NL / FR

ERFGOED De auto van morgen uitvinden

DS Automobiles, dat in 2014 werd opgericht, ontpopt zich tot een symbool van durf en innovatie. Geïnspireerd door de originele DS, die in 1955 werd voorgesteld op het Autosalon van Parijs, bundelt het merk de beste knowhow om te breken met de gevestigde automobielwaarden en de auto's van de toekomst te ontwerpen. 

De geboorte van DS: een inspirerend icoon

De geboorte van DS: een inspirerend icoon

In 1955 zorgt de eerste DS voor sensatie op het Autosalon van Parijs en drukt hij voor altijd zijn stempel op de geschiedenis van de auto. Als toonbeeld van innovatie, elegantie en prestige belichaamt hij de Franse knowhow en de avant-gardistische geest die vandaag nog steeds de filosofie van ons DNA bepalen en al onze creaties inspireren.

Tijdloze technologische signatuur

Van de twintigste-eeuwse DS tot de modellen van vandaag en morgen werken onze teams met dezelfde drang naar avant-garde, onderscheiding en elegantie om de oorspronkelijke technologieën zoals de bochtverlichting en de hydraulische vering opnieuw uit te vinden en er sterke huisstijlelementen van te maken, aangepast aan de nieuwe mobiliteitsverwachtingen.

Tijdloze technologische signatuur

TECHNOLOGIE  

DS ACTIVE LED VISION

De eerste DS wist zich te onderscheiden met zijn bochtverlichting. De DS 7 CROSSBACK en DS 9 zijn uitgerust met DS ACTIVE LED VISION. Deze innovatieve technologie bestaat uit een hoofdlamp en drie roterende modules die meedraaien met de omgeving en zorgt voor een optimaal zicht op de weg.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

De typische hydraulische vering van de oorspronkelijke DS Automobiles wordt vervangen door de DS ACTIVE SCAN SUSPENSION die in real time de gegevens van de weg analyseert om de stijfheid of soepelheid van de ophanging aan te passen en u een maximaal rijcomfort te verzekeren. 

DS CORNETS

De DS Cornets, die doen denken aan de eerste iconische DS, zijn aan beide zijden van onze DS 9 aangebracht en fungeren als zijmarkeringslichten. De verfijnde en statige cornets passen in de emblematische lichtsignatuur van dit elegante model.

De DS-taal blijven schrijven

De DS-taal blijven schrijven

Geïnspireerd door het rijke verleden van het merk en onze avant-gardistische waarden ontwikkelen onze ingenieurs- en designteams hun unieke knowhow van typisch Franse luxe om onze geschiedenis te blijven schrijven en de auto van morgen te ontwerpen. Onder hun deskundige oog worden onze wagens technologische modellen met een silhouet en persoonlijkheid zonder weerga.