NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

FORMULE E, MOTOR VAN INNOVATIE

Om innovatieve technologieën naar de weg te kunnen brengen, heeft het merk DS in 2014 een sportafdeling opgericht: DS Performance In het ABB FIA Formule E-kampioenschap kan DS Automobiles al een heel palmares voorleggen.

DS E-TENSE FE19: EEN EENZITTER GEBOREN OM TE WINNEN

Wanneer baanbrekende technologie grenzen verlegt

Met zijn zuiver elektrische motor van 250 kW (338 pk) biedt de DS E-TENSE FE19 verpletterende prestaties. Zo sprint hij in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 230 km/u. Onze teams hebben de nieuwe aandrijving maandenlang getest om ze te perfectioneren. De DS E-TENSE FE19 springt efficiënter om met energie dankzij de energierecuperatie tijdens het remmen, een technologie die ook in onze E-TENSE-modellen zit.

38 WEDSTRIJDEN IN HET ABB FIA FORMULE E-KAMPIOENSCHAP

Ontdek een emotierijk kampioenschap

Tijdens het ABB FIA Formule E-kampioenschap nemen de beste elektrische wagens het tegen elkaar op in de mooiste steden ter wereld. De Franse e-Prix werd gereden in de Parijse straten rond ‘les Invalides’. In seizoen 2018-2019 is DS Automobiles de enige Franse constructeur in het FIA-kampioenschap.