NL / FR

Details van de aanbieding onderaan de pagina

OVERNAME DS

OVERNAME DS

We ramen de waarde van uw auto in een paar klikken, ongeacht het merk

Een paar minuten volstaan om uw voertuig te beschrijven en uw overnameraming te ontdekken.
U hoeft enkel nog een afspraak te maken met één van onze experts om de online aangemaakte offerte aan te passen. De overname van uw voertuig zal dan onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden.

ONTDEK DE DS 4 PERFORMANCE Line

Deze ongeziene lijn werd op punt gesteld door onze designers, onze ingenieurs en de sportafdeling van DS Automobiles, en is een combinatie van Gran Turismo, verfijndheid en dynamisme.

 

Het silhouet toont met trots de kleuren van DS PERFORMANCE Line: Carmin voor de passie, Wit voor de zuiverheid en Gold voor de overwinning.

 

Maak deel uit van de club aan het stuur van een DS4 PERFORMANCE Line.

PERFORMANCE Line-UITRUSTINGEN BUITEN

Een unieke verfijndheid en verzorgde details

PERFORMANCE Line-badges

Buitenspiegelkappen

Spoiler

Nieuwe specifieke badges op de vleugels vooraan en een monogram op de motorkap

Zwarte buitenspiegelkappen met PERFORMANCE Line-stickers.

Zwarte sportspoiler in rvs met PERFORMANCE Line-stickers.

Koplampen

Zijdelingse sierlijsten

Velgen

Meedraaiende koplampen met 3 led-modules gekoppeld aan de Xenon-technologie met koplampsproeiers, led-mistlampen en dynamische led-richtingaanwijzers.

Verchroomde zijdelingse sierlijsten.


18" BRISBANE zwart glanzende lichtmetalen velgen met Carmin rode wielnaafdoppen.

UITRUSTINGEN BINNEN

DS PERFORMANCE Line

Stuur

Zetelbekleding

Pedalen

PERFORMANCE line-stiknaden op het stuur en de balg van de versnellingspook.

Specifieke Dinamica PERFORMANCE Line-zetelbekleding met stiknaden in de kleuren van DS PERFORMANCE Line.

Aluminium pedalen en voetsteun.

Navigatie

Veiligheid

Auto Pack

Navigatiesysteem op de 7" touchscreen.

DS Connect Box en zijn dienstengamma, zoals de gegeolokaliseerde nood- en bijstandsoproepen (DS Assistance).

Automatische bi-zone airconditioning, automatische dimlichten, automatische ruitenwisser vooraan en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Ontdek de motoren van de DS 4 PERFORMANCE Line

BENZINE:

PureTech 130 S&S MAN6

THP 165 S&S EAT6

THP 210 S&S MAN6

 

DIESEL:

BlueHDi 120 S&S MAN6

BlueHDi 120 S&S EAT6

BlueHDi 150 S&S MAN6

BlueHDi 180 S&S EAT6

DS4 performance line - versnellingsbak

S&S = Stop and Start MAN = manuele versnellingsbak BVM6 = manuele 6-versnellingsbak EAT6 = automatische 6-versnellingsbak

 

DE INBEGREPEN DIENSTEN

3 jaar garantie en onderhoud inbegrepen

- Uitbreiding van de contractuele garantie (vervanging of reparatie van de defecte onderdelen, werkloon inbegrepen).

- Gratis nazichten volgens het onderhoudsboekje van de constructeur DS.

Uitgebreide bijstand 24u/24 7d/7

Pechverhelping bij een ongeval, lekke band, ontlading van de accu, verlies van sleutels of tanken van verkeerde brandstof (in Frankrijk en in het buitenland).

Citroën DS4 - wagen zijzicht
DS4 performance line - wagen achteraanzicht
DS4 performance line - personalisatie

DS 4 PERFORMANCE LINE IS SLECHTS EEN FACET VAN DE PERSONALISATIE VAN DE DS 4

Ontdek de personalisatiewereld van de DS 4

Afbeelding niet contractueel: het getoonde en het aangeboden voertuig kunnen van elkaar verschillen, meer informatie in onze verkooppunten

(1) Totale prijs BTWi per 1 augustus 2018 met alle kortingen inbegrepen, waaronder de korting (2) , de voorwaardelijke EcoTech premie (3) . De voorwaardelijke stockpremie (4)  is niet inbegrepen in de berekening. Zolang de voorraad strekt.

(2) Volgens model en afwerking, meer informatie bij uw erkende verdeler.

(3) DS Automobiles biedt u een voorwaardelijke EcoTech premie voor de terugname en de recyclage van uw oude voertuig. De EcoTech premie is niet cumuleerbaar met de voorwaardelijke overnamepremie. Bij aankoop, bedrag inclusief BTW, van een nieuwe DS 3 en  DS 3 Cabrio : 1.000€; DS 4 en DS 4 Crossback bieden wij u 1.250 €. Dit komt de kwaliteit van het milieu ten goede dankzij het proces van sorteren en recycleren. Het oude voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Niet geldig op Business versies.

 

(4) DS Automobiles biedt u in september een voorwaardelijke stockpremie bij aankoop van een nieuwe DS in stock besteld en geleverd vóór 31 augustus 2018. Volgende voorwaarden voor de stockpremie, bedrag inclusief BTW : 2.750€ voor de aankoop van een DS3 en DS 3 Cabrio; 2.500€ voor DS 4 en  DS 4 Crossback  en 5.000€ voor de aankoop van een DS 5. Aanbieding geldig voor particulieren en zolang de voorraad strekt.

(5) Aanbieding DS Private Lease, incl. btw op basis van 48 maanden en 40.000 km, geldig van 1 tot 31 augustus 2018, voor:
- Een nieuwe DS 3 SO CHIC Benzine 1.2 PureTech 82 pk 3d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 3 Cabrio SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 110 pk 3d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 4 SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 4.750  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 4 Crossback SO CHIC Benzine 1.2 PureTech S&S 130 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.
- Een nieuwe DS 5 SO CHIC Benzine 1.6 THP S&S EAT6 165 pk 5d, zonder opties en een eerste verhoogde huur van € 2.600  incl. BTW.

DS Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren woonachtig in België, aangeboden door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 bte 2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA  019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, DS TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (2), Verzekering BA en schadedekking voertuig.
   
De aanbiedingen (1), (2) ,(3) en (4)  hangen af van voorwaarden en zijn geldig voor alle nieuwe DS die verkocht worden aan een particulier (buiten Business versie) en besteld worden tussen 1 en 30 juni 2018. Deze prijzen hebben betrekking op de basisversies of op specifieke versies van de wagens van het gamma. Alle uitrustingen hangen af van de afwerkingen en opties. De voertuigen op de illustraties kunnen verschillen van de voertuigen die in België of het Groothertogdom Luxemburg op de markt zullen komen. Volledige informatie over de DS-diensten vindt u in de erkende DS-verkooppunten van uw keuze of op onze website www.DSautomobiles.be. De cijfers met betrekking tot het verbruik en de uitstoot zijn van toepassing voor de voertuigen met standaard banden, zoals beschreven in de standaarduitrustingen. Optionele banden kunnen leiden tot andere waarden voor CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weeten

VIND UW VERKOOPPUNT