NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

DS 7 CROSSBACK

Het unieke, uitmuntende karakter van Franse knowhow

Prijs Vanaf 35 490 € BTWI

Of Prijs Vanaf 599 €/maand

 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt

Raffinement en elegantie

Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.

  • ONTDEK ONZE DS INSPIRATIONS

UW MOOISTE INSPIRATIE

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Selecteer hieronder een DS Inspiration en klik op "Weergave interieur" voor een 360°-weergave van het interieur.

360°
Bronze Stoffen Interieur
Zwart Alcantara® interieur
Zwart Alcantara® interieur met lederen zetels
Basalte Zwart lederen interieur
Perle Grijs lederen interieur
OPERA Interieur Art Basalte Zwart
OPERA Interieur Alezan

Passie voor detail

Laat u betoveren door de schoonheid van de materialen, en met name van onze ledersoorten, die in het interieur van DS 7 CROSSBACK zijn verwerkt.

 

Unieke creaties, zoals het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de Point Perle-sierstiksels, brengen het design van het interieur op een ongekend hoog niveau.

Een haute-couture interieur

Horlogebandmotief

Onze bekleders hebben voor nappaleder, een kostbaar nerfleder, gekozen om het interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Bij DS Inspiration Opéra getuigt het horlogebandmotief op elegante wijze van de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtelijke luxe-industrie.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Voor de decoratie van de bedieningselementen van DS 7 CROSSBACK hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het in de luxe horloge-industrie toegepaste geguillocheerde "Clous de Paris"-motief. Dit afwerkingsmotief, dat even kunstzinnig als technisch is, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen.

Point Perle-sierstiksels

Een bijzonder geraffineerd detail: de naden van de lederen bekleding zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen. Deze elegante en geraffineerde knipoog naar de haute-couture is kenmerkend voor DS Automobiles.

B.R.M R180-klokje

Imagined in partnership with B.R.M Chronographes, the B.R.M R180 watch emerges in majesty from its case on the dashboard, when the vehicle starts. With its self-setting hands, it combines technology and elegant design.

Met kristal ingelegde rolknop

Het is de passie van onze ambachtslieden om onze auto's te voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Afhankelijk van de gekozen DS Inspiration is de rolknop van het scherm ingelegd met kristal, een in de autowereld zelden gebruikt materiaal dat de middenconsole een ongekend rijke uitstraling geeft.

Cockpit

Voor een rijplezier van het hoogste niveau combineert de cockpit van onze auto's hightech, finesse en raffinement. Alle bedieningselementen voelen prettig aan. Zo is bijvoorbeeld het gehele stuurwiel met leder bekleed en is alle rijinformatie gemakkelijk weer te geven op het 12 inch digitale instrumentenpaneel.

Comfort en perfectie

In het doordachte interieur van DS 7 CROSSBACK bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik. U kunt dus onbelemmerd genieten van het rijden, desgewenst vergezeld van het fenomenale geluid van het Focal Electra®-hifisysteem met 14 speakers.

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Wanneer u eigenaar wordt van een nieuwe DS, krijgt u automatisch toegang tot ons nieuwe dienstengamma Only You. Dit concept, geïnspireerd door u en gemaakt voor u, vormt de hoeksteen van de DS-ervaring en getuigt van onze toewijding aan u. Als DS-klant geniet u voortdurend, en nog lang na de aankoop van uw DS, van een gepersonaliseerd dienstengamma op maat van uw behoeften.

Meer weten

VIND UW VERKOOPPUNT

SERVICES OP MAAT