NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS 4 WORDT ONTHULD Ontdek, in alle exclusiviteit, de onthulling van DS 4!

De toekomst binnen handbereik

Met DS 4 introduceert DS Automobiles de nieuwe filosofie "Augmented Technology": een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Voor meer efficiency, meer connectiviteit en meer innovaties die uw rijplezier en veiligheid ten goede komen. 

CONNECTED Voel uzelf één met uw auto

De cockpit van DS 4 maakt van elke rit een intense en bijzondere belevenis

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Voor een uniek en ontspannen overzicht over de weg

Het DS Extended Head-Up Display vormt een eerste stap in de wereld van augmented reality. De op de voorruit geprojecteerde informatie lijkt rechtstreeks op de weg te worden weergegeven, zodat u uw ogen niet meer van de weg hoeft af te wenden.

DS IRIS SYSTEM

Een nieuw spraakbedieningssysteem

DS Iris System is ons nieuwe, intuïtief en efficiënt werkende spraakbedieningssysteem. Het systeem werkt als een echte persoonlijke assistent die begrijpt wat u tegen hem zegt en uw commando's uitvoert zoals u het wilt.

DS SMART TOUCH

Uw snelkoppelingen binnen handbereik

Met DS Smart Touch kunt u met één handbeweging elke hoofdfunctie van het systeem activeren zonder in menu's te hoeven zoeken of uw ogen van de weg af te wenden. Het perfect binnen handbereik geplaatste touchscreen reageert op uw bewegingen en herkent uw gebaren, bijvoorbeeld die voor in- en uitzoomen of het schrijven van letters.

Bij DS Automobiles staan uw rijplezier en veiligheid altijd voorop. Daarom hebben we voor DS 4 nieuwe rijhulptechnologieën ontwikkeld.

DS SAFETY

 

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS MATRIX LED VISION

Rijplezier in zijn allernieuwste vormLearn more
Een hightech lichtsignatuurLearn more

DS COMFORT & CARE

Innovaties voor ontspannen en veilig rijden

Ontdek de hoogwaardige technologieën van DS 4 waarmee u vanaf 2021 extra ontspannen en veilig kunt rijden.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipeer op de weg

 

Met behulp van een camera aan de bovenzijde van de voorruit, vier sensoren en drie acceleratiemeters scant DS Active Scan Suspension in real time de oneffenheden in het wegdek en past op basis daarvan de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aan.

DS NIGHT VISION

Zien wat anderen niet zien

 

De in de grille van DS 4 ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 200 m vóór de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en ontspannender, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.

E-TENSE Mobiliteit van de nieuwe generatie

Onze ingenieurs hebben voor DS 4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Dit platform is geschikt gemaakt voor onze E-Tense plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie die een 180 pk benzinemotor koppelt aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u vanaf 2021 genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau, plus de mogelijkheid om 50 km (gecombineerd, WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.