NL / FR

OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS

Oplossingen op maat, aangepast aan de wensen van professionals

Langetermijnverhuur

Langetermijnverhuur is ideaal om de kosten van een wagenpark te beperken. Uw huurformule wordt bestudeerd om u een aantrekkelijk budget te garanderen, berekend op basis van het reële gebruik van uw DS.

U rijdt steeds met een recente DS en u vervangt hem aan het einde van uw contract. Zo geniet u steeds van de laatste nieuwigheden op het gebied van veiligheid en technologie.

Bovendien schrijft u de auto niet af maar worden de huurkosten opgenomen in uw resultatenrekening. Dit zijn directe kosten die het belastbare resultaat van uw onderneming beperken.

 • Zo vereenvoudigt u uw administratie aangezien de onderhouds- en verzekeringskosten al zijn inbegrepen in de huurprijs op uw maandelijkse factuur

Meer info

*Aanbieding voor Verhuur op Lange Termijn voor professionals, voorgesteld door PSA Finance Belux S.A. (verhuurder), avenue de Finlande 8b2 te 1420 Eigenbrakel, ondernemingsnummer 0417.159.386, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. 

 

DS Easy Way*

Met DS Easy Way wordt u eigenaar van uw DS, die deel uitmaakt van uw activa. Wanneer het contract ten einde loopt, krijgt u de mogelijkheid om uw wagen bij te houden (door de laatste aflossing te betalen) of hem te vervangen door een nieuwe DS (uw verdeler neemt uw wagen dan over aan de gegarandeerde overnamewaarde).

Uw huurprijs kan op uw behoeften worden afgestemd in de zin dat u zelf de looptijd van het contract bepaalt en de keuze krijgt om al dan niet een voorschot te betalen.

Desgewenst kunt u de financiering van uw DS uitbreiden met de volgende services om een maximale gemoedsrust te garanderen:

 • • Onderhoud en pechverhelping

  • Garantie-uitbreiding

  • Onderhoud

  • Verzekering en beheer van schadegevallen

Meer info

*DS Easy Way is een voorstel voor een lening op afbetaling, opgesteld door PSA Finance Belux S.A. (verhuurder), avenue de Finlande 8b te 1420 Eigenbrakel, ondernemingsnummer 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, e-mailadres: psafinance@psa-finance.com, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier.

 

DS Autofin*

Met DS Autofin kunt u tot 100 procent van de aankoop van uw DS financieren (basis excl. btw voor ondernemingen die btw aftrekken).

U bepaalt de looptijd van het contract (tot 72 maanden) en het bedrag van uw maandaflossing. Zo bepaalt u zelf aan welk tempo u uw DS terugbetaalt.

Met DS Autofin verschijnt uw DS bij de activa op uw balans en worden de intresten aftrekbaar.

Desgewenst kunt u de financiering van uw DS uitbreiden met de volgende services:

 • • Onderhoud en pechverhelping

  • Garantie-uitbreiding

  • Onderhoud

  • Verzekering en beheer van schadegevallen

Verkoopsvoorwaarden

*DS Autofin is een voorstel voor een lening op afbetaling, opgesteld door PSA Finance Belux S.A. (verhuurder), avenue de Finlande 8b te 1420 Eigenbrakel, ondernemingsnummer 0417.159.386, IBAN: BE86 3100 0100 5250, BIC: BBRU BE BB, e-mailadres: psafinance@psa-finance.com, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier.