NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

ONTDEK ONS GAMMA

DS Automobiles nodigt u uit om uitzonderlijke reizen te beleven dankzij onze brede waaier aan hoogwaardige en personaliseerbare modellen.

SUV’s & cross-overs

Stadswagens

Elektrische auto's

Met hun design dat kracht en elegantie ademt, dagen onze SUV’s de conventies uit. En door een hoogstaand comfort aan de beste technologieën te koppelen, weten de DS 3 CROSSBACK en DS 7 CROSSBACK al uw zintuigen te prikkelen.

Geniet van een oase van rust in het hart van de stadsjungle dankzij de DS 3 of DS 3 CROSSBACK. Onze stadswagens bieden een onuitgegeven comfort, zelfs tijdens lange ritten. En om aan alle smaken en wensen te voldoen, bieden we tal van mogelijke kleurencombinaties.

Elektrische auto’s zijn ontstaan uit ons engagement in de Formule E en zijn intussen verankerd in ons DNA en onze toekomstplannen. Elektrische wagens zullen uw reizen een heel nieuwe dimensie geven: een onmiddellijk beschikbaar koppel, efficiëntie, een totale stilte in het interieur... Maak nu kennis met de elektrische auto volgens DS.

Oplaadbare hybridewagens

Professionele klanten

Een CO2-uitstoot van 0 g/km in de zuiver elektrische modus en een laag verbruik over de gemengde cyclus: ontdek de voordelen van een oplaadbare hybridewagen. Onze oplaadbare hybridewagens tonen zich efficiënt en veelzijdig en maken elke rit tot een aangenaam moment.

DS Automobiles biedt een brede waaier aan personaliseerbare topwagens om in te spelen op alle professionele behoeften.

Van de keuze van het model tot het beheer van uw wagenpark: onze DS-experts antwoorden op een gerichte manier op de specifieke verwachtingen van uw onderneming.