NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS 9 E-TENSE

De kracht van de elegantie is een feit

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:NL]
 

EEN TOONBEELD VAN RAFFINEMENT, EEN PARELTJE VAN TECHNOLOGIE

DS lanceert de DS 9 E-TENSE, een symbool voor Franse knowhow. Onze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.

EEN MODERN SILHOUET DAT VERFIJNING ADEMT

De DS 9 E-TENSE trekt de aandacht met zijn moderne lijnenspel dat elegantie met dynamisme verenigt. Details zoals de sierlijst met ‘Clous de Paris’-afwerking, de DS-luchtinlaten en de verzonken handgrepen geven de wagen een erg opvallende uitstraling.

UITMUNTEND TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties: ‘Clous de Paris’-guilloche, bedieningselementen ingelegd met kristal, B.R.M R180-klok en sierstiksels in parelvorm.

DS LOUNGE

De essentie van elegantie en comfort

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dit intelligente ophangingssysteem werkt met een camera bovenaan de voorruit en verscheidene sensoren om de oneffenheden in het wegdek in real time te scannen. In enkele milliseconden versturen ze deze gegevens naar een stuureenheid, die afzonderlijk ingrijpt op elk van de wielen. Naargelang deze informatie maakt het systeem de ophanging voortdurend harder of zachter om een optimaal comfort te verzekeren.

AKOESTISCHE SFEER & HIFISYSTEEM FOCAL ELECTRA®

Speciaal voor de DS 9 E-TENSE hebben onze deskundigen een nieuw concept op het gebied van geluidscomfort uitgewerkt. De gelaagde ramen met geluiddempende folie gaan hand in hand met een gelast en gelijmd koetswerk dat trillingen geen kans geeft om zo een absolute rust en sereniteit in het interieur te creëren.

Die inspanningen sublimeren de pure klank die wordt gegenereerd door de veertien luidsprekers van het Focal Electra®-systeem.

VOOR IEDER ZIJN RUIMTE

De DS 9 E-TENSE werd ontworpen om alle inzittenden hetzelfde comfortpeil te bieden. Zowel voorin als achterin beschikken de zetels over verwarming, ventilatie en een massagefunctie. 

En dankzij zijn grote wielbasis van 2,89 meter kan de DS 9 E-Tense uitpakken met een zee aan ruimte achterin. De centrale armsteun achterin draagt bij tot het algemene comfort. Hij is afgewerkt in Nappaleder, bevat opbergvakken met USB-aansluitingen en fungeert als bedieningseenheid voor tal van functies.

DS 9 E-TENSE

ELEKTRISCH HAUTE COUTURE

De DS 9 E-TENSE zal worden aangeboden met twee oplaadbare hybrideversies uit de E-TENSE-familie. De eerste levert 225 pk, de tweede, met 360 pk en vierwielaandrijving, wordt later beschikbaar. De elektromotor, die tijdens acceleraties en bij snelheden tot 135 km/u kan worden gebruikt, lanceert u in alle stilte naar een nieuwe rijervaring.

Wanneer spitstechnologieën u bijstaan

DS PILOT

DS DRIVE ASSIST

DS PARK PILOT

Een voorsmaakje van autonoom rijdenmeer weten
Uw DS 9 E-Tense parkeert zichzelfmeer weten
  • DS ACCESS 

    Instappen was nog nooit zo eenvoudig.

Veiligheid ten top

DS SAFETY

DS ACTIVE LED VISION

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Hogeresolutieverlichting op alle wegenmeer weten
Zien in het donkermeer weten
Uw auto waakt over umeer weten

https://www.dsautomobiles.be/nl/verkooppunt-vinden.html ZOEK UW VERKOOPPUNT