NL / FR

DS 3

Ontdek de nieuwe technologieën

 

UITGESPROKEN TECHNOLOGISCH

De DS3 is uitgerust met een 7”-aanraaktablet* met kleurenscherm die vlot toegang geeft tot de verschillende functies: gps-navigatie, radio & media, internet, smartphone-connectiviteit, Mirror Screen & MyDS, rij-instellingen en -functies. Dit kleurenscherm bevindt zich binnen handbereik, voor een maximaal gevoel van veiligheid, comfort en harmonie met de andere elementen van het dashboard.

*Naargelang de versie

RESOLUUT GECONNECTEERD

Met Mirror Screen* kunt u heel veilig de compatibele apps van uw smartphone bedienen op de 7”-aanraaktablet van de wagen. Deze functie steunt op twee verbindingstechnologieën: MirrorLink® (Android) en Apple CarPlay™. Eens u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u via de spraakherkenning uw reisweg opvragen, telefoneren, sms’en of muziek afspelen vanaf uw smartphone of via specifieke toepassingen (Spotify e.d.). Zo blijft u onderweg in contact met de wereld en de weg.

 *Naargelang de versie

MEER BEHEERSING EN VEILIGHEID

De DS3 meet zich de nieuwste evoluties aan om uw veiligheid en die van uw passagiers te waarborgen en tegelijk een onovertroffen comfort en sereniteit te verzekeren.

Het hoge veiligheidsniveau steunt op innovaties zoals de Active City Brake (automatische remhulp voor de stad), die lichte aanrijdingen (< 30 km/u) vermijdt of de impact ervan beperkt.

AIRBAGS

• Frontale airbags vooraan, met sleutel uitschakelbaar aan passagierszijde

• Zijdelingse airbags ter bescherming van de borstkas van de bestuurder en voorpassagier

• Gordijnairbags voor de voorste en achterste plaatsen.

RIJHULPSYSTEMEN

HILL START ASSIST

CRUISE CONTROL EN SNELHEIDSBEGRENZER

ACHTERUITRIJCAMERA

REIS IN ALLE RUST MET DE DS 3

ESP (Elektronische stabiliteitsregeling)

Bandendrukcontrolesysteem

ABS + Noodremhulp (BAS) + Elektronische remkrachtverdeler (EBD)

Active City Brake

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT