NL / FR

Wij onthalen u graag terug. Na deze uitzonderlijke periode heeft het hele team DS Automobiles BELUX het plezier u de heropening van de verkooppunten aan te kondigen. Om u in de beste omstandigheden te kunnen onthalen en u en onze DS team een optimale veiligheid te garanderen worden er specifieke en constante maatregelen getroffen.

MEER WETEN

De verzekering bij uitstek, voor u en uw DS

Ook al kiest u voor een wagen van meer dan 5 jaar oud, toch verdient ook die een aangepaste bescherming zodat u duurzaam kunt genieten van de kwaliteiten van het merk DS. En dat aan een voordelige prijs.

De formule mini-omnium van PSA Verzekering, voor wagens ouder dan 5 jaar, laat u in alle vrijheid genieten van uw tweedehandswagen.

DE ONMISBARE DEKKING BA

DE ONMISBARE DEKKING BA

Een verkeersongeval kan iedereen overkomen. Weten dat u bent beschermd, ook al bent u verantwoordelijk voor het ongeval, geeft dan ook een geruststellend gevoel.

 

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA), die in België wettelijk is verplicht, is de basiswaarborg van een autoverzekering en vergoedt in uw plaats de schade aan derden bij een ongeval waarvoor u verantwoordelijk bent.

PSA Verzekering vult die waarborg gratis aan met:

Een eerste hulp waarmee u gedurende 24 uur over een vervangwagen beschikt indien uw wagen niet meteen na een ongeval in België kan worden hersteld.

De waarborg EURO+, die u bijstaat wanneer u bij een ongeval (deels of volledig in uw recht) in de meeste landen van West-Europa, gewond raakt . EURO+ schiet de meeste kosten voor en compenseert de vergoeding voor lichamelijke schade, die in het buitenland vaak lager uitvalt.

De bijstand bij herstellingen bij een ongeval waarbij u volledig in uw recht bent of als aanvulling van uw waarborg materiële schade. Uw DS Erkend Hersteller stelt u gratis een vervangwagen ter beschikking zolang uw DS wordt hersteld of gedurende 6 dagen bij totaalverlies. Na diefstal kunt u ook gebruikmaken van een vervangwagen gedurende 30 dagen, op voorwaarde dat u heeft ingetekend op de diefstalwaarborg. Indien u na totaalverlies of diefstal voor een nieuwe DS opteert, worden deze termijnen verlengd tot de leveringsdatum van uw nieuwe wagen, met een maximum van 3 maanden.

Mini-omnium

bescherm uw DS tegen een correcte prijs

DS staat voor betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor een wagen ouder dan 5 jaar, verdient die een aangepaste bescherming, zodat u op een duurzame manier kan genieten van de kwaliteiten van het merk DS. En dat aan een voordeeltarief. Schrijf in op  de mini-omnium van PSA Verzekering bestemd voor wagens ouder dan 5 jaar.

Met de mini-omnium van PSA Verzekering, bent u gedekt in geval van :

- Diefstal of poging tot diefstal
- Glasbreuk
- Brand
- Natuurkrachten (storm, hagel,...) en botsing met dieren

Laat ons uw belangen verdedigen

Bij een ongeval ontstaat er vaak onenigheid tussen de betrokken partijen. En vaak eindigt dit in de rechtbank. De dekking rechtsbijstand van PSA Verzekering is er om uw belangen te verdedigen. Ze onderneemt de nodige stappen om uw schade vergoed te krijgen en draagt de kosten voor uw juridische bijstand.

Denk ook aan uzelf

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de bestuurder bij een ongeval waarbij hij in fout is niet verzekerd tegen eigen lichamelijk letsel. De factuur kan dan al snel oplopen en alle kosten zijn voor zijn eigen rekening. Gelukkig zorgt de optie ‘Veiligheid van de bestuurder’ in alle omstandigheden voor de nodige gemoedsrust. Zelfs indien u met de wagen van iemand anders rijdt.

Mobiliteitsgarantie

Uw auto is uw vrijheid. Hoe betrouwbaar uw DS ook is, diefstal, pech of een ongeval kan iedereen overkomen. Met Hulpverlening +, als aanvulling op uw autoverzekering, kunt u ook rekenen op onze uitgebreide bijstandsverzekering. Zowel in België als in het buitenland, 24u/24 en 7d/7.

Ontdek onze aanvullende verzekering

SECURITY PLUS en
PSA CREDIT PROTECTION