NL / FR
#

New DS 7 E-TENSE 4x4 360
La Première
launch edition

Oplaadbare hybridemotor van 360 pk met vierwielaandrijving

Zetels in Nappaleder met horlogebandmotief

Specifieke zwarte sierlijsten

21" aluminium velgen BROOKLYN

Panoramisch open dak

Atletisch & majestueus Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Specifieke ‘La Première’-labels

Om dit exclusieve model te onderstrepen en het unieke karakter van deze lanceringseditie te benadrukken, werden specifieke ‘La Première’-labels ontworpen.

Zwarte DS-monogrammen

Het zwarte radiatorrooster met zwart DS-monogram in combinatie met glanzend zwarte sierelementen geven deze editie elegantie en dynamiek.

21” velgen BROOKLYN

De nieuwe 21” lichtmetalen velgen BROOKLYN, die exclusief zijn op deze E-TENSE 4x4 360-versie, in combinatie met de ‘DS PERFORMANCE’-remzadels, versterken de Nieuwe DS 7.

Interieur in gedrapeerd Nappaleder

Het interieur van de oplaadbare hybrideversie van de Nieuwe DS 7 is elegant tot in de kleinste details en combineert verfijnde afwerkingen met hoogwaardige materialen zoals gedrapeerd Nappaleder. Het 'horlogeband'-motief, ontworpen in de pure ambachtelijke traditie van Franse knowhow, tilt de zetels van deze beperkte reeks naar een hoger niveau.

Panoramisch open dak

Verbeter uw ervaring aan boord met het panoramisch schuifdak dat in deze beperkte reeks is inbegrepen. Het bestaat uit een vast raam in combinatie met een schuifraam en zorgt voor licht en comfort op al uw reizen.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Ten dienste van uw veiligheid passen de intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-koplampen zich aan uw omgeving aan om de verlichting af te stemmen op de omstandigheden buiten (stad, platteland, weer, enz.) en het licht in de bochten te richten om het zicht in de hoeken te verbeteren.

#

Onze DS Performance experts hebben de DS Energy Coach app. ontwikkeld welke geïntegreerd is in uw navigatiesysteem teneinde u te helpen met de optimalisatie van de energieterugwinning van uw batterij. Volg de tips van Jean-Eric Vergne, dubbele kampioen in Formula E, en verbeter uw rijgedrag voor een optimale energie efficientie.

 

* later beschikbaar

Aan boord van de Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première beleeft u een ongekende luisterervaring met het hifisysteem FOCAL Electra®. Het FOCAL Electra®-systeem omvat veertien luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een versterker met een gecumuleerd vermogen van 515 watt. De luidsprekers werden gepositioneerd en uitgedacht als een auditorium dat de inzittenden onderdompelt in een uitzonderlijke klankervaring.

#

INTERIEUR Aandacht voor detail

Geraffineerde knowhow ten dienste van uw comfort met exclusief voor deze lanceringseditie het interieur in Nappaleder in de kleur Basalte Zwart of Perle grijs met horlogebandmotief.

#
#

Krachtige hybride E-TENSE 360 pk vierwielaandrijving

Een concentraat van kracht en intelligentie

Met zijn E-TENSE-motor van 360 pk, een van de sterkste vermogens in zijn klasse, en zijn vierwielaandrijving zorgt de Nieuwe DS 7 voor een veilige rit en onbeperkte tractie op elk type ondergrond.

#
#

De knowhow van een tweevoudig kampioen

Dankzij de inbreng van DS Performance, dat in 2019 en 2020 alle Formule E-titels won, hebben de ontwikkeling en afstelling van de motor en het onderstel geresulteerd in een uitzonderlijk weggedrag. De dynamische gemoedsrust bereikt nieuwe hoogten met de Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360. Een precisiewerk dat resulteert in een compromisloos evenwicht tussen een uitzonderlijk weggedrag en een ultiem comfort.

#

Uw ervaring gaat langer mee

ONLY YOU biedt u een reeks attenties, voor u ontworpen en afgestemd op uw verwachtingen. Profiteer van diensten die gemoedsrust, mobiliteit en exclusiviteit garanderen om een unieke DS-ervaring te beleven.

Wettelijke vermeldingen

1 De vermelde waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden voor brandstofverbruik, CO₂-uitstoot en rijbereik kunnen variëren afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en factoren als oplaadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandentype, buitentemperatuur en temperatuurcomfort in het voertuig. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.