NL / FR

Covid-19 : ONZE DS STORES ZIJN NU OPEN !

Onze eerste prioriteit is de bescherming van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door uitzonderlijke maatregelen in te voeren in onze werkplaatsen.

MEER WETEN

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4: OPLAADBARE HYBRIDE

De DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 verenigt kracht met soepelheid: vierwielaandrijving en 300 pk. U kunt tot 58 kilometer (WLTP-cyclus1) zuiver elektrisch rijden, wat in de meeste gevallen ruimschoots volstaat voor woon-werkverkeer.

Met de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 zet het merk nog een belangrijke stap dankzij een nieuwe, oplaadbare hybrideaandrijving. Elke aandrijfas bevat een elektromotor met een vermogen van 80 kW, waardoor de wagen tot 58 kilometer (WLTP-cyclus) zuiver elektrisch kan rijden. De motoren worden gevoed door batterijen van de jongste generatie, die dankzij hun compacte afmetingen onder de achterbank konden worden geplaatst zonder de interieur- of kofferruimte aan te tasten.

RIJD IN ALLE VRIJHEID MET DE PHEV-TECHNOLOGIE

Onze nieuwe oplaadbare hybridewagens (PHEV), zoals de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, beschikken over een zuiver elektrisch rijbereik van 58 kilometer (WLTP-cyclus), wat in de meeste gevallen volstaat voor de dagelijkse ritten.
Deze nieuwe generatie onderscheidt zich van conventionele, ‘niet-oplaadbare’ hybrides die slechts 2 tot 3 kilometer zuiver elektrisch kunnen rijden.

Tijd om voor energiebesparing te kiezen?

VERLEG GRENZEN DANKZIJ ONZE TECHNOLOGIEËN

Regeneratief remsysteem

Rijmodi

E-SAVE-functie

Rem gewoon af om de batterijen op te ladenMeer weten
Kies de rijmodus die bij u pastMeer weten
Bewaar de elektriciteit voor laterMeer weten

RIJBEREIK & OPLADEN

De batterij opladen is cruciaal om maximaal voordeel te halen uit een oplaadbare hybridewagen. Wanneer ze volledig opgeladen is, biedt de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 een zuiver elektrisch rijbereik tot 58 kilometer (WLTP-cyclus). Ontdek waar en hoe u kunt laden.

Profiteer van een installatie op maat

Als eigenaar van een E-Tense elektrische wagen profiteert u automatisch van de expertise van onze partner, ZeBorne,
voor de beste dienstverlening en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

Laadmogelijkheden

LAAD UW HYBRIDEWAGEN MET EEN GERUST GEMOED

Sneller opladen bij u thuis

Openbaar laden

Laadkabels

Uw garage wordt een snellaadpuntMeer weten
Uw ticket voor een maximale sereniteitMeer weten
Beeld u in dat elk stopcontact een mogelijke laadplaats wordt.Meer weten

SIMULEER DE AUTONOMIE VAN UW ELEKTRISCHE WAGEN

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken.

MyDS-APP

Een app om alles te beheren

Informatie over het rijbereik

Met de smartphone-app MyDS controleert u in real time de laadstatus of het geschatte resterende rijbereik. Wanneer uw wagen is aangesloten op een lader, worden ook de laadsnelheid en verwachte laadtijd vermeld.

Laden vanop afstand

Met het laadbeheer vanop afstand gebruikt u MyDS om een klassieke laadbeurt te starten of te programmeren. Geprogrammeerd laden is bijzonder nuttig om uw laadbeurten in de daluren te organiseren.

Verwarming en airconditioning vanop afstand

De preconditionering van het interieur werd zodanig afgesteld dat u de voorverwarming of -koeling rechtstreeks in uw wagen kunt instellen. Deze erg aangename functie helpt u ook het rijbereik van de batterij te behouden wanneer de auto aan de stekker hangt.

Het vermelde rijbereik is conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Ze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als snelheid, temperatuurcomfort in het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd is onder andere afhankelijk van het vermogen van de lader in het voertuig, de laadkabel en het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Deze informatie wordt louter ter informatie meegedeeld en heeft dus geen algemene waarde. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u op 

https://www.dsautomobiles.be/nl/inside-ds/technologieen/wltp.html .ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN OPLAADBARE HYBRIDEWAGEN

Een schonere en performantere auto

Onze oplaadbare hybridewagen voor 2019 verenigt efficiëntie met veelzijdigheid: geen vervuilende emissies in de zuiver elektrische modus en een lager verbruik over de gemengde cyclus. En dat alles zonder aan het rijplezier te raken.

De stad ontvouwt zich voor u

Wie een oplaadbare hybridewagen kiest, geeft zichzelf de vrijheid om in de stad te rijden, zelfs wanneer er emissiebeperkingen gelden. De DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 is uitgerust met een cyaankleurige led bovenaan de voorruit om aan te geven dat de elektrische modus actief is.

(1) De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot zijn conform de WLTP-testprocedure, op basis waarvan de nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testomstandigheden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden en factoren als specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen. Meer informatie vindt u hier.