NL / FR

DS 7 CROSSBACK BUSINESS AANBIEDING

Details van de aanbieding onderaan de pagina

EEN VOORDELIGE FISCALITEIT

Door te kiezen voor DS 7 CROSSBACK, geniet u van de beste financiële prestaties uit het segment.

Dankzij een verbruik vanaf 102g CO2 per kilometer(6) profiteert u van een fiscale aftrekbaarheid tot 90%. Ook het VAA is best in class vanaf € 73 per maand excl. taksen(2).

Als lef tot uitmuntendheid leidt

Om uitmuntendheid te bereiken, moet je grenzen kunnen verleggen, enkel je eigen regels volgen en vooral je eigen route uitstippelen.

De charismatische, gespierde en sensuele DS 7 CROSSBACK onthult zijn volmaakt gecontrasteerde lijnen van bij de eerste aanblik. 

 Zie wat u normaal niet kunt zien en hypnotiseer alle blikken met DS ACTIVE LED VISION.

 De achterlichten met 3D Full LED-technologie fascineren en versterken zijn aantrekkingskracht.

 Het koetswerkdesign wordt vervolledigd met 20” lichtmetalen velgen ‘TOKYO’ in glanzend Onyx zwart.

 Chroomaccenten sieren bepaalde koetswerkonderdelen en geven de DS 7 CROSSBACK een elegante toets.

BINNENUITRUSTING

Het eigentijdse en elegante interieur van de DS 7 CROSSBACK straalt het vakmanschap van onze ontwerpers, ingenieurs en ledermakers uit. Geniet van:

 Zetels met Bracelet Nappa lederafwerking in de kleur ‘Basalte Zwart’.

 Multifunctioneel stuurwiel in volnerf leder met lederen airbagafdekking en digitaal 12”-dashboard.

 Groot centraal 12”-aanraakscherm in hoge resolutie om alle functies van de wagen te benadrukken.

Schakel nog vloeiender en sneller met onze nieuwste achttrapsautomaat.

BESCHIKBARE MOTOREN

PureTech- en BlueHDi-motoren, die een hoogstaand rijplezier met dynamische sensaties verenigen en tegelijk de CO2-uitstoot en het verbruik optimaliseren:

 

PureTech 130 Manual

PureTech 180 Automatic

PureTech 225 Automatic

BlueHDi 130 Manual

BlueHDi 130 Drive Efficiency Manual

BlueHDi 130 Automatic

BlueHDi 180 Automatic  

 

Meer info

(1) Prijs excl. BTW, verminderd met de fleetkorting, enkel geldig voor professionelen met een BTW-nummer.  Prijs geldig vanaf 1 mei 2019 en onder voorbehoud van aanpassing van catalogusprijs.
 

(2) Maandelijks netto VAA. Schatting van de maandelijkse bijdrage die de werknemer werkelijk zal betalen voor het voordeel van alle aard op basis van het maximale belastingpercentage van 53,5%.

(3) Aanbieding in Verhuur Lange Termijn enkel geldig voor professionelen opgemaakt door Free2Move Lease, afdeling van PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 b2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, op basis van 60 maanden en 100.000 km. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, zomerbanden (4), verzekering BA en schadedekking. Aanbieding geldig van 1 tot 31 mei 2019 onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verandering van catalogusprijs, verzekeringsvoorwaarden en belastingen. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en Excl. BTW.

(4) Aanbod in Renting, prijs excl. BTW, voor een nieuwe DS 7 Crossback BlueHDi 130 Manual Chic zonder opties, voorbehouden aan professionelen en opgemaakt door PSA Finance Belux N.V.(verhuurder), Avenue de Finlande 8 b 2 te 1420 Braine l’Alleud, op basis van 60 maanden. Aankoopoptie van 16% en zonder eerste verhoogde huur. Aanbieding geldig van 1 tot 31 mei 2019, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en verandering van de catalogusprijs. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en Excl. BTW.


(5) Eindprijs voor een DS 7 CROSSBACK SO CHIC, BlueHDi 130 Automatic (Catalogusprijs ex BTW: 32 972,90€, €, Fleetkorting van 4 389,24€ ex BTW inbegrepen) uitgerust met volgende opties : DS-Inspiratie RIVOLI; DS ACTIVE LED VISION; DS CONNECTED PILOT ; DS CONNECT NAV; Pack Business, Pack Easy Access, Polyambient verlichting, gelaagde voor- en achterruiten, donkergetinte achterruiten, Aluminium voetpedaal en metaalkleur. Aanbieding geldig voor professionelen. Aanbieding geldig van 1 tot 31 mei 2019 onder voorbehoud van verandering van catalogusprijs. De prijzen zijn uitgedrukt in Euro en Excl. BTW.

(6) Geldig voor een DS 7 CROSSBACK BlueHDi 130 Drive Efficiency Manual.

SERVICES OP MAAT

VIND UW VERKOOPPUNT