NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

Ontdek de DS 7 CROSSBACK in videobeelden

Dompel u onder in het universum van de DS 7 CROSSBACK dankzij een reeks van exclusieve video’s.

Neem een kijkje achter de schermen van onze productie, neem plaats in onze SUV, naast onze productverantwoordelijke en ontmoet de mensen die hebben getest.

Neem plaats in onze SUV

Koetswerkdesign, interieuruitrusting, personaliseerbare diensten: in deze complete voorstellingsvideo kunt u de DS 7 CROSSBACK van dichtbij ervaren. Onder leiding van onze productverantwoordelijke Benjamin Maigre ontdekt u alle functies van onze SUV in detail. Dankzij zijn recordafmetingen en uitzonderlijke interieur geniet u het allerhoogste comfortpeil aan het stuur van de DS 7 CROSSBACK.

Keer terug naar de wortels van de DS 7 CROSSBACK

Van het beslag over het lakwerk tot de montage: om een DS 7 CROSSBACK te produceren, zijn meer dan 16 werkuren nodig. Dat is het resultaat van het minutieuze werk van mannen en vrouwen die ieder expert zijn in hun domein. En omdat uitmuntendheid in de details schuilt, wordt iedere SUV - voor hij naar de klant vertrekt - grondig geïnspecteerd op onze site in Mulhouse (Elzas), om een uitzonderlijke kwaliteit te kunnen garanderen. Neem een kijkje achter de schermen van onze productie.

Edel werk

DS 7 CROSSBACK IN VIDEO'S

Deze 'Best of' video toont u een compilatie van de proefritten die journalisten hebben gemaakt in de DS 7 CROSSBACK tijdens de DS Week in Parijs.

DS BRUSSELS MOTOR SHOW

De DS 7 CROSSBACK in de spotlight op het Autosalon van Brussel. Ontdek de verschillende tentoongestelde modellen in deze video.

VIND UW VERKOOPPUNT