NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

FINANCIERING VOOR PROFESSIONALS

Oplossingen op maat, aangepast aan de wensen van professionals

Operationele Leasing

Operationele Leasing is uitgegroeid tot de favoriete oplossing voor bedrijven dankzij een

zeer compleet dienstenaanbod en tal van financiële voordelen.

 

U vereenvoudigt uw administratie doordat de onderhouds- en verzekeringskosten zijn inbegrepen in de huurprijs op uw maandelijkse factuur. De huurkosten worden opgenomen in uw resultatenrekening. Dit zijn directe kosten die het belastbare resultaat van uw onderneming beperken.

 

U rijdt steeds met een recente DS en u vervangt hem aan het einde van uw contract. Zo geniet u steeds van de laatste nieuwigheden op het gebied van design, veiligheid en technologie.

One Stop Shopping : 

Alle diensten met betrekking tot het voertuig uitgevoerd door één leverancier, op de locatie van uw keuze.

 

Flexibiliteit :

Gepersonaliseerde diensten en een contract dat aanpasbaar is gedurende de looptijd, naargelang uw behoeften.

 

Budget onder controle :

Vaste, maandelijkse kosten voor het gebruik van het voertuig. Onderhoud, herstellingen en bijstand inbegrepen.

 

Zonder zorgen:

Geen zorgen over de waardevermindering of verkoop van het voertuig aan het eind van het contract.

ONTDEK DE FREE2MOVE OPLOSSINGEN


Free2Move Lease is het merk van de Groupe PSA voor Verhuur Lange Termijn voor professionals, ongeacht de grootte van uw wagenpark.

 

Verhuur op lange termijn van Free2Move Lease staat voor zorgeloze mobiliteit: een maandelijkse factuur met een vaste huurprijs die herstellingen, onderhoud, bijstand en verzekeringen omvat.

 

U kiest een looptijd tussen 24 en 60 maanden en u geeft aan hoeveel kilometers u ongeveer zult afleggen, tot 200.000 km. Indien nodig kunt u op ieder moment uw overeenkomst aanpassen aan het reële gebruik van uw DS. Uit ons aanbod kiest u de diensten die aansluiten bij uw behoeften.

 

Flexibiliteit, nabijheid en luisterbereidheid zijn de kenmerken van onze benadering. Gedurende de hele looptijd van het contract staan wij klaar om u en uw werknemers te informeren en te begeleiden.


FINANCIËLE LEASING*

Met een financiële leasing huurt u de wagen gedurende de contractueel bepaalde looptijd en heeft u een aankoopoptie van maximum 15% op het einde van het contract.
U financiert noch de BTW op het ontleende bedrag, noch de facultatieve aankoopoptie, u financiert enkel uw gebruik van de wagen.

U wordt onmiddellijk economische eigenaar van het voertuig, dat opgenomen is in uw vermogen (in de balans) om het fiscaal te kunnen afschrijven.

U wisselt regelmatig van voertuig en profiteert zo van de meest recente technologieën en veiligheid!

FINANCIËLE RENTING*

Dankzij de Renting bent u huurder van de wagen waarvan de kosten in uw resultatenrekening worden opgenomen (buiten de balans). Op die manier ondermijnt u uw klassieke kredietlijnen niet en « maakt u kosten ».

U bepaalt het te financieren bedrag en de looptijd in alle flexibiliteit en u heeft een facultatieve aankoopoptie van 16% op het einde van het contract. 

U verandert regelmatig van wagen en geniet op die manier van de laatste nieuwigheden inzake veiligheid en technologie.