Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL

Echte stijl overleeft elke modetrend. Daarom hebben wij de DS 3 Café Racer gecreëerd. Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-'n-roll: onze nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

EEN UNIEKE CREATIE

Onderscheid uzelf met de DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

RADICAAL EN PUUR

Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft.  Daarnaast zijn ook de carrosseriekleuren Perla Nera Zwart en Encre Blauw leverbaar.

EXTERIEURUITRUSTING

De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.

De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische "rock-'n-roll" look compleet.

De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.

De DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

INTERIEURUITRUSTING

In dezelfde nostalgische stijl als het dak siert een strip met opdruk in rock-'n-roll-en vintage-stijl het Crème Parthénon dashboardpaneel.

Laat u betoveren door het schitterende nappaleder Trinitario in combinatie met de horlogebandstructuur en de crèmekleurige sierstiksels van de stoelbekleding.

Het grote 7 inch touchscreen geeft toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone terwijl u uw ogen veilig op de weg gericht kunt houden.

Profiteer ook van het standaard Pack Auto dat bestaat uit onder meer automatische verlichting en verwarmde buitenspiegels.

MAAK KENNIS MET DE MOTOREN VAN DE DS 3 CAFE RACER

Eindeloos rijplezier

Ervaar dynamisch rijplezier met onze PureTech motor met een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.


De DS 3 Café Racer is leverbaar met krachtige en efficiënte motoren.


BENZINE


PureTech 110 Manual

PureTech 110 Automatic


DIESEL


BlueHDi 100 Manual

Meer info

5) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 01/07/2019 tot 31/07/2019, voor een nieuwe DS 3 CAFÉ RACER Benzine 1.2 PureTech 110 automatic, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 5.500 incl. BTW.

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bus 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA  019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.

 

De aanbieding hang af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 01/07/2019 en 31/07/2019. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.  

Vind uw verkooppunt

SERVICES OP MAAT

De DS 3 Café Racer is slechts één facet van de personalisatiemogelijkheden van de DS 3