NL / FR
 

COMPACT, MAAR VOLOP RUIMTE

Dankzij de vijf volwaardige zitplaatsen en de grote bagageruimte van 285 liter profiteert u elke dag opnieuw van de ruimte die de DS 3 u te bieden heeft. De DS 3 heeft een sportief gelijnde driedeurs carrosserie met een uniek karakter door de combinatie van een zwevend dak en een taillelijn die is geïnspireerd op een haaienvin. Neem plaats achter het stuur van de DS 3 en laat u inspireren door zijn comfort, stijl en kwaliteit.

DS-Vergelijker

Vergelijk de verschillende voertuigen van DS
Ontdek alle kenmerken en uitrustingen van onze voertuigen door verschillende versies van DS te vergelijken.

DS 3 Afmetingen

DS3 – Witte wagen vooraan

Afmetingen van de auto (in mm)

Lengte exterieur 3948
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1715/1994
Hoogte exterieur 1458/1483
Wielbasis 2464
Overhang voor 824
Overhang achter 660
Breedte op ellebooghoogte voor 1420
Breedte op ellebooghoogte achter 1407
Nuttige lengte laadruimte 1156
Nuttige breedte 1029
Nuttige hoogte laadruimte 620

 

Laadvolume (in m3 VDA-norm)

Inhoud bagageruimte: Min / max 0,245 / ND
Maximum aantal zitplaatsen 5

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

NEDC (New European Driving Cycle)

De verbruiks- en CO2 -waarden worden gemeten volgens de nieuwe WLTP-cyclus (EU-verordening 2017/948) en de waarden worden omgezet naar de NEDC-cyclus om de vergelijkbaarheid met andere voertuigen te verzekeren. Neem contact op met jouw verkooppunt voor meer informatie. De waarden houden geen rekening met de gebruiksomstandigheden, de rijstijl, de uitrusting of de opties en kunnen variëren naargelang de gebruikte banden. Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2 emissies kan je de desbetreffende gids raadplegen, die beschikbaar is op de website “Énergivore” en gegevens bevat over alle nieuwe personenwagens https://www.energivores.be/Intro_Car.aspx?lang=NL.


 

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures)

Het aangegeven brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-goedkeuring (EU-verordening 2017/948). Vanaf 1 september 2018 worden nieuwe voertuigen ontvangen op basis van de Globally Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure voor het meten van het brandstofverbruik en CO2 -uitstoot. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de eerder gebruikte testprocedure. Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO2 -emissies gemeten met de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die gemeten met behulp van de NEDC-procedure. Het brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van specifieke uitrusting, opties en soorten banden. Zorg ervoor dat je dichter bij jouw verkooppunt komt voor meer informatie.

 

SERVICES OP MAAT