE.

(3) DS Automobiles biedt u in november een voorwaardelijke stockpremie bij aankoop van een nieuwe DS in stock besteld en geleverd vóór 28 februari 2019. Volgende voorwaarden voor de stockpremie, bedrag incl. BTW : 2.750€ voor de aankoop van een DS3 en DS 3 Cabrio; 3.250€ voor DS 4 en  DS 4 Crossback  en 4.250€ voor de aankoop van een DS 5. Aanbieding geldig voor particulieren en zolang de voorraad strekt.

(6) Eindprijs, per 1 februari 2019, voor een  DS 7 CROSSBACK SO CHIC, PureTech 180 Automatic (catalogusprijs BTWI : 50.524€, korting(2) van 1 176€ BTWI inbegrepen) uitgerust met volgende opties : DS-Inspiratie OPERA Alezan (5 860€ BTWI) ; DS ACTIVE LED VISION (1 250€ BTWI) ; DS CONNECTED PILOT      (1 000€ BTWI); DS CONNECT NAV (de série) ; Pack DS NIGHT VISION (1 850€ BTWI); DS ACTIVE SCAN SUSPENSION (de série), Hifi FOCAL Electra (1 000€ BTWI) en Metaalkleur (800€ BTWI). 

De aanbiedingen (1), (2) ,(3), (4) en (6) hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 28 februari 2019. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.  

VIND UW VERKOOPPUNT

Diensten op maat