NL / FR

DS VERZEKERINGEN

In samenwerking met de grootste verzekeringsmaatschappijen, ontwikkelde DS competitieve verzekeringen voor professionele wagens, om zo het hoofd te bieden aan alle situaties.

DE VOORDELEN

VERZEKERINGEN

U geniet van een contract op maat en u hebt de mogelijkheid om naast de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die in België verplicht is, een mini-omnium- en een omnium-verzekering af te sluiten om uw nieuwe DS te beschermen tegen verschillende soorten beschadigingen. 


U kunt ook intekenen op een veiligheidsoptie voor de bestuurder (schadevergoeding van uw eigen blessures en de inherente kosten) en een juridische beschermingsoptie (verdediging van uw rechten en instaan voor de kosten van de advocaten).

DE VOORDELEN

    • 3 jaar waardegarantie: in geval van diefstal of van een totaal verlies van uw DS die minder dan 3 jaar oud is, kunt u dankzij uw omnium een klassieke vergoeding kiezen in geld of een nieuwe DS met dezelfde cataloguswaarde.Totaal verlies van het overgenomen voertuig: u koopt een nieuwe DS en u verzekert hem volledig omnium bij DS Assurance. Indien uw huidige wagen wordt overgenomen door uw DS -concessiehouder, dan is hij eveneens gedekt, in geval van een volledig verlies ingevolge een ongeval, tot de leveringsdatum van uw nieuwe DS. De vergoeding zal overeenstemmen met de overnameprijs die werd vastgelegd tussen uw concessiehouder en u.Indien u een beroep doet op een DS -concessiehouder in geval van een ongeval waarbij u in uw recht bent of in het kader van uw omnium-verzekering, dan krijgt u een gratis vervangwagen tijdens de volledige herstelperiode van uw DS. En in geval van diefstal kunt u vanaf de eerste dag rekenen op een gratis vervangwagen voor een duur van maximum 30 dagen, dankzij uw (mini-) omniumgarantie.

    •  

MEER INFORMATIE

Voor alle inlichtingen kunt u bellen naar 0800 23 118 of kunt een afspraak maken bij uw Citroën-verdeler, erkend door de FSMA.