NL / FR

OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS

Oplossingen op maat, aangepast aan de wensen van professionals

Langetermijnverhuur

Langetermijnverhuur is ideaal om de kosten van een wagenpark te beperken. Uw huurformule wordt bestudeerd om u een aantrekkelijk budget te garanderen, berekend op basis van het reële gebruik van uw DS.

U rijdt steeds met een recente DS en u vervangt hem aan het einde van uw contract. Zo geniet u steeds van de laatste nieuwigheden op het gebied van veiligheid en technologie.

Bovendien schrijft u de auto niet af maar worden de huurkosten opgenomen in uw resultatenrekening. Dit zijn directe kosten die het belastbare resultaat van uw onderneming beperken.


Zo vereenvoudigt u uw administratie aangezien de onderhouds- en verzekeringskosten al zijn inbegrepen in de huurprijs op uw maandelijkse factuur.Meer info

*Aanbieding voor Verhuur op Lange Termijn voor professionals, voorgesteld door PSA Finance Belux S.A. (verhuurder), avenue de Finlande 8b2 te 1420 Eigenbrakel, ondernemingsnummer 0417.159.386, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. 

 

FINANCIËLE LEASING*

Met een financiële leasing huurt u de wagen gedurende de contractueel bepaalde looptijd en heeft u een aankoopoptie van maximum 15% op het einde van het contract.
U financiert noch de BTW op het ontleende bedrag, noch de facultatieve aankoopoptie, u financiert enkel uw gebruik van de wagen.


U bent onmiddellijk economische eigenaar van de wagen die in uw patrimonium wordt opgenomen (in de balans) en kunt hem boekhoudkundig afschrijven.
U verandert regelmatig van wagen en geniet op die manier van de laatste nieuwigheden inzake veiligheid en technologie.
Meer info

*Aanbieding voor professionelen van PSA Finance Belux NV. (verhuurder), avenue de Finlande 4-8 à B-1420 Braine-l’Alleud, n° BCE 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, psafinance@psa-finance.com, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier

 

FINANCIËLE RENTING*

Dankzij de Renting bent u huurder van de wagen waarvan de kosten in uw resultatenrekening worden opgenomen (buiten de balans). Op die manier ondermijnt u uw klassieke kredietlijnen niet en « maakt u kosten ».


U bepaalt het te financieren bedrag en de looptijd in alle flexibiliteit en u heeft een facultatieve aankoopoptie van 16% op het einde van het contract. 

U verandert regelmatig van wagen en geniet op die manier van de laatste nieuwigheden inzake veiligheid en technologie.Verkoopsvoorwaarden

*Aanbieding voor professionelen van PSA Finance Belux NV. (verhuurder), avenue de Finlande 4-8 à B-1420 Braine-l’Alleud, n° BCE 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, psafinance@psa-finance.com, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier