NL / FR

Naverkoop  

Om optimaal te kunnen presteren, heeft uw wagen onderhoud nodig. Vertrouw uw DS toe aan een van onze werkplaatsen en ontdek onze geconnecteerde diensten op maat van uw zakelijke behoeften.

DS Assistance

Bescherming onderweg, voor u en uw passagiers

Geniet bijstand op de weg* bij mechanische, elektrische of elektronische pech, een ongeval, lekke band, verlies van sleutels, brandstoffouten, batterijdefecten, energiepech (voor uw elektrische wagen), enz.

 

We komen rechtstreeks tussen zodat u uw beroepsactiviteit kunt voortzetten: pechverhelping/slepen, accommodatie of terbeschikkingstelling van een mobiliteitsoplossing.

Neem gemakkelijk contact met ons op: door op de specifieke knop van uw wagen te drukken (als uw wagen is uitgerust met DS Connect Box), via de MyDS-app, of door het universele groene nummer te bellen:

00 800 24 24 07 07*

*Bijstand op de weg wordt gedurende een jaar gratis aangeboden indien het jaarlijks onderhoud in het DS-netwerk wordt uitgevoerd

Het onderhoud van uw DS

Rijd steeds met een goed onderhouden DS

Profiteer van de expertise van het DS Automobiles-netwerk voor een perfect onderhouden wagen (inclusief elektrische wagens en oplaadbare hybrides).

Maak uw keuze uit een brede waaier aan banden en beheer het onderhoud van uw DS optimaal:

- Met ‘all-in’-forfaits (onderdelen en werkuren) voor gerichte werkzaamheden

- Met servicecontracten om uw uitgaven te spreiden en de herverkoopwaarde van uw wagen te verhogen.

Maak uw dagelijkse leven gemakkelijker met onze diensten: onderhoud op afstand, online offerte en afspraak, video-opvolging van de interventie, jockeyservice, opvolging van het onderhoudsplan in uw MyDS-app, enz.

Accessoires en wisselstukken

De kwaliteitseisen van DS Automobiles

Accessoires

Personaliseer uw DS volgens uw wensen en de behoeften van uw beroepsactiviteit door uw accessoires aan te kopen op onze speciale website: exterieur- en interieurstijl, transportoplossingen, bescherming, veiligheid, multimedia, enz.

Wisselstukken

Vraag indien nodig originele of gereviseerde onderdelen: de revisie gebeurt volgens een strikt proces, zodat gereviseerde onderdelen aan dezelfde vereisten voldoen als originele onderdelen. Deze twee types van onderdelen genieten een jaar garantie in het erkende DS-net.

Onze accessoires en wisselstukken zijn beschermd tegen namaak om u een optimale veiligheid te garanderen.

Geconnecteerde diensten

Maken uw leven eenvoudiger

MyDS-app

Het DS-universum in uw smartphone

De MyDS-app werd ontwikkeld om u te laten inloggen op uw DS-wagen en zijn omgeving. Ga met één klik naar alle Only You-services en breid uw rijervaring uit, zowel voor, tijdens als na elke rit. Alle DS-modellen zijn compatibel met de MyDS-app.

Ontdek nog meer geconnecteerde diensten die inspelen op uw professionele behoeften: update van het multimediasysteem, Mirror Screen, enz.

Navigatie

In real time geconnecteerd navigatiesysteem

Ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning is rechtstreeks toegankelijk vanaf uw bestuurderspost en biedt tal van diensten ontwikkeld door TomTom, waaronder realtime verkeersinformatie en waarschuwingen voor gevarenzones.

Onderhoud op afstand

Bespaar tijd en geniet van het leven

Voordat u uw DS toevertrouwt aan uw verkooppunt, gebruikt u de DS Connect Box om de technische gegevens van de wagen door te geven. Zo kan het verkooppunt de werkzaamheden aan uw DS voorbereiden en wordt u sneller en efficiënter geholpen.

Zoek uw verkooppunt

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een proefrit, een offerte of een gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs voor professionals.

U kunt het formulier invullen via onderstaande link.