NL / FR

Naverkoopdiensten DS Service

Omdat uw tijd waardevol is. Het onderhoud van uw wagen sluit naadloos aan bij uw dagindeling, zodat u uzelf kunt toeleggen op uw bezigheden zonder uw DS naar de werkplaats te moeten brengen. Onderhoud was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek al onze naverkoopdiensten

DS Service,
de rust van een uitstekend onderhoud

DS Service stelt alles in het werk om het onderhoud en reparatie van uw wagen te garanderen, dit volgens de sanitaire maatregelen.

ONDERHOUDSADVIES

Om in alle gemoedsrust te kunnen reizen, doet u een beroep op onze naverkoopdiensten (check-up, reparatie, nazicht, enz.). We garanderen u de expertise van onze technici, de beste vervangingsonderdelen voor uw voertuig en interessante tarieven.

ONDERHOUDSADVIES

PROFITEER VAN UW AUTO IN ALLE GEMOEDSRUST

Afhankelijk van de leeftijd of de kilometerstand moet uw voertuig nagezien worden om de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van uw DS te waarborgen. 

FORFAITS

FORFAITS

Het merk DS begeleidt u bij elke stap in het leven van uw voertuig. Onze beste technici zorgen voor het nazicht en de reparatie van uw voertuig en bieden u forfaits op maat aan, zodat u uw budget onder controle kunt houden.

NAAR HET ATELIER GAAN

NAAR HET ATELIER GAAN

Selecteer de dichtstbijzijnde werkplaats en profiteer van de kwaliteit en de expertise van DS. Kies het tijdslot dat voor u het beste uitkomt, zodat het optimaal in uw agenda past.