NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

Overname

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

ONTDEK DE DS 3 PERFORMANCE Line

Deze ongeziene lijn werd op punt gesteld door onze designers, onze ingenieurs en de sportafdeling van DS Automobiles, en is een combinatie van Gran Turismo, verfijndheid en dynamisme.
 
Het silhouet toont met trots de kleuren van DS PERFORMANCE Line: Carmin voor de passie, Wit voor de zuiverheid en Gold voor de overwinning.
 
Maak deel uit van de club aan het stuur van een DS3 PERFORMANCE Line.

PERFORMANCE Line-UITRUSTINGEN BUITEN

Een unieke verfijndheid en verzorgde details

PERFORMANCE Line-badges

DS3 PERFORMANCE line - badge

Nieuwe specifieke badges op de vleugels vooraan en een monogram op de motorkap

Velgen

Nieuwe DS3 PERFORMANCE line - Velgen

17" APHRODITE zwart glanzende lichtmetalen velgen en Carmin rode wielnaafdoppen.

Buitenspiegelkappen

Nieuwe DS3 – zwarte wagen zwarte achteruitkijkspie

Zwarte buitenspiegelkappen met PERFORMANCE Line-stickers.

Koplampen

Nieuwe DS3 PERFORMANCE line – koplamp

DS LED Vision-koplampen samengesteld uit 3 led-modules in combinatie met een Xenon-module.

PERFORMANCE Line-spoiler

Nieuwe DS3 PERFORMANCE line - spoiler

Zwarte sportspoiler in rvs met PERFORMANCE Line-stickers.

Achterlichten

Nieuwe DS3 PERFORMANCE line - Achterlichten

Led-achterlichten met 3D-effect

UITRUSTINGEN BINNEN

PERFORMANCE Line

Stuur

DS3 PERFORMANCE line - stuur

Volnerflederen stuur met PERFORMANCE Line-stiknaden.

PERFORMANCE Line-zetelbekleding

DS3 PERFORMANCE line - zetelbekleding

PERFORMANCE Line Dinamica sportzetels met DS PERFORMANCE Line-stiknaden.

Pedalen

DS3 PERFORMANCE line - pedaalaandrijving

Aluminium pedalen en voetsteun.

Tactiele navigatie

DS3 PERFORMANCE line - Tactiele navigatie

Navigatiesysteem op 7" touchscreen, handsfree Bluetooth-kit en USB-aansluiting

Auto Pack

DS3 performance line - auto pack

Automatische airconditioning en lichten, automatische ruitenwisser vooraan en elektrochrome binnenspiegel, inklapbare buitenspiegels met plip en led-mistkoplampen.

Veiligheid

DS3 performance line - Veiligheid

DS Connect Box en zijn dienstengamma, zoals de gegeolokaliseerde nood- en bijstandsoproepen (DS Assistance).

ONTDEK DE MOTOREN VAN DE DS 3 PERFORMANCE LINE

- BENZINE:

1.2 PureTech 82 MAN
1.2 PureTech 110 S&S MAN
1.2 PureTech 110 S&S EAT6
1.2PureTech 130 S&S MAN6
1.6 THP 165 S&S MAN6
 
- DIESEL :

1.6 BlueHDi 100 S&S MAN
1.6 BlueHDi 120 S&S MAN6

DS3 performance line -versnellingsbak

S&S = Stop and Start MAN = manuele versnellingsbak MAN6 = manuele 6-versnellingsbak EAT6 = automatische 6-versnellingsbak

 
Nieuwe DS3 performance line - personalisatie

DS 3 PERFORMANCE LINE IS SLECHTS EEN FACET VAN DE PERSONALISATIE VAN DE DS 3

Ontdek de personalisatiewereld van de DS 3

DS3 performance line – profielaanzicht in de stad
DS3 performance line – profielaanzicht in de stad

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten

1. Totale prijs BTWi per 1 juli 2018 met alle kortingen inbegrepen, waaronder de korting (2) , de voorwaardelijke EcoTech premie (3) . De voorwaardelijke stockpremie (4)  is niet inbegrepen in de berekening. Zolang de voorraad strekt.

 2. Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler. 


 3. DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke EcoTech premie voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overnamepremie. Bij aankoop, bedrag inclusief BTW, van een nieuwe DS 3 en  DS 3 Cabrio : 1.000€; DS 4 en DS 4 Crossback bieden wij u 1.250 €. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Niet geldig op Business versies.

 4. DS Automobiles biedt u in september een voorwaardelijke stockpremie bij aankoop van een nieuwe DS in stock besteld en geleverd vóór 31 juli 2018. Volgende voorwaarden voor de stockpremie, bedrag inclusief BTW : 2.750€ voor de aankoop van een DS3 en DS 3 Cabrio; 2.500€ voor DS 4 en  DS 4 Crossback  en 5.000€ voor de aankoop van een DS 5. Aanbieding geldig voor particulieren en zolang de voorraad strekt. 

 5. Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1 tot 31 juli 2018, voor een nieuwe DS 3 SO CHIC Essence 1.2 PureTech 82 Ch 3d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  € incl. BTW.
DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA  019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig. 

 De aanbiedingen (1), (2) ,(3) en (4)  hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 30 juni 2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.
.


VIND UW VERKOOPPUNT