NL / FR

Onze DS Stores zijn enkel op afspraak bereikbaar en ontvangen u met respect van de sanitaire maatregelen.

ONLINE AFSPRAAK

NAVERKOOPDIENSTEN

In deze moeilijke omstandigheden doet DS Automobiles er alles aan om het onderhoud en de voertuigen van zijn klanten te verzekeren en om hen bijstand te bieden bij pannes. Zo willen we bijdragen aan de mobiliteit van de openbare diensten en van de klanten die hun wagen nodig hebben voor essentiële trajecten (werk, gezondheid …) met respect voor de gezondheidsmaatregelen.

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze ateliers: scheidingsmaatregelen, verplichte handschoenen, naleven van een veiligheidsafstand tussen de mensen, inclusief verruimde wachtrijen en individueel onthaal op afspraak aan de receptie van onze ateliers.

Als je symptomen vertoont als hoest of koorts bij aankomst op onze site, vragen we je om je bezoek uit te stellen tot na een medisch onderzoek.

We doen er alles aan om je gezondheid, je veiligheid en je mobiliteit te behouden.

DS Automobiles volgt de situatie van erg nabij op en zal de openingen van onze ateliers dagelijks updaten in lijn met ons netwerk en volgens de ministeriële richtlijnen.

Gezien de omstandigheden kunnen bepaalde garages evenwel gesloten blijven of aangepaste openingsuren hanteren. We nodigen je daarom uit om je atelier vooraf te contacteren om zijn beschikbaarheid te controleren.

Draag zorg voor jezelf en je omgeving.

Het DS Automobiles BELUX team

DE KWALITEIT VAN DE CONSTRUCTEUR

DE KWALITEIT VAN DE CONSTRUCTEUR

Ontdek al onze naverkoopdiensten

ONDERHOUDSADVIES

Om in alle gemoedsrust te kunnen reizen, doet u een beroep op onze naverkoopdiensten (check-up, reparatie, nazicht, enz.). We garanderen u de expertise van onze technici, de beste vervangingsonderdelen voor uw voertuig en interessante tarieven.

ONDERHOUDSADVIES

PROFITEER VAN UW AUTO IN ALLE GEMOEDSRUST

Afhankelijk van de leeftijd of de kilometerstand moet uw voertuig nagezien worden om de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van uw DS te waarborgen. 

FORFAITS

FORFAITS

Het merk DS begeleidt u bij elke stap in het leven van uw voertuig. Onze beste technici zorgen voor het nazicht en de reparatie van uw voertuig en bieden u forfaits op maat aan, zodat u uw budget onder controle kunt houden.

NAAR HET ATELIER GAAN

NAAR HET ATELIER GAAN

Kies het atelier van uw keuze, bereken uw forfait en plan uw bezoek