NL / FR
Verzekeringen

Verzekeringen

Onze verzekering verzekert meer dan enkel uw auto. Zij waarborgt uw mobiliteit en beschermt niet alleen u maar ook de leden van uw gezin.

 

Een verzekering op maat van uw DS

Uw nieuwe of occasie DS altijd optimaal beschermd. Nieuw of occasie, in beide gevallen wenst u uw wagen goed te beschermen. En dat tegen de beste voorwaarden, dankzij tarieven afgestemd op uw situatie. PSA Verzekering biedt u meerdere verzekeringsformules aan, met een rits waarborgen om uw wagen, uzelf en al uw gezinsleden te beschermen. U bepaalt zelf hoe u uw DS wenst te verzekeren.

Uw gloednieuwe DS verdient een optimale dekking

Een onklopbare dekking voor uw bijna nieuwe DS

Als trotse eigenaar van een gloednieuwe DS wilt u die natuurlijk optimaal verzekeren tegen materiële schade. Zo stelt u uw nieuwe wagen en de investering die daarmee gepaard gaat veilig. Met de omniumverzekering en de extra’s van PSA Verzekering gaat u met de nodige gemoedsrust de baan op.

 

Meer weten

U rijdt met een DS van minder dan 2 jaar oud? Een verstandig alternatief dat u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding oplevert. Van uw verzekering verwacht u dan ook een dekking die past bij deze keuze. PSA Verzekering stelt u een omniumverzekering voor die beantwoordt aan uw eisen.  

 

Meer weten

IJzersterke waarborgen voor uw DS occasie

Ook een verzekering voor uw DS die ouder is dan 5 jaar

U koos voor een DS Occasie en dus ook voor zekerheid op het vlak van comfort, veiligheid en rijplezier. Net als voor een nieuwe wagen, wilt u deze wagen de bescherming geven die hij verdient. U wilt een volledige dekking die uw wagen in functie van zijn leeftijd naar waarde schat. Dankzij PSA Verzekering, speciaal bedoeld voor wagens van 2 tot 5 jaar oud, geniet u van de formule omnium 24+: een omniumdekking die uw wagen perfect beschermt.

 

Meer weten

DS staat voor betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor een wagen ouder dan 5 jaar, verdient die een aangepaste bescherming, zodat u op een duurzame manier kan genieten van de kwaliteiten van het merk DS. En dat aan een voordeeltarief. Schrijf in op PSA Verzekering : de mini-omnium bestemd voor wagens ouder dan 5 jaar.

 

Meer weten

MEER WETEN

Wilt u meer informatie over PSA Verzekering of een offerte aanvragen? Bel dan naar het gratis nummer 0800 23119

 

*IPID (Insurance product information document)

Ontdek onze aanvullende verzekering

SECURITY PLUS en
PSA CREDIT PROTECTION