NL / FR

FINANCIERINGEN EN DIENSTEN  

We hebben verschillende financieringsmiddelen (huur of koop) bedacht om aan uw professionele vereisten te voldoen. Ontdek al onze oplossingen en diensten op maat van uw professionele behoeften: operationele leasing, ballonkrediet en klassiek krediet.

OPERATIONELE LEASING

Met onze partner Free2Move Lease krijgt u nieuwe voertuigen en diensten op maat zonder uw cashflow te mobiliseren of u zorgen te maken over wederverkoop. Pas uw maandelijkse betalingen aan op basis van uw behoeften en uw budget.

Profiteer dankzij Operational Leasing van het onderhoudscontract:

√ Mechanische reparaties

√ Mislukking

√ Periodiek onderhoud

√ Slijtagedelen

√ Technische contrôle

Aanvullende diensten

Verzekering

De verzekeringspremie houdt rekening met aansprakelijkheids- en bestuurdersverzekering, wettelijke bescherming en dekking voor materiële schade en diefstal.

Bijstand Europa

Gratis bergen / slepen van het voertuig 24/7; de repatriëring van de bestuurder en zijn passagiers, of hun accommodatie, indien nodig.

Pneumatisch

Dankzij het bandenhotel heeft u de mogelijkheid om zomer- en winterbanden op te nemen en het beheer hiervan.

Fleetbeheer

Ontdek Fleet Sharing, de oplossing voor autodelen binnen bedrijven, en Connect Fleet, een oplossing voor realtime fleetbeheer. Deze oplossingen kunnen op zichzelf staan of gekoppeld worden aan uw Free2Move Lease-oplossing voor langetermijnverhuur.

Ontdek onze Operationele Leasing

Bekijk al onze Operationele Leasing voor al onze bedrijfswagens.

"LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD"

Ballonkrediet, financiële huur en klassiek krediet

Ballonkrediet

Door een Easy Way-contract af te sluiten, maakt u de juiste keuze! Koop uw nieuwe of gebruikte DS-auto zonder een aanbetaling en voor een lager maandbedrag dan bij een traditionele lening. Het is normaal om een ​​beetje vrijheid na te streven, dus de laatste maandelijkse betaling die tot 50% van het gefinancierde bedrag kan vertegenwoordigen, zou geen last voor u moeten zijn. Aan het einde van het financieringscontract hoeft u alleen maar uw DS-auto terug te brengen naar uw verkooppunt en achter het stuur van een gloednieuwe DS achter te laten.

Huurkrediet

Financiële huur is een alternatief voor de andere genoemde financieringsoplossingen, omdat het gaat om een huur met een van tevoren bekende koopoptie, maar ook om een verhoogde eerste huur, waardoor de totale financieringskosten kunnen worden verlaagd. Bovendien kunt u met deze optie de kosten fiscaal aftrekken en ook de BTW op het voertuig terugkrijgen. Tenslotte biedt het principe van de aankoopoptie u de mogelijkheid te beslissen of u het voertuig al dan niet aankoopt aan het einde van uw contract, waarvan de duur vrij en nader te bepalen is.

Klassiek krediet

Word onmiddellijk eigenaar van uw nieuwe of gebruikte DS-voertuig, terwijl u de kosten ervan in de loop van de tijd financiert (tot 60 maanden aan maandelijkse betalingen). Voeg diensten toe om aan uw behoeften te voldoen: verlenging van de garantie, onderhoud en assistentie, onderhoud, verzekering, enz.

Optionele servicecontracten

Wat uw financieringsmethode ook is, sluit het servicecontract af dat het beste bij uw professionele behoeften past: verlengde garantie of Freedrive.

Inbegrepen in Garantieverlenging en Freedrive:

U delegeert het beheer van onvoorziene gebeurtenissen aan DS Automobiles

U kunt zich concentreren op uw beroepsactiviteit

U kiest uw betalingswijze: contant of via abonnement

U beheerst uw autobudget

Onze diensten in detail

GARANTIEVERLENGING

√ Pechverhelping onderweg

√ Defect

TOTALDRIVE

√ Pechhulp

√ Mislukking

√ Periodiek onderhoud

√ Slijtagedelen

√ Technische contrôle

Meer weten over de werking van contracten.

Ik heb mijn DS gekocht en wil een contract voor garantie-uitbreiding of TOTALDRIVE

- U kunt een garantieverlenging tot twee jaar van uw auto aanvragen.

- Kiest u voor het Freedrive-contract? Sluit dit dan af voor of tijdens het eerste onderhoud, ongeacht de kilometerstand van uw wagen, in elk verkooppunt.

Wat zijn de gevolgen van een overschrijding van de looptijd of de kilometerstand?

Uw contract voor een garantieverlenging of Freedrive stopt zodra u de looptijd of kilometerstand bereikt. U hebt echter de mogelijkheid om de looptijd en/of kilometerstand voor het einde van uw contract uit te breiden.

Wat als ik mijn DS verkoop?

Er zijn twee scenario’s:

- U hebt een contract voor garantieverlenging of onderhoud afgesloten dat u contant betaalde: u kunt het overdragen aan uw koper.

- U hebt gekozen voor de financiering van uw contract? Dit stopt op de datum van de verkoop. Aangezien het contract per abonnement niet overdraagbaar is, blijven de komende aflossingen verschuldigd.

Garantie

Om een maximale gemoedsrust te verzekeren, is uw nieuw gekochte DS gedekt tegen volgende eventuele risico’s: fabricage-, lak- of vernisfouten, perforatie.

Zoek uw verkooppunt

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een proefrit, een offerte of een gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor professionals.

U kunt het formulier invullen via onderstaande link.