NL / FR

FINANCIERING VOOR PROFESSIONALS

Oplossingen op maat, aangepast aan de wensen van professionals

Langetermijnverhuur

Langetermijnverhuur is ideaal om de kosten van een wagenpark te beperken. Uw huurformule wordt bestudeerd om u een aantrekkelijk budget te garanderen, berekend op basis van het reële gebruik van uw DS.

U rijdt steeds met een recente DS en u vervangt hem aan het einde van uw contract. Zo geniet u steeds van de laatste nieuwigheden op het gebied van veiligheid en technologie.

Bovendien schrijft u de auto niet af maar worden de huurkosten opgenomen in uw resultatenrekening. Dit zijn directe kosten die het belastbare resultaat van uw onderneming beperken.


Zo vereenvoudigt u uw administratie aangezien de onderhouds- en verzekeringskosten al zijn inbegrepen in de huurprijs op uw maandelijkse factuur.

FINANCIËLE LEASING*

Met een financiële leasing huurt u de wagen gedurende de contractueel bepaalde looptijd en heeft u een aankoopoptie van maximum 15% op het einde van het contract.
U financiert noch de BTW op het ontleende bedrag, noch de facultatieve aankoopoptie, u financiert enkel uw gebruik van de wagen.

U bent onmiddellijk economische eigenaar van de wagen die in uw patrimonium wordt opgenomen (in de balans) en kunt hem boekhoudkundig afschrijven. 
U verandert regelmatig van wagen en geniet op die manier van de laatste nieuwigheden inzake veiligheid en technologie.

FINANCIËLE RENTING*

Dankzij de Renting bent u huurder van de wagen waarvan de kosten in uw resultatenrekening worden opgenomen (buiten de balans). Op die manier ondermijnt u uw klassieke kredietlijnen niet en « maakt u kosten ».

U bepaalt het te financieren bedrag en de looptijd in alle flexibiliteit en u heeft een facultatieve aankoopoptie van 16% op het einde van het contract. 

U verandert regelmatig van wagen en geniet op die manier van de laatste nieuwigheden inzake veiligheid en technologie.