NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

DS CONNECT

De nieuwe luxe

De nieuwe luxe.

Die van de tijd nemen om te leven

Omdat tijd bijzonder kostbaar is, heeft DS CONNECT alles in het werk gesteld om u het leven aangenamer te maken en u te laten genieten van elk moment.

VRIJ ZIJN

Gaan waar u wil

DS Connect Box zijn gratis servicebundels die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar zijn. Ze zorgen voor nog meer veiligheid, assistentie en innovaties...

Ontdek een nieuwe visie op de diensten die gepaard gaan met een communicerende auto.

COMMUNICE-REN AAN HET STUUR

Uw berichten beluisteren en dicteren 

Geniet met MyDS van een verbeterde rijervaring tijdens uw verplaatsingen.
Connecteer uw smartphone met uw DS en ontdek heel wat waardevolle informatie vóór, tijdens en na uw trajecten: lokalisatie, gps-routes, datum van de volgende onderhoudsbeurt...

DE REALTIME VERKEERSINFORMATIE

 

Ons geconnecteerde navigatiesysteem met spraakherkenning is rechtstreeks toegankelijk vanaf uw bestuurderspost en omvat tal van diensten ontwikkeld door TomTom, zoals realtime verkeersinformatie en waarschuwingen voor gevarenzones.

1 SERVICES OP MAAT