NL / FR

VIDEOHANDLEIDINGEN - GEBRUIKSAANWIJZINGEN DS 7 CROSSBACK

U hebt zopas uw DS 7 CROSSBACK gekocht in een versie met verbrandingsmotor of als plug-in hybride (E-TENSE) en u zoekt hulp of informatie over de uitrusting?

Hier vindt u een aantal instructievideo’s (videohandleidingen) die u helpen om ten volle van uw wagen te genieten.

Hoe gebruikt u DS CONNECTED PILOT?


DS CONNECTED PILOT: Dit innovatieve systeem regelt uw snelheid en stemt ze af op de afstand tot uw voorligger, terwijl de positie van de wagen op de rijstrook behouden blijft (in het midden, eerder links of rechts, afhankelijk van de gewoonten van de bestuurder). Het kan worden gebruikt in een bereik tussen 0 en 180 km/u en kan ook de volledige stilstand en het herstarten beheren wanneer het verkeer drukker wordt.

 

Hoe gebruikt u DS NIGHT VISION?


DS NIGHT VISION: Met de infraroodcamera detecteert dit systeem in real time voetgangers en dieren op en naast de weg. Vanaf het centrale instrumentenbord kan de bestuurder de weg op het digitale instrumentenbord weergeven en ziet hij gevaren eerst in het geel en vervolgens in het rood met een geluidssignaal, afhankelijk van de ernst van het gevaar.

 

Hoe gebruikt u ADVANCED TRACTION CONTROL?


DS ADVANCED TRACTION CONTROL: Rij veilig op een gladde ondergrond met het Advanced Traction Control-systeem dat mogelijke wielspin voorkomt. We bieden 4 gripmodi aan: normaal, zand, sneeuw en modder.

 

UITGEBREIDE VERKEERSBORDENHERKENNING

Uitgebreide verkeersbordenherkenning: Rij veiliger met de uitgebreide verkeersbordenherkenning, die naast snelheidsbeperkingen ook bepaalde verkeersborden detecteert en ze in real time op het centrale instrumentenbord weergeeft.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION gebruiken

Met de camera en sensoren op het radiatorrooster analyseert dit revolutionaire systeem elke onvolkomenheid van de weg en past het automatisch de ophanging aan voor een uniek comfort aan boord. Dit systeem is actief bij snelheden tot 130 km/u.

 

Hoe activeert u uw geconnecteerde navigatie?

In deze videohandleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de geconnecteerde navigatiediensten van het Pack DS Connect Nav kunt activeren en instellen op het scherm van uw DS 7 CROSSBACK of DS 3 CROSSBACK met DS Connect Nav. Aangezien deze diensten beschikbaar zijn via de mobiele internetverbinding van de DS Connect Box van uw wagen, hoeft u geen persoonlijke gegevens te vermelden op uw abonnement, ook niet in het buitenland.

 

SPECIFIEKE HANDLEIDINGEN E-TENSE

Ontdek onze speciale videohandleidingen voor onze plug-in hybride modellen (E-TENSE)

Activering van de afstandsbediening

In deze videohandleiding wordt uitgelegd hoe u zich kunt inschrijven en activeren via de MyDS-app. Ontdek stap voor stap hoe u intekent op deze functie zodat u continu op de hoogte blijft van de staat van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

 

Afstandsbediening

Leer via deze videohandleiding hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS-app. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt personaliseren om continu op de hoogte te blijven van de staat van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE: controleer het rijbereik en de laadstatus van uw batterij, programmeer op afstand het opladen van uw wagen of de preconditionering, op een bepaald tijdstip, op de dag(en) van uw keuze.

 

Thuis opladen

Ontdek in deze videohandleiding hoe u uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE kunt opladen aan elk standaard huishoudelijk stopcontact. Met deze oplaadmodus kunt u uw plug-in hybride wagen thuis, bij vrienden of op het werk opladen. Met deze optie, die overal beschikbaar is, geniet u van een laadvermogen van 220 V in 8 A, waarmee u uw elektrische batterij in 7 uur tot 100% kunt opladen met de standaard meegeleverde Mode 2-kabel.

 

Opladen aan een huishoudelijk stopcontact

Deze video toont alles wat u moet weten over de opties voor het thuis opladen van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Ontdek hoe u uw plug-in hybride wagen kunt opladen aan een klassiek huishoudelijk stopcontact (standaard Mode 2), een versterkt stopcontact (versterkte standaard Mode 2) of een DS Wall Box (DS Wall Box Mode 3), de laadtijden voor elk van deze privéinstallaties en de gebruiksvoorwaarden van de standaard meegeleverde Mode 2- en Mode 3-kabels.

 

Opladen aan een versterkt huishoudelijk stopcontact

Deze private laadpaal wordt geïnstalleerd door een professional en is de optimale oplossing, aanbevolen door het merk DS, om uw plug-in hybride wagen thuis of op het werk snel op te laden. Met deze optie geniet u van een laadvermogen tot 220 V in 32 A op een driefasige installatie, waarmee u uw elektrische batterij in 1u45 tot 100% kunt opladen met de standaard meegeleverde driefasige Mode 3-kabel.

 

Opladen met een DS Wall Box

Deze private laadpaal wordt geïnstalleerd door een professional en is de optimale oplossing, aanbevolen door het merk DS, om uw plug-in hybride wagen thuis of op het werk snel op te laden. Met deze optie geniet u van een laadvermogen tot 220 V in 32 A op een driefasige installatie, waarmee u uw elektrische batterij in 1u45 tot 100% kunt opladen met de standaard meegeleverde driefasige Mode 3-kabel.

 

HANDLEIDINGEN FREE2MOVE

Ontdek onze videohandleidingen om gebruik te maken van de diensten van onze partner Free2Move.

DS Automobiles x Free2Move: inschrijven

In deze videohandleiding kunt u zien hoe u zich inschrijft op de dienst “Charge My Car”, via de app Free2Move. Volg de stappen om alle functies te kunnen gebruiken: identificatie van beschikbare openbare laadpalen die compatibel zijn met uw elektrische of plug-in hybride wagen, planning van uw traject en vereenvoudigde betaling. 'Charge My Car', rechtstreeks toegankelijk via uw smartphone of het scherm van uw wagen, vereenvoudigt uw verplaatsingen in heel Europa.

 

Uw elektrische wagen opladen

Ontdek in deze videohandleiding hoe u het dichtstbijzijnde, zuinigste of snelste laadstation kunt herkennen dankzij de functie 'My Car Charge' van de app Free2Move, die rechtstreeks toegankelijk is via het scherm van uw wagen of smartphone. Start en stop daarna het opladen van uw elektrische of plug-in hybride wagen op alle stations van het Free2Move-netwerk, met uw laadpas of smartphone.

 

De reis voorbereiden

Volg de instructies in deze videohandleiding om een lange rit met een elektrische of plug-in hybride wagen voor te bereiden met de dienst “Charge my Car”, beschikbaar via de app Free2Move. Ga naar het grootste Europese netwerk van laadstations en bepaal de optimale route om al uw ritten te vergemakkelijken, zelfs de langste.