NL / FR

CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL

Echte stijl overleeft elke modetrend. Daarom hebben wij de DS 3 Café Racer gecreëerd. Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-'n-roll: onze nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

EEN UNIEKE CREATIE

Onderscheid uzelf met de DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

RADICAAL EN PUUR

Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft.  Daarnaast zijn ook de carrosseriekleuren Perla Nera Zwart en Encre Blauw leverbaar.

EXTERIEURUITRUSTING

De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.

De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische "rock-'n-roll" look compleet.

De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.

De DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

INTERIEURUITRUSTING

In dezelfde nostalgische stijl als het dak siert een strip met opdruk in rock-'n-roll-en vintage-stijl het Crème Parthénon dashboardpaneel.

Laat u betoveren door het schitterende nappaleder Trinitario in combinatie met de horlogebandstructuur en de crèmekleurige sierstiksels van de stoelbekleding.

Het grote 7 inch touchscreen geeft toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone terwijl u uw ogen veilig op de weg gericht kunt houden.

Profiteer ook van het standaard Pack Auto dat bestaat uit onder meer automatische verlichting en verwarmde buitenspiegels.

MAAK KENNIS MET DE MOTOREN VAN DE DS 3 CAFE RACER

Eindeloos rijplezier

Ervaar dynamisch rijplezier met onze PureTech motor met een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.


De DS 3 Café Racer is leverbaar met krachtige en efficiënte motoren.


BENZINE


PureTech 110 Manual

PureTech 110 Automatic


DIESEL


BlueHDi 100 Manual

Meer info

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten

 

(1) Totale prijs BTWi per 1 januari 2019, korting (2) inbegrepen, . De voorwaardelijke stockpremie (3)  is NIET inbegrepen. Zolang de voorraad strekt. Meer informatie bij uw DS STORE.

 

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler.

 

(3) DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke stockpremie bij aankoop van een nieuwe DS in stock besteld en geleverd vóór 31 januari 2019. Volgende voorwaarden voor de stockpremie, bedrag incl. BTW : 2.750€ voor de aankoop van een DS3 en DS 3 Cabrio; 3.250€ voor DS 4 en  DS 4 Crossback  en 4.250€ voor de aankoop van een DS 5. Aanbieding geldig voor particulieren en zolang de voorraad strekt. 

 

(4) DS Automobiles biedt u een extra voordeel aan bij de aankoop van een onmiddellijk beschikbare DS 4.  Het maximum voordeel bedraagt 4.900€ incl. BTW. Voordeel berekend op basis van een DS 4 SPORT CHIC 1.2 PureTech 130 (Catalogusprijs : 27.420€ incl. BTW), waaronder de korting (2) (1.640€ incl. BTW) en de voorwaardelijke  stockpremie (3) (3.250 € incl. BTW). Aanbieding geldig voor particulieren zolang de voorraad strekt.


De aanbiedingen (1), (2) ,(3) en (4) hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 januari en 31 januari 2019. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

Vind uw verkooppunt

SERVICES OP MAAT

De DS 3 Café Racer is slechts één facet van de personalisatiemogelijkheden van de DS 3