NL / FR

E-TENSE Elektrische en hybride wagens volgens DS

De E-TENSE, de wereldwijde referentie in elektrisch rijden, is onze mobiliteitsoplossing gericht op rijplezier en biedt aangepaste diensten op maat van al uw behoeften. De E-TENSE-technologie is beschikbaar als 100% elektrische uitvoering op de DS 3 CROSSBACK of als oplaadbare hybride op de DS 4, DS 7 CROSSBACK en DS 9.

DS 3 crossback op een parkeerplaats

MODELS Discover our range of electric and plug-in hybrid vehicles

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Zonder te raken aan het plaatsaanbod van de DS 3 CROSSBACK biedt de zuiver elektrische E-TENSE u nog meer rijplezier en comfort. Zo beschikt u over een rijbereik van 340 kilometer over de WLTP-cyclus¹ en een batterij die zich in 30 minuten voor 80 procent laat opladen.

DS 4 E-TENSE

De DS 4 is uitgerust met een E-TENSE-motor van 225 pk, een oplaadbare hybrideaandrijving van de nieuwste generatie die een benzinemotor van 180 pk combineert met een elektromotor van 110 pk. Het geheel staat garant voor opmerkelijke prestaties en een maximale soepelheid, met een rijbereik van meer dan 55 km over de gemengde WLTP-cyclus een tot 65 km de stads  WLTP-cyclus.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

De DS 7 CROSSBACK is verkrijgbaar in twee oplaadbare E-TENSE-hybrideversies: start in alle stilte dankzij de elektrische energie en rij tot 58 kilometer (Gemengde WLTP-cyclus¹) een tot 75 km de stads WLTP-cyclus in de emissievrije modus.

DS 9 E-TENSE

Onze E-TENSE-modellen zijn verkrijgbaar in twee motorversies (250 pk of 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO2-uitstoot van 26 tot 41 g/km (onder voorbehoud van homologatie) voor een geschat rijbereik tot 70 kilometer over de satds WLTP-cyclus¹.

Formule E wagen op de piste

Competitie als bron van innovatie

Gesterkt door ons engagement in de Formule E, rusten we onze elektrische wagens en oplaadbare hybrides uit met technologieën afkomstig uit de autosport, zoals energierecuperatie tijdens het remmen. Als vrucht van die prestaties opent de elektrische auto anno 2019 nieuwe horizonten in stijl.

ENERGiË Ontdek de voordelen van een schone wagen

Prestaties & rijplezier

Onze elektrische auto's en oplaadbare hybridewagens stellen rijplezier centraal. Met hun onmiddellijk beschikbare koppel, hun emissievrije zuiver elektrische modus en de emissiearme hybridemodus geniet u een heel nieuwe ervaring.

Rijd in de stad in alle omstandigheden

Opteer voor een elektrische wagen of oplaadbare hybride. Zo bent u niet gebonden aan emissiebeperkingen in steden. Een cyaankleurige led bovenaan de voorruit geeft aan dat u elektrisch rijdt en geeft u zo toegang tot bepaalde rijstroken en speciaal voorziene parkeerplaatsen.

Long-term benefits

Electricity is one of the most efficient energies, in particular thanks to regenerative braking, allowing better energy management. Thus, some parts such as brake discs wear less quickly. In addition, from a financial point of view, electricity is much more advantageous than diesel or gasoline.

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.