NL / FR

DS 4 CROSSBACK

UNIEKE SENSATIES

Prijs Vanaf 21 970 € BTWI

[cle1: DS4_CROSSBACK_EXTERIOR_DESIGN_DESKTOPJPG Lang:NL]
 
DS 4 Crossback Terre Rouge

Een expressief design

De chique avonturier

De DS4 CROSSBACK is met geen enkele andere auto te vergelijken. Onze vaklui hebben al hun knowhow verenigd in deze uitzonderlijke wagen. Een koetswerkdesign dat niemand onverschillig laat dankzij gespierde lijnen en een zwarte tint die de mooiste silhouetten sublimeert en terugkomt op de wielkasten, de buitenspiegelkappen en de achterspoiler.

Koetswerkkleuren

1
Terug naar carrosseriekleur
1
Banquise Wit
1
Artense Grijs
1
Platinium Grijs
1
Perla Nera Zwart
1
Tourmaline Oranje
1
Whisper
1

Alle velgen

1
Alu velgen 18" Brisbane zwart
Alu velgen 19" Cairns Grijs
Alu velgen 17" Camberra zwart
DS4 Crossback Rouge
DS4 Crossback Rouge
DS4 Crossback Rouge
  • Een uniek karakter.

  • Een charisma dat niemand onberoerd laat. Een fascinerende uitstraling met geprononceerde lijnen. De robuuste look van deze elegante avonturier verrast door zijn perfecte balans tussen elegantie en levendigheid.

  • Met zijn koetswerkdetails en zijn hoge rijhouding onderscheidt de DS4 CROSSBACK zich van de traditionele berlines om van elke rit in en buiten de stad een waar avontuur te maken.

Bevestig uw persoonlijkheid met de beperkte reeksen van de DS 4

Bevestig uw persoonlijkheid met de beperkte reeksen van de DS 4

  • De fascinerende blik van zijn DS Led Vision-lichten zet de expressieve uitstraling van deze cross-over extra kracht bij: wielkastverbreders, grijze dakstangen en een 30 mm hogere bodemvrijheid onderscheiden hem van de berline.

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT