NL / FR

DS 7 CROSSBACK: EERSTE RIT VOOR INAUGURATIE

DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL

Het merk DS is bijzonder trots dat de DS 7 CROSSBACK door de nieuwe president van de republiek gebruikt is voor zijn inauguratie en dat de auto daarmee zijn eerste kilometers maakte, enkele maanden voordat deze op de markt komt. Met dit historische moment, voegt DS Automobiles  - dat de ambitie heeft om uiting te geven aan Franse expertise en innovatie in de automobielindustrie - zijn naam toe aan de traditie van nationale merken die de dienstauto's van Franse presidenten leveren. Karakteristieke en historische auto's met de naam DS hebben gedurende de Vijfde Republiek een stempel gedrukt op de geschiedenis

 

 

De DS 7 CROSSBACK ‘Présidentiel’ zal voor het grote publiek te zien zijn in DS WORLD Paris (33 rue François 1er - Parijs) vanaf dinsdag 16 mei. De pers is vanaf maandag 15 mei welkom.


DS 7 CROSSBACK ‘Presidentiel’ :

- De eerste DS 7 CROSSBACK op de weg: ingenieurs en experts van DS hebben al hun know-how ingezet om deze unieke 'presidentiële' auto aan te passen, 7 maanden voordat deze op de markt komt (januari 2018).

- De inktblauwe carrosserie beschikt over een op maat gemaakt cabriodak en elementen die eigen zijn aan de functie (embleem van de Franse republiek, vlagdrager...).

- Het interieur is uitgevoerd in zwart leder Art Leather (Inspiration Opéra) in combinatie met het zgn Toile de Laque, een creatie van het Franse Atelier Maury.

- Ook de 20 inch velgen zijn aangepast met goudkleurige elementen.

- En tenslotte bevat de auto uiteraard ook de high-tech uitrusting waar de DS 7 CROSSBACK-lijn over beschikt: DS CONNECTED PILOT, waarmee autonoom autorijden dichterbij komt, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, het DS-veersysteem van de 21e eeuw dat anticipeert op oneffenheden in de weg door constant de stugheid van de schokdempers te regelen.

DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL
DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL