NL / FR

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

De oplaadbare SUV Hybride

Prijs Vanaf 49290 € BTWI

Of Prijs Vanaf 687 €/maand Excl.BTW

 

ELEKTRISCH RIJBEREIK

Tot 58 km

(Gemengde WLTP-cyclus*)

Tot 75 km

(Stads WLTP-cyclus*)

OPLADEN

1u en 45 minuten om 100% te laden

(aan een openbare snellader)

MOTORVERMOGEN

165 kW / 225 pk

221 kW / 300 pk

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE VOERTUIGEN

Ontdek de voertuigen die beschikbaar zijn in uw verkooppunt.

PLEZIER & COMFORT

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK bieden onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen optimaal gebruiksgemak.

E-TENSE technologie

Rijd in alle vrijheid met onze oplaadbare hybridewagens

Regeneratief remsysteem

E-SAVE-functie

Rijmodi

Rem gewoon af om de batterijen op te ladenMeer weten
Regeneratief remsysteem
Bewaar de elektriciteit voor laterMeer weten
E-SAVE-functie
Kies de rijmodus die bij u pastMeer weten
Rijmodi

De voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

Stilte en comfort

Geniet van de stilte in de auto tijdens het rijden in de Zero Emission-modus. Een aangename rust en comfort waaraan ook de standaard gelaagde zijruiten van de E-TENSE-uitvoeringen bijdragen.

Toegang tot elk stadscentrum

Met een plug-in hybrideauto bent u ook welkom in steden waar verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn. Onze E-TENSE-uitvoeringen zijn voorzien van een cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit die aangeeft dat de elektrische rijmodus is geactiveerd.

Uitstoot en brandstofverbruik

De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen zijn toonaangevend op de markt: 30 g CO₂/km en 1,3 l/100 km bij de E-TENSE 4x4 300.

Alle ruimte voor inzittenden en bagage

Dankzij de ingenieuze en unieke lay-out van deze aandrijflijn gaat er niets van de interieur- en bagageruimte verloren. De bagageruimte van de E-TENSE-uitvoeringen behoort met een inhoud van 555 liter tot de grootste van het PHEV-segment.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Lokaliseren van laadpunten vanuit uw auto, het laden programmeren via uw smartphone of het bij u thuis laten installeren van een wallbox: een uitgebreid pakket van services die u extra gemak bieden.

Een uitvoering met vierwielaandrijving

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 is voorzien van een 110 pk elektromotor voor en een 113 pk achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 300 pk levert, goed voor indrukwekkende prestaties.

E-TENSE TECHNOLOGIE & RAFFINEMENT

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK bieden onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen optimaal gebruiksgemak.

INDÉPENDANCE Actieradius en opladen

Schakel over op Zero Emission!

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van een plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Volledig opgeladen bieden onze E-TENSE-uitvoeringen een actieradius van tot wel 58 km (WLTP1-cyclus) bij de E-TENSE 4x4 300, wat meestal voldoende is voor woon-werkverkeer.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE tussen de bergen

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op het bereik van uw plug-in hybride auto. Kies bij lage snelheden voor de elektrische modus. Het is belangrijk om de snelheid op snelwegen en autosnelwegen te matigen om de actieradius te behouden.

Rijgedrag

Rijgedrag en omstandigheden hebben een grote invloed op de actieradius in zero emission modus van uw plug-in hybride auto. Door een rustige en anticiperende rijstijl en door regeneratief remmen kunt u de actieradius tot wel 15% vergroten.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloeden de chemische reacties van de batterijen. Het verschil in actieradius door de verwarming kan tot 35 % variëren tussen de lente en de winter. Het voorverwarmen van uw auto is een van de meest efficiënte manieren om uw actieradius in de winter en de zomer te vergroten.

Uw actieradius in de zero emission-modus

Stel hieronder de gegevens in om uw werkelijke actieradius te ontdekken

LAAD UW DS 7 CROSSBACK E-TENSE WAAR U BENT

Klik hieronder om de beschikbare laadinfrastructuur en compatibiliteit met uw DS te ontdekken.

only you licht

VERLENG UW ERVARING

ONLY YOU biedt u een waaier aan van unieke attenties aangepast aan uw noden. Geniet van deze diensten, in alle sereniteit, comfort en exclusiviteit om uw DS beleving nog vollediger te maken.

SERVICES OP MAAT

VERKOOPPUNT VINDEN

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:NL]

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.