NL / FR

FORMULE E E-TENSE ten dienste van de prestaties

Bezield door zijn vooruitstrevende geest en de drang om de grenzen van innovatie te verleggen, is DS Automobiles sinds 2015 actief in het wereldkampioenschap ABB FIA Formule E. In slechts enkele jaren tijd zijn we dankzij de E-TENSE-technologie uitgegroeid tot de wereldwijde referentie in de zuiver elektrische categorie.

E-TENSE ten dienste van de prestaties

De technologie van een tweevoudige kampioen in Formule E

Tijdens het ABB FIA Formule E-wereldkampioenschap nemen de beste elektrische wagens het tegen elkaar op in de mooiste steden ter wereld. Dankzij onze E-TENSE-technologie konden het DS TECHEETAH-team en onze piloten Jean-Éric Vergne en António Felix Da Costa alle piloten- en teamtitels veroveren in de seizoenen 2019 en 2020.

Formula E
Formula E
Formula E

De E-TENSE-technologie in onze DS E-TENSE FE21

Wanneer baanbrekende technologie grenzen verlegt

Met zijn zuiver elektrische motor van 250 kW (338 pk) biedt de DS E-TENSE FE21 verpletterende prestaties. Zo sprint hij in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 230 km/u. Onze teams hebben de nieuwe aandrijving maandenlang getest om ze te perfectioneren. De DS E-TENSE FE21 springt efficiënter om met energie door regeneratief te remmen, een technologie die ook in onze E-TENSE-modellen zit.

De E-TENSE-technologie in onze DS E-TENSE FE21

Ontdek onze E-TENSE-modellen

We hebben de tijdens races opgedane technologische knowhow toegepast bij de ontwikkeling van onze elektrische en oplaadbare hybridemodellen.

 • DS 3 CROSSBACK DS 3 CROSSBACK

  Prijs Vanaf 38 400,00€ BTWI

  Of 523 €/maand Excl.BTW

 • DS 4 DS 4

  Prijs Vanaf 29 900,00€ BTWI

  Of 449 €/maand Excl.BTW

Ontdek onze E-TENSE-modellen

 • DS 7 CROSSBACK

  DS 7 CROSSBACK

  Prijs Vanaf 49 290,00€ BTWI

  Of 688 €/maand Excl.BTW

 • DS 9

  DS 9