NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

Overname

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

DS 3 CONNECTED CHIC, ODE AAN DE STAD

Een chique en trendy stadsauto

Sinds zijn oprichting in 2014 heeft DS indruk gemaakt, met zijn zin voor verfijning maar ook met zijn hightech afwerkingen. Met de 'limited edition' DS3 Connected Chic brengen onze teams van ontwerpers en ingenieurs hommage aan uw technologische gevoeligheid.

DS3 Connected Chic

EXTERIEURUITRUSTINGEN VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC

Verchroomde sierranden en velgen

Een verfijndheid die benadrukt wordt door de 16" Aristée zwarte lichtmetalen velgen met diamanteffect en verchroomde zijdelingse sierlijsten.

Tweekleurig dak

Tweekleurig Onyx zwart dak met donkergetinte zijruiten achteraan en achterruit.


INTERIEURUITRUSTINGEN VAN DE DS 3 CONNECTED CHIC

De ervaring van DS binnen handbereik

DS Connect Box

Auto Pack

Veiligheid

Geniet van de applicaties van uw smartphone zonder de ogen van de weg af te wenden dankzij Mirror Screen met Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

Zorg voor nog meer gemoedsrust met het Auto Pack dat bestaat uit automatische lichten, automatische ruitenwisser vooraan, zelfdimmende binnenspiegel en met plip inklapbare buitenspiegels.

Profiteer van de DS Connect Box en zijn dienstengamma, zoals de gegeolokaliseerde nood- en bijstandsoproepen (DS Assistance).

Plezier als gedragslijn

PureTech- en BlueHDi-motoren die zorgen voor rijplezier en dynamische sensaties en tegelijk een geoptimaliseerde CO2-uitstoot en een geoptimaliseerd verbruik kunnen voorleggen:

 

PureTech 82 MAN
PureTech 110 S&S MAN
BlueHDi 100 S&S MAN

(1) Totale prijs BTWi per 1 oktober 2018 met alle kortingen inbegrepen, waaronder de korting (2) , de voorwaardelijke EcoTech premie (3) . De voorwaardelijke stockpremie (4)  is niet inbegrepen in de berekening. Zolang de voorraad strekt.

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler. 

(3) DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke EcoTech premie voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overnamepremie. Bij aankoop, bedrag inclusief BTW, van een nieuwe DS 3 en  DS 3 Cabrio : 1.000€; DS 4 en DS 4 Crossback bieden wij u 1.250 €. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Niet geldig op Business versies.

 

(4) DS Automobiles biedt u in september een voorwaardelijke stockpremie bij aankoop van een nieuwe DS in stock besteld en geleverd vóór 31 september 2018. Volgende voorwaarden voor de stockpremie, bedrag inclusief BTW : 2.750€ voor de aankoop van een DS3 en DS 3 Cabrio; 2.500€ voor DS 4 en  DS 4 Crossback  en 5.000€ voor de aankoop van een DS 5. Aanbieding geldig voor particulieren en zolang de voorraad strekt. 

(5) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1 tot 31 oktober 2018, voor:
- Een nieuwe DS 3 SO CHIC Benzine 1.2 PureTech 82 pk 3d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW. 
- Een nieuwe DS 3 Cabrio SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 110 pk 3d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 4 SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 4.750  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 4 Crossback SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 5 SO CHIC Benzine 1.6 THP S&S EAT6 165 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA  019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig. 
   
De aanbiedingen (1), (2) ,(3) en (4)  hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 31 oktober 2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

 

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT

DS 3 CONNECTED CHIC IS SLECHTS EEN FACET VAN DE PERSONALISATIE VAN DE DS 3